Britit raivostuivat erityiskohtelusta: Näin prinssi Charlesin, 71, koronatesti meni oikeasti - ei ohittanut testausjonoa

iltalehti 18:54 26.03

Prinssi Charles on nyt karanteenissa Skotlannissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan aikaisemmin tällä viikolla positiivisen koronatestin tehnyt prinssi Charles, 71, on tällä hetkellä eristäytyneenä karanteeniin Skotlannissa. Kuninkaallinen ei käyttänyt Britannian terveysministerin Edward Argarin mukaan hyväksi asemaansa, ja etuillut koronavirustestijonossa.


Kuningatar Elisabetin kuopus tänään 56 – tällainen on nuhteeton "lempilapsi"

iltalehti 20:53 10.03

Prinssi Edward, Wessexin jaarli, työskentelee aktiivisesti kuninkaallisen perheen hyväksi. Wessexin jaarli, prinssi Edward, juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Prinssi on jo 56-vuotias. Syntymäpäivän kunniaksi Buckinghamin palatsi on julkaissut jaarlin vauvakuvan Instagramissa saatetekstein: – Hyvää syntymäpäivää Wessexin jaarli!


Herttuatar Meghan ei sittenkään osallistu Met-gaalaan

iltalehti 00:39 03.03

Sussexin herttuatar ei ole osallistumassa tähtiä pursuavaan Met-gaalaan toukokuussa. Aiempien mediatietojen mukaan herttuatar Meghan oli tarkoitus osallistua tämänvuotiseen Met-gaalaan Britannian Vogue-lehden päätoimittajan Edward Enninfulin seurassa. Meghan ja Enninful tekivät yhteistyötä, kun herttuatar toimi vierailevana päätoimittajana britti-Voguen syyskuun numerossa viime vuonna.


Haluatko töihin kuninkaallisille? Brittihovi rekrytoi

iltalehti 00:31 26.02

Kuningatar Elisabetin nuorimmainen vaimoineen kaipaa työntekijää. Prinssi Edward ja Wessexin kreivitär Sophie rekrytoivat. Kuninkaallisen perheen aktiivisiin jäseniin kuuluvat prinssi Edward ja kreivitär Sophie haluaisivat löytää itselleen keittiömestarin ja assistentin. Uudet työntekijät työskentelisivät Windsorin lähistöllä sijaitsevassa Bagshot Parkissa. Uudelta kokilta toivotaan suunnittelutaitoja, ruuanlaittotaitoja ja järjestelmällisyyttä. Toiveissa on innokas ja kunnianhimoinen kokki. Kokin täytyy osata tehdä ruokaa tarvittaessa myös isoille ryhmille.


Prinssi Andrew tänään 60 – kuvat vuosien varrelta

iltalehti 15:05 19.02

Prinssi Andrew, Yorkin herttua, on kuningatar Elisabet II:n ja prinssi Philipin kolmas lapsi. Kuningatar Elisabet II sai kolmannen lapsensa 19. helmikuuta 1960. Lapsi sai nimekseen Andrew Albert Christian Edward, tuttavallisemmin prinssi Andrew. Prinssin syntymäpäivän kunniaksi hovi on jakanut suloisen vauvakuvan. Kuvassa prinssi Andrew nauraa äitinsä sylissä. Näet kuvan myös täältä.


Herttuatar Meghan nähdään somessa yllättävällä videolla – hovi kielsi aiemmin materiaalin julkaisun

iltalehti 18:04 17.02

Sussexin herttuatar Meghan on jakanut sosiaalisessa mediassa videomateriaalia, jota hovi piti aiemmin liian arkisena, kertoo The Sun. Herttuatar Meghan on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia brittien Vogue-lehden kuvauksista. Hän osallistui taannoin lehden Forces for Changes -erikoisnumeron tekemiseen, ja numero on paljastunut koko vuosikymmenen myydyimmäksi Vogue-lehdeksi. Vastikään kuninkaalliset velvoitteensa ja tittelinsä prinssi Harryn kanssa jättänyt Meghan julkaisi Sussex Royalin Instagram-tilillä videon hurjasti myydyn lehden kunniaksi. Kaksiminuuttisella videolla Meghan keskustelee Edward Enninfulin kanssa, jonka kanssa lehteä tehtiin syyskuussa 2019.


Kun Heidin komento hellitti, 12-vuotiaasta Edwardista tuli viikari – ”Olisi muutakin tekemistä kuin korjata jälkiä”

iltasanomat 09:04 07.02

Edward Ale kilpailee sääntöjen mukaan viimeistä kauttaan. Valmentajan mielessä on käynyt yhteispohjoismainen takaportti uran jatkolle.


Tunnetun rocktähden salaperäisestä katoamisesta 25 vuotta – jäljelle jäi vain hylätty auto: selviääkö mysteeri koskaan?

iltasanomat 18:42 31.01

Kitaristi Richey Edwardsin omaiset toivovat saavansa viimeinkin selvyden rokkarin kohtalosta.


Prinssi William sai uuden ”aisaparin” – edustaa seuraavaksi kuningattaren nuorimmaisen kanssa

iltalehti 13:21 17.01

Sussexin herttuapari muuttaa Kanadaan. Prinssi William ja herttuatar Catherine työskentelevät aktiivisesti kuninkaallisen perheen erilaisissa edustustehtävissä ja velvoitteissa. Nyt prinssi William ja herttuatar Catherine ovat yhdistäneet voimansa Wessexin jaarli Edwardin ja Wessexin kreivitär Sophien kanssa. Prinssi Edward on kuningatar Elisabetin nuorin lapsi. Cambridget ja Wessexin isännöivät yhdessä Buckinghamin palatsissa maanantaina järjestettävää YK:n tapahtumaa. Myös prinsessa Anne saapuu kyseiselle vastaanotolle.


Prinssi William sai uuden ”aisaparin” – edustaa seuraavaksi kuningattaren lempilapsen kanssa

iltalehti 13:21 17.01

Sussexin herttuapari muuttaa Kanadaan. Prinssi William ja herttuatar Catherine työskentelevät aktiivisesti kuninkaallisen perheen erilaisissa edustustehtävissä ja velvoitteissa. Nyt prinssi William ja herttuatar Catherine ovat yhdistäneet voimansa Wessexin jaarli Edwardin ja Wessexin kreivitär Sophien kanssa. Prinssi Edward on kuningatar Elisabetin nuorin lapsi. Cambridget ja Wessexin isännöivät yhdessä Buckinghamin palatsissa maanantaina järjestettävää YK:n tapahtumaa. Myös prinsessa Anne saapuu kyseiselle vastaanotolle. Wessexit kuuluvat hovin aktiivisimpiin jäseniin. Silti prinssi William ja herttuatar Catherine on nähty useammin erilaisissa tilaisuuksissa prinssi Harryn kanssa ja myöhemmin avioliiton myötä Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa.


Muistatko? Elisabetin setä pakotettiin jättämään kuninkaan tehtävät rakkauden vuoksi – rakastui myös eronneeseen jenkkikaunottareen

iltalehti 18:22 10.01

Prinssi Harryn elämä alkaa muistuttaa hyvin paljon hänen isosetänsä, Edward VIII:n elämää. Brittihovin jäsen menee naimisiin eronneen, rikkinäisestä perheestä tulleen amerikkalaisen kaunottaren kanssa ja jättää brittihovin. Kuulostaako tutulta? Yllä olevassa kappaleessa ei kuitenkaan tarkoiteta prinssi Harrya vaan hänen isosetäänsä Edward VIII:ta.


Urheilijoiden kuvista nousi kohu – uskoisitko sinä heitä 16- ja 17-vuotiaiksi? Erikoinen ongelma taustalla

iltalehti 10:30 26.12

Kenian Edward Zakayo Pingua voitti viime kesänä 5?000 metrin kisan alle 20-vuotiaiden Timanttiliigassa. Hän oli tuolloin 17-vuotias. Juoksijan ikä kyseenalaistettiin kilpailun jälkeen. Sosiaalisessa mediassa levinneiden kuvien perusteella marraskuussa 18 vuotta täyttäneen kenialaisen uskottiin olevan merkittävästi ilmoitettua ikäänsä vanhempi. Pinguan edustama Benfica-seura vakuutti kuitenkin kisan jälkeen, että hän on vasta 17-vuotias ja julkaisi todisteeksi kuvat urheilijan syntymätodistuksesta ja passista. Niissä juoksijan syntymäajaksi oli kirjattu 25.11.2001, kuten myös Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n sivuilla.


Kuningatar Elisabet, 93, saapui pirteänä Sandringhamiin joulun viettoon - puoliso lepää sairaalassa

iltalehti 13:32 22.12

Kuningatar Elisabet tepasteli vaaleanpunaisessa asussaan reippaasti joulunviettoon. Hovi tiedotti perjantaina prinssi Philipin, 98, olevan sairaalassa. Häntä hoidetaan jonkin olemassa olevan sairauden vuoksi. Sen tarkemmin Buckinghamin palatsi ei kertonut, mistä on kysymys. –?Edinburghin herttua matkusti Norfolkista tänä aamuna King Edward VII -sairaalaan Lontooseen havainnoitavaksi ja hoitaakseen olemassa olevaa sairauttaan. Hoito on varotoimi hänen kuninkaallisen korkeutensa lääkärin neuvojen mukaan, hovi kirjoitti tiedotteessaan.


Prinssi Philip, 98, on joutunut sairaalaan

iltalehti 16:12 20.12

Kuningatar Elisabet II puoliso prinssi Philip on joutunut sairaalaan. Hovin tiedotteen mukaan prinssi Philipiä hoidetaan jonkin olemassa olevan sairauden vuoksi. Sen tarkemmin Buckinghamin palatsi ei kertonut, mistä on kysymys. –?Edinburghin herttua matkusti Norfolkista tänä aamuna King Edward VII -sairaalaan Lontooseen havainnoitavaksi ja hoitaakseen olemassa olevaa sairauttaan. Hoito on varotoimi hänen kuninkaallisen korkeutensa lääkärin neuvojen mukaan, hovi kirjoitti tiedotteessaan.


Legendaarinen mäkihyppääjä Eddie Edwards saapuu Suomeen – raivaa latua Suomen yhdistetyn maajoukkueelle

yle 10:50 17.12

Edwards on koehyppääjänä Imatran 12 metrin mäessä.


Yksi kuningatar Elisabetin pojista on välttänyt suuret kohut - tässä on prinssi Edward, hovin iltatähti

iltalehti 19:10 16.12

Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin nuorimmainen on selvinnyt keski-ikäiseksi ilman suurempia kehuja. Britannian kuningatar Elisabet II:n nuorimmainen tunnetaan Wessexin jaarlina sekä prinssi Edwardina. 55-vuotias prinssi on naimisissa Wessexin kreivitär Sophien kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta, vuonna 2003 syntynyt Louise Windsor sekä vuonna 2007 syntynyt James Windsor. Veljiinsä verrattuna prinssi Edward on selvinnyt varsin vähällä - kohuja ei ole juuri nimeksikään. Prinssi on valmistunut Cambridgen yliopistosta, työskennellyt merivoimissa, teatterissa ja televisiotuottajana. Hän toivoo lastensakin saavan opiskella yliopistossa ja työskennellä tavallisissa töissä.


Sami Kolamon kolumni: Viides joulukuuta on minulle urheilun ja huumorin merkkipäivä

yle 06:45 05.12

Mäkihyppääjä Eddie Edwards tulisi lyödä ritariksi, sillä niin paljon hän levitti iloa ympärilleen urheilu-uransa aikana, kirjoittaa mediatutkija Sami Kolamo.


Paljastus Selviytyjät-kulissien takaa - minkä verran ohjaaja manipuloi kisaajia? ”Pakko myöntää...”

iltalehti 14:48 30.11

Selviytyjät Suomi Extrassa vierailee tällä viikolla Selviytyjien ohjaaja Edward Kojonen. Kolme kautta ohjannut konkari raottaa verhoa kulissien taakse. Tällä viikolla Selviytyjät Suomi Extrassa vierailee palkittu ohjaaja Edward Kojonen, jonka käsialaa ovat esimerkiksi kaikki kolme Nelosella nähtyä Selviytyjät Suomi -kautta. Edward paljastaa kiinnostavia yksityiskohtia Selviytyjien kulisseista. Edward ei yllättynyt siitä, että julkkikset jäivät kuluvan Selviytyjät Suomi -kauden alussa alakynteen.


Asemiehet olivat jo teloittamassa 7-vuotiasta Edwardia – sisällissodasta ja malariasta selvinneestä pojasta kasvoi Suomen kovin ottelijalupaus

iltalehti 10:57 30.11

"Eddie” Walls oppi Lappeenrannassa lyömään kovaa. Hän ymmärsi, että ainoa paikka, jossa hänen pitää satuttaa muita, on vapaaotteluhäkissä. –?Olen omasta mielestäni vieläkin seitsemän matsin voittoputkessa. Näin lataa vapaaottelija Edward Walls suomalaisen vapaaottelupromootion Cagen ennakkovideossa.


Suomalais-norjalainen ex-aktivisti grillaa Edward Snowdenia

iltasanomat 18:00 18.11

Pirate Bayn perustaja Peter Sunde Kolmisoppi tenttaa Edward Snowdenia uudessa dokumenttisarjassa.


Hot topics