Parviainen: Vihreät laatii Toivolan kohujen vuoksi eduskunta­ryhmälle eettiset peli­säännöt – ”Peiliin katsomisen paikka” iltasanomat 18:08 27.09

Vihreiden eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Olli-Poika Parviainen: kansanedustaja Jani Toivolalle (vihr) ei ole luvassa rangaistusta.


Ivanka Trump kerännyt miehineen kymmenien miljoonien sivutulot – eettiset valvojat kauhuissaan iltasanomat 01:54 13.06

Lähi-idän asioista Valkoisessa talossa vastaava Jared Kushner on samaan aikaan saanut Israelista miljoonien lainat liiketoimintaansa.


Sebastian Aho on MM-kisojen maalikuningas! Upea saavutus sai sinettinsä iltalehti 00:06 21.05

Leijonien turnaus päättyi valtavaan pettymykseen, mutta ainakin Sebastian Aho sai upeaa balsamia haavoilleen. Nuori Carolina-tähti Aho iski turnauksen aikana poskettomat tehot 9+9=18. Se riitti pistepörssin kakkossijaan Patrick Kanen vanavedessä - ja mikä tärkeintä, maalikuninkuuteen. Kun Ruotsin ja Sveitsin MM-finaali eteni jatkoajalle, varmistui samalla, ettei kukaan voi nousta Ahon ohitse edes teoriassa. Vähissä teoreettisetkin uhkaajat toki olivat, sillä lähimmiltäkin uhkaajilta, Rickard Rakellilta ja Mika Zibanejadilta, olisi vaadittu hattutemppua edes tasamaaleihin pääsemiseksi.


Herttuatar Meghan huomioi morsiusneidot: lahjoitti yksilöllisesti kirjaillut kengät iltalehti 15:47 19.05

Morsiuslapset saivat paitsi ikimuistoisen päivän myös konkreettiset lahjat. Morsiuspuvun suunnitellut Givenchyn muotitalon taiteellinen johtaja Clare Waight Keller on suunnitellut myös morsiustyttöjen puvut. Niissä on noudateltu samaa yksinkertaista ja ajatonta tyyliä kuin itse morsiuspuvussa, tosin pikkutyttöjen asuissa on puhvihihat. Morsiustyttöjen kengät ovat lahja Meghan Marklelta. Kuhunkin kenkään on ommeltu omistajansa nimikirjaimet sekä hääpäivämäärä. Kauniilla eleellä Meghan on halunnut antaa morsiustytöille kauniin muiston suuresta päivästä.


Huippuvoimakkaat opioidit ja muuntolääkkeet huolettavat tullissa – ulkonäkö hämää luulemaan normaaleiksi lääkkeiksi MTV 19:17 12.05

Uudenlaiset voimakkaat synteettiset opioidit ja rauhoittavia lääkkeitä muistuttavat, niin kutsutut muuntobentsot, huolestuttavat tullia.


Euroopan neuvoston korruptioepäilyt käsiteltäväksi Suomen eduskuntaan - jokainen maa hoitaa omansa iltalehti 18:23 26.04

Eduskunnan on raportoitava mahdollisista toimenpiteistä vuoden loppuun mennessä. Euroopan neuvosto pyytää jäsenmaitaan tarkistamaan eettiset sääntönsä korruptioepäilyjen jälkimainingeissa. Neuvoston sääntötoimikunnan laatima raportti lähtee jäsenmaiden parlamenttien, Suomen eduskunta mukaan lukien, tarkasteltavaksi. - Perustarkoitus on se, että jokainen jäsenmaa tarkistaa, että omat eettiset säännöt on kunnossa, kommentoi Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtaja Sirkka-Liisa Anttila (kesk).


Madridin derbyn lopputulos ei tyydytä ketään: ”Mestaruus näyttää mahdottomalta” iltalehti 21:31 08.04

Kauden toinen liigaderby Real Madridin ja Atléticon välillä tarjosi tunnetta, huipputorjuntoja ja komeita maaleja. 1-1 oli lopputulos, joka ei miellyttänyt kumpaakaan jättiseuraa. Espanjan liigan kärjessä olevan FC Barcelonan ja Atlético Madridin välinen piste-ero kasvoi 11:een. Vaikka teoreettiset mahdollisuudet ovatkin vielä olemassa, voidaan Atléticossa valmistautua sanomaan mestaruudelle "heipat" hyvinkin pian. Liigaa on pelaamatta enää seitsemän kierrosta, joten kärjen järjestyksen vaihtumiseen vaadittaisiin Barcelonalta kaikkien aikojen sulamista.


Fifan eettiset säännöt estävät Zlatanin osallistumisen MM-kisoihin iltasanomat 18:59 03.04

Zlatan Ibrahimovicia tuskin nähdään ensi kesän MM-kisoihin.


tyylinsä pelata"

Uutiset