Päivi Räsänen toisti eduskunnassa rikostutkintaan johtaneen kannanottonsa ja luki Raamattua: ”Minä en tässä peräänny”

iltasanomat 13:34 23.09

Varapuhemies Juho Eerola torui Päivi Räsästä Raamatun käyttämisestä havaintovälineenä. Räsänen katsoo, että kyse oli hyväksytystä tukiaineistosta.


Kapellimestari Eero Lehtimäki on joogamattoa mukanaan kantava "yleisnero" – tähtikultti rantautui suomalaiseen taidemusiikkiin

yle 08:20 22.09

Kapellimestareista on tullut orkestereiden mainostettuja keulakuvia, joilla houkutellaan nuorta yleisöä.


Maailman parhaalla pelaajalla on erikoinen kuvio: matkustaa viikoittain Helsingistä Seinäjoelle harjoituksiin ja peleihin – ”Toinen reissu voi kestää kolme päivää”

iltalehti 10:40 19.09

Eero Kososen viime kauteen mahtui MM-kulta, SM-pronssi ja lukuisia junamatkoja. Seuraavana Seinäjoki. Nästa Seinäjoki. Tuota kuulutusta Eero Kosonen saa kuunnella jälleen useaan otteeseen syksyn, talven ja kevään aikana.


Eero Ettala jakoi näyttävän kuvan kihlatustaan Tuija Pehkosesta: "Auringonlasku"

mtv 15:30 18.09

Suomen surkein kuski -ohjelman juontaja Eero Ettala jakoi upean kuvan puolisostaan Instagramissa.


Jättimäinen rakennushanke nielaisee Eero Saarisen suunnitteleman lentoterminaalin Ateenassa

yle 12:56 15.09

Kreikka aikoo houkutella turisteja Ateenaan uudella hulppealla kaupunginosalla, jossa seisoo Eero Saarisen suunnittelema matkustajaterminaali.


KalPa voittoon jatkoajalla juhlakauden avausottelussaan ? Miikka Pitkänen iski kaksi osumaa

jatkoaika.com 21:18 13.09

KalPa kukisti kauden avauksessa Jukurit jatkoajan jälkeen. Miikka Pitkänen iski kotijoukkueelle kaksi maalia. KalPa hallitsi ottelutapahtumia toista erää lukuunottamatta, jolloin Eero Kilpeläinen piti kotijoukkuetta pystyssä. Jukureiden Vadim Pereskokov iski tehot 1+1.


Vesa-Matti Loiri antoi turpiin Ville Virtaselle tämän kommentoitua näyttelijän 28 vuoden ikäeroa naisystäväänsä Stina Toljanderiin – ystävyys Jukka Virtaseen katkesi vuosiksi

iltalehti 15:32 12.09

Taiteilijalegenda Vesa-Matti Loiri on tavannut mittavan uransa varrella ihmisiä. Monien kanssa on syntynyt ystävyys, mutta välirikkojakin on tapahtunut. Viihdetaiteilija Vesa-Matti Loiri on elämänsä varrella saanut ystäviä erityisesti työympyröistä. Jari Tervon tuoreessa Loiri-elämäkerrassa kerrotaan, että jo Teatterikoulussa Loiri ystävystyi Eero ja Pertti Melasniemeen, joista tuli hyviä ystäviä. Biljardisalilla Loiri taas tutustui muusikko Esko Linnavalliin, jonka kanssa hän asui myöhemmin kämppiksenä Kalliossa. Vanhuusvuosien tärkeäksi ystäväksi on tullut manageri Pete Eklund.


Top 5?maalivahdit 2019?2020: Kilpeläinen on tasapaksun maalivahtijoukon kärkinimi

jatkoaika.com 15:30 11.09

Suomi ei enää tuota tähtimaalivahteja huippuvuosien malliin, mutta edelleen Liigassa on kansainvälisen tason maalivahteja. Tämän vuoden listauksessa kärkipaikan nappasi KalPaan palannut Eero Kilpeläinen.


Kilpeläinen luottavaisin mielin tulevaan kauteen: "Kesätreeneistä lähtien on näkynyt kurinalaisuus, me-henki ja sitoutuneisuus"

jatkoaika.com 11:40 06.09

Maalivahti Eero Kilpeläinen torjui kaksi viimeisintä kautta Ruotsin Örebrossa, mutta nyt oli kotiinpaluun aika. Määrätietoisena harjoittelijana tunnettu veskari haluaa johtaa joukkuetta esimerkkinsä avulla.


Nyt on hyvä uutinen! Ukkiskerhon Eero tekee paluun Sohvaperunoihin

iltalehti 05:27 06.09

Eero ei ole ainoa palaaja. Lohjalaiset Eila, Minna ja Ollikin avaavat taas sanaisen arkkunsa. Mukana ovat melkein kaikki vanhat tutut, kun Sohvaperunat jatkuu tänään uusin jaksoin. Ukkiskerhon ystäville luvassa on aivan erityisen hyviä uutisia: Eero tekee odotetun paluun. Helsinkiläisen seniorikodin asukkaan poissaolo herätti faneissa huolen viime syksynä. Tuolloin Iltalehti uutisoi, että Eero oli sairastunut eikä siksi pystynyt osallistumaan kuvauksiin. Toipumisesta tuli pitkä, mutta nyt mies nähdään taas tutulla paikallaan sohvalla kommentoimassa nokkelasti tv:stä tulevia ohjelmia.


Ensinäyttö IL:ssä – tältä näyttää kohtaus Olen suomalainen -elokuvasta: Kari Tapio vokottelee treffeille

iltalehti 09:49 03.09

Olen suomalainen -elokuva saa ensi-iltansa jo tässä kuussa. Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran elämänpituisesta rakkaustarinasta kertova Olen suomalainen -elokuva saa ensi-iltansa 13. syyskuuta. Elokuvan päärooleissa nähdään Matti Risitinen ja Tiina Lymi, nuorta Karia ja Piaa näyttelevät Tatu Sinisalo ja Talvikki Eerola.


Juontaja Tuija Pehkonen suuntaa lomalle kihlattunsa Eero Ettalan kanssa ennen TTK-kautta: ”Osaan nollata ja ladata akkujani”

iltalehti 17:52 28.08

Tuija Pehkonen on innoissaan tulevan Tanssii tähtien kanssa -kauden porukasta. Tuija Pehkonen on juontanut aiemmilla TTK-kausilla Tuija Tähtien kanssa -sivuohjelmaa, jossa hän raotti ohjelman kulisseja ja taustatunnelmia. Tänä vuonna nainen osallistuu varsinaisiin livelähetyksiin Mikko Leppilammen ja Vappu Pimiän kanssa. – Tunnelma on kutkuttavan odottava. Koko porukasta tulee hyvä fiilis: kaikki tsemppaavat toisiaan, ja mukana on myös sopivasti pientä uhittelua, Pehkonen fiilistelee.


"Mulle kävi samoin, mutta 3-vuotiaana" – onko suomalaisnäyttelijän klassikkomoka sinullekin tuttu?

mtv 15:15 24.08

Eero Ritalan hiustilanne sai seuraajat pohtimaan miehen ikää. 


Piispa Eero Huovinen ei muistanut äitiään, jonka menetti 9-vuotiaana – nyt löytyneet kätketyt kirjeet yllättivät: ”Olen löytänyt äidin uudelleen”

iltasanomat 12:48 21.08

Piispa emeritus Eero Huoviselta ilmestyy ensi vuoden alussa omaelämäkerrallinen kirja, jonka nimi on On äitiä ikävä.


Olen suomalainen -elokuvan musiikkivideo julki – mukana paloja Kari Tapion aidoista kotivideoista

iltalehti 12:24 12.08

Olen suomalainen -elokuva saa ensi-iltansa 13. syyskuuta. Laulaja Kari Tapion elämästä kertova, Aleksi Mäkelän ohjaama Olen suomalainen -eloukuva valtaa valkokankaat ensi kuussa. Elokuvan päärooleja näyttelevät Matti Ristinen ja Tiina Lymi. Elokuva kertoo Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran elämänpituisen rakkaustarinan. Nuorena Karina ja Piana nähdään Tatu Sinisalo ja Talvikki Eerola.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala kihloihin – romanttiset kuvat someen

stara 10:40 06.08

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa


Viihdelehti Stara.fi

stara 10:40 06.08

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala on astelemassa


Muistatko? Kirka ja Remukin mukana aikansa kohutussa eroottisessa elokuvassa

iltalehti 10:04 06.08

Käpy selän alla -elokuva näki päivänvalon vuonna 1966. Eroottista kotimaista Käpy selän alla -elokuvaa ei suinkaan uusita tänään ensimmäistä kertaa. Se ei ole ihmekään, sillä alun perin Mikko Niskasen ohjaus julkaistiin vuonna 1966. Tuolloin, 60-luvulla, elokuva oli kohuttukin kuvaus nuoruudesta ja rakastamisen vaikeudesta osittain sen vuoksi, että paljasta pintaa ei kartella. Kulttielokuva alkaa, kun neljä kaupunkilaisnuorta lähtee kesäiselle telttaretkelle maalaismaisemiin luonnon helmaan. Pääosissa nähdään Kristiina Halkola, Pekka Autiovuori, Kirsti Wallasvaara ja Eero Melasniemi, joiden lisäksi mukana ovat muun muassa Kirka ja Remu Aaltonen. Viimeksi mainitut legendat kuuluvat bändiin, joka soittaa tanssilavalla. Remu on rummuissa ja Kirka solistina. The Creatures oli oikeastikin olemassa ollut rokkikokoonpano.


Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät kihloihin – herkät kuvat julki

iltasanomat 09:38 06.08

Onnelinen pari kertoo kihlauksestaan Instagramissa.


12-kerroksisen tornitalon pitäisi ? Sopimus maajoukkuetaukoon enemmän mahaa” Euroopan-valloituksesta tuli pannukakku Halsualla – heti lääkäriin, Kaverinsa hissiin polttanut kuvan ja viestejä maalin Suomisarjassa ? Mestiksestä "Ei ole odottaa uusi työ Uutissuomalainen Oikeusministeri Henriksson

Hot topics