Ravintoloiden uudet rajoitukset etenevät kiireellä, tärkeä mietintö runnottiin läpi – kansanedustajat ruotivat asiaa, katso suorana

yle 12:33 26.05

Ravintolat aukeavat alle viikon kuluttua, mutta perustuslakivaliokunta vaati vielä eilen muutoksia esitykseen ravintoloiden rajoituksista.


Ravintoloiden koronarajoitukset etenevät kiireellä, tärkeä mietintö runnottiin läpi – kansanedustajat ruotivat asiaa heti iltapäivällä

yle 12:33 26.05

Ravintolat aukeavat alle viikon kuluttua, mutta perustuslakivaliokunta vaati vielä eilen muutoksia esitykseen ravintoloiden rajoituksista.


Ravintoloiden koronarajoitukset etenevät kiireellä, tärkeä mietintö valmistui – kansanedustajat ruotivat asiaa heti iltapäivällä

yle 12:33 26.05

Ravintolat aukeavat alle viikon kuluttua, mutta perustuslakivaliokunta vaati vielä eilen muutoksia hallituksen esitykseen ravintoloiden rajoituksista.


Britannian pääministeri Boris Johnson antoi tukensa korona­rajoituksista vähät välittäneelle erityis­neuvonantajalleen: ”Toiminut vastuun­tuntoisesti”

iltasanomat 20:44 24.05

Jopa eräät konservatiivipuolueen kansanedustajat ovat vaatineet neuvonantajan erottamista.


Maaseudun Tulevaisuus: Hallituspuolueiden edustajat täysin eri linjoilla valkoposkihanhista

iltasanomat 08:50 22.05

Hallituspuolueiden edustajat ovat keskenään hyvin eri mieltä siitä, mitä valkoposkihanhien kannalle pitäisi tehdä, kertoo Maaseudun tulevaisuus.


Mike Tyson ja Evander Holyfield kohtasivat virtuaalisesti – taisto päättyi tyrmäykseen, katso video

MTV 12:11 17.05

Huhut nyrkkeilylegendojen Mike Tysonin, 53, ja Evander Holyfieldin, 57, kolmannesta kohtaamisesta voimistuvat, kun Holyfieldin mukaan osapuolten edustajat ovat jo neuvottelupöydässä. Kaksikko on tällä välin jo mitellyt simuloidussa virtuaalisessa ottelussa.


Kansanedustajat useasta puolueesta tukevat päästö­kompensaation helpottamista laki­muutoksella

iltasanomat 17:47 13.05

Poliisihallitus on tulkinnut, että päästöhyvitysten tarjoaminen on vastikkeeton hyödyke, jonka myyminen edellyttäisi rahankeräyslupaa.


Herätys: Pienet yritykset haluavat tuoda työtä takaisin Suomeen, Belgiassa kangaskaupat avasivat ovensa ensimmäisinä, kansanedustajat torjuvat koronaveron

yle 06:29 05.05

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Ylen kysely: Kansanedustajat tyrmäävät tilapäisen koronaveron – "Elämässä mikään ei ole niin pysyvää kuin väliaikainen vero"

yle 05:53 05.05

Koronalaskun maksaminen tulotasoon sidotulla erillisverolla ei saa tukea kansanedustajilta. Tutustu oman edustajasi vastaukseen ja perusteluihin.


Valioliigaseurojen lääkärit huolissaan kauden jatkamisesta

iltalehti 04:41 05.05

Pelaajien vakuutukset aiheuttavat lääkäreille päänvaivaa: lääkäreillä ei ole varmuutta omasta vastuustaan tartuntatilanteissa. Useat Englannin Valioliigan joukkueiden lääkäreistä ovat huolissaan sarjan jatkamisesta. Yksi lääkäreiden huolenaiheista on epäselvyydet heidän vastuustaan vakuutussopimuksissa niissä tapauksissa, jos pelaajat saavat tartunnan. Valioliigan edustajat osallistuvat keskiviikkona tapaamiseen yhdessä muiden lajien lääkintäasiantuntijoiden ja terveydenhuollon edustajien kanssa. Tapaamisessa on tarkoitus suunnitella terveys- ja hygieniamääräyksiä pelaajille ja seuran henkilökunnalle.


Saksassa alkaa historiallinen oikeudenkäynti – Syyrian turvallisuuspalvelun edustajat syytettynä kidutuksesta

yle 07:13 23.04

Syyrialainen Anwar al-Bunni kertoo Ylelle, miten hän kohtasi kidutuksesta syytetyn turvallisuuspalvelujohtajan vastaanottokeskuksen pihalla Berliinissä.


Kansanedustajat älähtivät Business Finlandin rahanjaosta – ”Ongelmat on pikaisesti korjattava”

iltasanomat 17:43 21.04

Business Finlandin tukikohteet ovat herättäneet tunteita kansanedustajissa.


Kansanedustajat älähtivät Business Finlandin rahanjaosta – ”Ongelmat on pikaisesti korjattava” / ”Vastaako enää kukaan mistään?” / ”Pöytälaatikkofirmoille ei”

iltasanomat 17:43 21.04

Business Finlandin tukikohteet ovat herättäneet tunteita kansanedustajissa.


Li Andersson: Yritys­tukiin tarvitaan korjaus­liike

iltasanomat 12:33 21.04

Sdp:n kansanedustajat Filatov ja Nurminen: Työllisyysvaikutukset saatava keskeiseksi kriteeriksi yritystukien jakamisessa.


Yksi kokoustaa shortseissa ja kauluspaidassa, toinen innostui leipomaan suurperheen mitoilla – näin sujuu kansanedustajien etätyöarki

yle 10:30 18.04

Tässä jutussa kansanedustajat Joonas Könttä, Bella Forsgrén ja Jouni Kotiaho päästävät kurkkaamaan etätyöarkeensa.


Perussuomalaisten kansanedustaja Veikko Vallin käytti roisia kieltä ministerin avustajasta Facebookissa – Ryhmänjohtaja: En aio puuttua

yle 18:20 16.04

Viimeksi helmikuussa puhemies Matti Vanhanen muistutti, että edustajat luovat kirjoituksillaankin kuvaa eduskunnasta.


Kansanedustajat vaativat uusia rajoituksia: Kasvomaskit pakollisiksi jos Uudenmaan rajat avataan, toinenkin maakunta kiinni

iltasanomat 22:37 14.04

Päivi Räsänen ja Mika Niikko säätäisivät kasvomaskit pakollisiksi, Mia Laiho eristäisi myös Länsi-Pohjan.


Kulttuuriministeri Kosonen – ”Meillä on myös ajatus ammattilaisurheilusarjojen tukemisesta”

iltasanomat 18:07 14.04

Lisäbudjettikeskustelussa kansanedustajat kyselivät muun muassa suojamaskisotkusta ja koronatesteistä.


Hot topics