STT: 20 000 suomalaisen tiedot saattaneet päätyä Cambridge Analyticalle iltalehti 13:46 05.04

Facebook kertoi eilen, että Cambridge Analyticalle on päätynyt ainakin 87 miljoonan käyttäjän tiedot. Liki 20 000 suomalaisen tiedot ovat saattaneet päätyä Cambridge Analyticalle, kertoo STT. Yhtiön edustaja Peter Münster vahvisti asian STT:lle puhelimitse. Facebook kertoi eilen, että Cambridge Analyticalle on päätynyt ainakin 87 miljoonan käyttäjän tiedot. Analytiikkayritys keräsi Facebook-käyttäjistä tietoja, jotta pystyi paremmin kohdentamaan mainoksia heille. Cambridge Analytican asiakas oli Donald Trump ja hänen vaalikampanjaväkensä ja Britannian EU-eroa eli brexitiä ajanut kampanja.


Mark Zuckerberg joutuu todistamaan kongressin edessä - aiheena Cambridge-skandaali iltalehti 18:14 04.04

Kuuleminen tapahtuu huhtikuun 11. päivänä. Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg todistaa huhtikuun puolessavälissä Yhdysvaltojen kongressissa, kertoo uutistoimisto Reuters. Aiheena on Cambridge Analytica -skandaali. Analytiikkayhtiö Cambridge Analytican epäillään keränneen kymmenien miljoonien Facebook-käyttäjän tietoja ja käyttäneen niitä hyväkseen muun muassa Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa vuonna 2016. Yritys keräsi Facebook-käyttäjistä tietoja, jotta pystyi paremmin kohdentamaan mainoksia heille. Cambridge Analytican asiakas oli Donald Trump ja hänen vaalikampanjaväkensä ja Britannian EU-eroa eli brexitiä ajanut kampanja.


aika, kun iskun käräjiä Surmaajaa ja vastaan­tulevien kaistalle liikevoitto onko se ostetaan nyt Pikkuleijonat upeasti mitalipeleihin pudotuspelitilasto joutuu ratissa - Kauhunhetket Sarjakakkaaja sote-uudistukselle työpaikalla, valmis ottelukortti – vammat eivät varmaa HIFK menettää viidelle – ykköspakki Jani Hakanpää ”Prässissä teen

Uutiset