Hallitus hylkäsi Sipilän työllisyys­lääkkeet – työ­ministeri Harakka: ”Erilainen ihmis­kuva kuin edellisellä hallituksella”

iltasanomat 06:13 19.09

Rinteen hallitus ei halua ”käskyttää”, vaan uskoo työpaikkojen lisäämiseen muun muassa palkkatuella, työperäisen maahanmuuton remontilla ja paikallisen sopimisen edistämisellä.


Hallitus hylkäsi Sipilän työllisyys­lääkkeet – työ­ministeri: ”Erilainen ihmis­kuva kuin edellisellä hallituksella”

iltasanomat 06:13 19.09

Rinteen hallitus ei halua ”käskyttää”, vaan uskoo työpaikkojen lisäämiseen muun muassa palkkatuella, työperäisen maahanmuuton remontilla ja paikallisen sopimisen edistämisellä.


Poliisi tiistai-illan operaatiosta Tampereella: Kolme ihmistä otettu kiinni, rikosnimikkeinä muun muassa törkeä pahoinpitely ja vapaudenriisto

yle 16:09 18.09

Esitutkinta on poliisin mukaan edistynyt vain vähän.


Manchester United jatkoi maalivahti David de Gean sopimusta

iltasanomat 21:08 16.09

Maalivahti David de Gea jatkaa pitkään englantilaisseura Manchester Unitedissa.


Manchester Unitedille jättihelpotus – tähtimaalivahti David de Gea teki pitkän jatkosopimuksen

MTV 18:17 16.09

Jalkapallomaalivahti David de Gea jatkaa pitkään englantilaisseura Manchester Unitedissa. Seura teki pelaajan kanssa jatkosopimuksen, joka takaa miehelle töitä kesäkuuhun 2023 saakka. Seuran verkkosivujen mukaan sopimuksessa on optio jatkaa sopimusta vielä vuodella.


Jose Mourinholta suora avautuminen nykytilanteestaan – "Olen todellakin saanut tarpeekseni"

MTV 08:25 13.09

Työtön jalkapallovalmentaja Jose Mourinho on saanut tarpeekseen lomailusta ja haluaisi päästä takaisin penkin päähän jakamaan neuvoja pelaajille. Portugalilainen Mourinho on nähty viimeksi valmennustöissä Manchester Unitedissa, josta hän sai potkut joulukuussa 2018.


Horoskooppi

iltalehti 02:25 12.09

OINAS 21.3.–19.4. Jokin kohtaaminen nostaa muuten alavireisen päiväsi plussan puolelle. Ihmissuhteisiin kannattaa nyt muutenkin panostaa eikä pitää hyviä ystäviä itsestäänselvyyksinä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Käpertyisit mielelläsi mukavuusalueellesi, mutta se ei nyt palvele sinua eikä edistä itsellesi asettamiasi tavoitteita ollenkaan. Pelko pois ja rohkeasti kohti haasteita!


Myrskyvaroitus! Keihäässä nähtiin hirmutuloksia MM-kisojen kynnyksellä – saksalaismestari kiskaisi yli 90 metrin

iltalehti 21:48 10.09

Hallitseva maailmanmestari Johannes Vetter on vireessä juuri MM-kisojen kynnyksellä. Vuoden 2017 maailmanmestari Johannes Vetter heitti Minskissä Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa kauden parhaansa, 90,03. Vetter heitti 90 metriä rikki kisan kolmannella heitollaan. Saksalaisen muut heitot kantoivat 88,03, 87,68, 84,83 ja 88,31. Paljon kauemmaksi ei jäänyt Viron Magnus Kirt, jonka paras kaari ylsi lukemiin 88,91. Kirt ja Vetter olivat kisan ylivoimaisesti parhaat heittäjät. Kolmanneksi sijoittunut Edis Matusevi?ius heitti 83,54.


Liikenneministeri Marin kertoi suurista raideliikennehankkeista

iltasanomat 11:25 10.09

Liikenneministeri Sanna Marin (sd.) piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi suurten raideliikennehankkeiden edistämisestä.


Liikenneministeri Marin: Turun tunnin junan ja pääradan nopean yhteyden suunnitteluun kaavaillaan hankeyhtiöitä – katso suorana, Yle seuraa

yle 09:49 10.09

Liikenneministeri kertoo suurten raideliikennehankkeiden edistämisestä.


Mitä liikenneministeri Sanna Marin kertoo suurista ratahankkeista? Katso suorana kello 10.55 – Yle seuraa tiedotustilaisuutta

yle 09:49 10.09

Liikenneministeri aikoo kertoa, kuinka suuria raideliikennehankkeita edistetään.


Suora lähetys kello 10.55: Liikenneministeri Marin kertoo suurista raideliikennehankkeista

iltasanomat 09:10 10.09

Liikenneministeri Sanna Marin (sd.) pitää tänään tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoo suurten raideliikennehankkeiden edistämisestä.


Big Brother -parin jatkuva lemmiskely on liikaa myös katsojille - somessa toivotaan romanttisempaa lähestymistä: ”Pitäisi edes kädestä”

iltalehti 08:57 08.09

Big Brother -ohjelman kuvauksissa tutustuneet Eevis ja Jukka eivät malta pitää näppejään erossa toisistaan. Big Brotherin kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Helsingin Redissä. Tällä viikolla kuvausten puhutuimmaksi käänteeksi on noussut Eeviksen ja Jukan muhinointi. Pariskunta on ehtinyt vällyjen väliin jo useamman kerran. Myös katsojat ovat kiinnittäneet huomiota Eeviksen ja Jukan lämpimiin väleihin. Keskustelu käy kuumana Twitterissä, Facebookissa, Jodelissa ja keskustelupalstoilla. – Eiväthän he edes puhu toisilleen! Tollaista kiehnäämistä näkee yleensä luonto-ohjelmissa, kirjoittaa eräs närkästynyt katsoja.


Maailmalla iloitaan Venäjän ja Ukrainan vankienvaihdosta – Hollanti vastusti MH-17-lennon pudottamisen avaintodistajan vapauttamista

iltasanomat 17:57 07.09

Hollanti painosti Ukrainaa turhaan olemaan vaihtamatta kapinallisten ilmatorjunnan asiantuntijana pidettyä venäläismiestä. AFP:lle nimettömänä puhuneen ukrainalaisviranomaisen mukaan Venäjä kieltäytyi edistämästä vaihtoa, ellei mies olisi mukana siinä.


Eevis lupasi esimiehelleen ja ystävilleen, ettei harrastaisi seksiä Big Brotherissa - toisin kävi, kuvaukset kestäneet vasta alle viikon: ”Selkäranka on kuin puutarhaletku”

iltalehti 13:22 06.09

Big Brother alkoi sunnuntaina. Jo nyt kipinät sinkoilevat Helsingissä sijaitsevassa Big Brother -talossa. Isoveli valvoo saman katon alle muuttaneita ihmisiä Helsingin Redissä sijaitsevassa asunnossa. Kamerat valvovat osallistujien jokaista liikettä. Ensimmäinen seksikokemus talosta kaikui katsojien korviin eilen. Nyt sille on saatu myös vahvistus. Eeviksen ja Jukan yö sujui olohuoneen lattialla sangen lemmekkäästi. Pariskunta oli jo hipsutellut toisiaan edellisenä iltana, joten katsoja ei täysin yllättynyt tapahtumien saamasta käänteestä. Eevis on myös kommentoinut Big Brother -talossa tapahtunutta lemmiskelyä Tupulle ja Tarinalle. Hän ei tiedä, kuinka suurella liekillä tunteet roihuavat.


Herttuatar Meghan poikkeamassa taas hovin polulta – virittelee kulissien takana omaa uraa

iltalehti 02:08 06.09

Meghan on palkannut itselleen asiantuntijoita edistääkseen uraansa. Herttuatar Meghan koettelee taas Buckinghamin palatsin sietokykyä palkkaamalla itselleen Hollywood-agentin, juristin ja liiketoimintaansa pyörittävän asiantuntijan. Asiasta kertoo brittilehti The Sun. Lehti kertoo Meghanin palkanneen itselleen salaisen Hollywood-tiimin edistämään herttuattaren uraa tulevaisuudessa. Asiantuntijaporukka on parhaillaan valmistautumassa hoitamaan muun muassa Meghanin ensimmäiseen lastenkirjaan liittyvää liiketoimintaa Sunin mukaan.


Johtaako formulatragedia uusiin vääntöihin turvaratkaisuista? – "Kaikki keinot käytettävä"

MTV 06:11 04.09

Moottoriurheilun turvallisuutta parantava työ on jatkuva prosessi ja jokainen järkevä edistysaskel on syytä ottaa, C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen alleviivaa. 


Reetu hankalassa tilanteessa Love Islandilla – tarttuu härkää sarvista

mtv 16:38 03.09

Love Islandilla kipinää Vanessan kanssa hakeva Reetu tekee rohkean liikkeen tilanteen edistämiseksi.


harvinainen ratkaisu kaksois­murhaajan hissiin polttanut Ihmiset raportoivat Merkel ja Thunberg Oulussa – puhujat sanoja kunnia­väki­vallasta Oulussa SM-liigakiekkoilija tätä virhettä, – mainostoimiston työntekijän

Hot topics