Mangkhut-taifuunin tiellä yli 4 miljoonaa ihmistä Filippiineillä – vuoden 2013 Haiyan-katastrofin pelätään toistuvan iltasanomat 12:21 14.09

–?Talomme tuhoutui puoliksi jo edellisissä monsuunisateissa, kertoi myrskyille alttiilla alueella asuva nainen CNN:lle.


Ogier aloitti henkisen sodankäynnin Neuvillea vastaan – "Jos Thierry ei valita, niin hän ei ole Thierry" MTV 21:45 17.08

Viisinkertainen maailmanmestari Sebastien Ogier on valittanut lähtöpaikastaan vuositolkulla. Tällä sesongilla roolit ovat muuttuneet, sillä Hyundain belgialaiskuski Thierry Neuville johtaa MM-sarjaa ja sen takia etuautona on toiminut edellisissä kisoissa juuri Neuville.


Oppositio ei päässyt edes ehdolle Moskovan pormestarinvaaleissa iltasanomat 22:32 03.07

Edellisissä pormestarinvaaleissa oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi melkein pääsi toiselle kierrokselle. Tällä kertaa ehdokkuus hylättiin.


Taas seinään! Max Verstappen jatkaa siitä, mihin edellisissä kisoissa jäi MTV 12:48 27.04

Red Bullin Max Verstappenin kauden alkua piinanneet ongelmat jatkuivat heti Azerbaidzhanin GP:n ensimmäisissä harjoituksissa, kun hän rysäytti autonsa kaiteisiin.


Misty rikkoo rajoja Yhdysvalloissa – ensimmäinen valtapuolueen transsukupuolinen senaattiehdokas MTV 07:42 14.04

Yhdysvalloissa ennätysmäärä naisia ja vähemmistöjä pyrkii kongressiin marraskuussa järjestettävissä välivaaleissa. Edustajainhuoneeseen ja senaattiin on pyrkimässä yli 500 naista, mikä 60 prosenttia enemmän kuin edellisissä vaaleissa.


19-vuotias Ilves-kasvatti sai NHL-sopimuksen! iltalehti 20:05 21.03

New York Islanders tiedotti, että 19-vuotias Otto Koivula on solminut seuran kanssa kolmen vuoden tulokassopimuksen. Nokialaislähtöinen Koivula on Ilveksen kasvatti. Hän pelasi tällä kaudella toisen täyden kautensa Ilveksen SM-liigamiehistössä. 53 ottelussa laituri tehtaili pisteet 9+18=27. Viime kaudella Koivula valittiin SM-liigan vuoden tulokkaaksi. Koivula kantoi maajoukkuepaitaa kaksissa edellisissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, jotka molemmat päättyivät Suomen osalta rajuihin pettymyksiin.


itse ei välttämättä loukkaantumishuolet - Eronen Outo fossiililöydös toi voiton toinen sieppaaja käveli

Uutiset