Brexitillä edelleen vahva kannatus vaikka neuvottelu polkevat paikallaan – asiantuntija: huonoin vaihtoehto häämöttää MTV 10:38 06.07

Britannian Eu-eroa eli brexitiä koskevat neuvottelut ovat junnanneet paikoillaan kuukausia. Britannian hallituksen on tänään määrä keskustella yhteisestä brexit-linjasta. Elinkeinoelämän keskusliiton johtavan asiantuntijan mukaan tilanne ei näytä hyvältä.


Itävalta saattaa puheenjohtajakaudellaan unionia kohti Britannian EU-eroa iltasanomat 19:46 01.07

Itävalta aloitti sunnuntaina puolivuotisen EU:n puheenjohtajakautensa.


STT: 20 000 suomalaisen tiedot saattaneet päätyä Cambridge Analyticalle iltalehti 13:46 05.04

Facebook kertoi eilen, että Cambridge Analyticalle on päätynyt ainakin 87 miljoonan käyttäjän tiedot. Liki 20 000 suomalaisen tiedot ovat saattaneet päätyä Cambridge Analyticalle, kertoo STT. Yhtiön edustaja Peter Münster vahvisti asian STT:lle puhelimitse. Facebook kertoi eilen, että Cambridge Analyticalle on päätynyt ainakin 87 miljoonan käyttäjän tiedot. Analytiikkayritys keräsi Facebook-käyttäjistä tietoja, jotta pystyi paremmin kohdentamaan mainoksia heille. Cambridge Analytican asiakas oli Donald Trump ja hänen vaalikampanjaväkensä ja Britannian EU-eroa eli brexitiä ajanut kampanja.


Mark Zuckerberg joutuu todistamaan kongressin edessä - aiheena Cambridge-skandaali iltalehti 18:14 04.04

Kuuleminen tapahtuu huhtikuun 11. päivänä. Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg todistaa huhtikuun puolessavälissä Yhdysvaltojen kongressissa, kertoo uutistoimisto Reuters. Aiheena on Cambridge Analytica -skandaali. Analytiikkayhtiö Cambridge Analytican epäillään keränneen kymmenien miljoonien Facebook-käyttäjän tietoja ja käyttäneen niitä hyväkseen muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa vuonna 2016. Yritys keräsi Facebook-käyttäjistä tietoja, jotta pystyi paremmin kohdentamaan mainoksia heille. Cambridge Analytican asiakas oli Donald Trump ja hänen vaalikampanjaväkensä ja Britannian EU-eroa eli brexitiä ajanut kampanja.


Erkki Haapanen on Nokialla – ”Ihmiset tiedossa Ilmastonmuutos uhkaa Trumpia vastaan nostama viestien seurauksena Yle voittoputki sen kuin

Uutiset