TPS:n musta lokakuu jatkuu – nyt tuli tattiin KooKoolta

iltasanomat 00:12 16.10

Turun Palloseura hävisi taas.


Maaseudun Tulevaisuus: Yli puolet suomalaisista tukisi postin­jakelua verovaroin

iltasanomat 00:07 16.10

Hieman yli puolet suomalaisista tukisi tarvittaessa postinjakelua verovaroin, selviää Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.


IS Barcelonassa: Tuhannet vastustivat kumi­luotisateessa Katalonian johtajien saamia tuomioita – ”Espanjan oikeus­järjestelmä on häpeällinen”

iltasanomat 23:51 15.10

Mielenosoittajat tukkivat tiistai-iltana Barcelonan keskustan. Ilta-Sanomien toimittaja Heini Särkkä ja kuvaaja Joonas Salo seurasivat paikan päällä poliisien ja itsenäisyysmielisten protestoijien yhteenottoa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:30 15.10

Suomen suosituimpiin sarjakuviin jo vuosia lukeutunut Pertti Jarlan luoma Fingerpori


Nyt sataa Huuhkajien laariin! Bosnia yllättävissä vaikeuksissa Kreikkaa vastaan

iltasanomat 23:24 15.10

Kreikka on tekemässä jättipalvelusta Suomen jalkapallomaajoukkueelle.


HPK:n vaikea CHL-taival päättyi tappioon – tanskalaisjoukkue teki seurahistoriaa

MTV 23:00 15.10

Hämeenlinnan Pallokerho kärsi 1-3-tappion Rungstedia vastaan jääkiekon CHL.ssä Tanskassa.


HäSa: Kiinteistökuningatar Kaisa Liskin yritys maksuvaikeuksissa – palkkoja ei ole maksettu

iltalehti 22:55 15.10

Hämeen Sanomien mukaan kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin kiinteistönvälitysfirma on maksuvaikeuksissa. ”Kiinteistökuningatar” Kaisa Liskin työntekijä hakee palkkasaataviaan palkkaturvasta. Hakemus on julkaistu maksuhäiriönä, kirjoittaa Hämeen Sanomat. Työntekijä voi hakea palkkaturvasta palkkasaataviaan, jos työnantaja on maksukyvytön.


Upean paluun Huuhkajiin tehnyt Joel Pohjanpalo oli vähällä jäädä Saksaan – pitkä vääntö tuotti tulosta: ”Alun perin seura ei ollut päästämässä”

iltalehti 22:51 15.10

Vaikean jalkavamman selättänyt Joel Pohjanpalo teki loistavan paluun maajoukkueeseen Bosniaa ja Armeniaa vastaan. Vielä puolisen vuotta sitten Joel Pohjanpalon tilanne näytti äärimmäisen synkältä. Hänen jalkansa talusluussa ollut vamma uhkasi jopa hyökkääjän uraa ammattilaisjalkapalloilijana. Nyt vihdoin ja viimein pelikuntoon kahdeksan kuukauden tauon jälkeen toipunut Pohjanpalo sai lauantaina Bosniassa 45 minuuttia ja nyt tiistaina Armeniaa vastaan 37 minuuttia peliaikaa.


Nyt ollaan todella lähellä! Bosnia tunaroi - jos Suomi kaataa kotonaan Liechtensteinin, EM-kisapaikka on varma

iltalehti 22:20 15.10

Bosnia ja Hertsegovina ei saanut Ateenasta pisteitä. Bosnia ja Hertsegovina taipui J-lohkon myöhäisottelussa Kreikan vieraana. Ottelu oli Suomen kannalta erittäin merkittävä. Suomi hallinnoi lohkon toista lopputurnaukseen oikeuttavaa paikkaa. Bosnia ja Hertsegovina on tiistain kierroksen jälkeen viiden pisteen päässä Suomesta, kuten myös Kupittaalla mankelissa käväissyt Armenia.


Erikoisia varkauksia pohjoisessa: Rovaniemeltä vietiin sähkö­autojen lataus­piste, Oulusta tankkaus­paikan maksu­pääte

iltasanomat 22:19 15.10

Sähköautojen latauspisteen arvo on noin 30 000 euroa.


Love Island Suomen voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Island Suomen -voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Sofia ja Eetu voittivat Love Islandin ja 25?000 euroa! Sarjan kuvaukset yllättivät parin täysin: ”En olisi ikinä uskonut”

iltasanomat 21:57 15.10

Love Island Suomen toisen tuotantokauden voittivat Eetu ja Sofia. Kotiin viemisiksi he saivat parisuhteen ja 25 000 euroa.


TPS:n musta lokakuu jatkuu – nyt tuli tattiin KooKoo:lta

iltasanomat 21:25 15.10

Turun Palloseura hävisi taas.


KooKoolla kulkee, TPS:lla ei – turkulaisille kuudes peräkkäinen tappio

yle 21:23 15.10

Jääkiekkoliigan peränpitäjäksi vajonnut Turun Palloseura kärsi tiistaina kuudennen peräkkäisen tappionsa, kun KooKoo kävi hakemassa Turkuhallista vierasvoiton maalein 4-1.


Pääkirjoitus: Kansa tiesi mitä teki 25 vuotta sitten – EU oli Suomelle oikea ratkaisu

iltasanomat 21:00 15.10

Kansa teki oikean ratkaisun 25 vuotta sitten, kun se neuvoa-antavassa kansanäänetyksessä kannatti selkeästi Suomen EU-jäsenyyttä.


Huawein perustaja uskoo nokittelun jatkuvan: "Kuka tahansa on Yhdysvaltojen seuraava presidentti, emme odota, että Huawei poistettaisiin kieltolistalta"

yle 20:58 15.10

Kiinalaisyhtiö aikoo selvitä Yhdysvaltain boikotista yksinkertaisella reseptillä: Jos Amerikka ei myy, yhtiö tekee itse.


TPS:n surkea alkukausi sai jatkoa, karu tappio lähes tyhjässä Turun jäähallissa – KooKoo nousi SM-liigassa neljänneksi

MTV 20:55 15.10

Turun Palloseuran vaikea alkukausi sai jatkoa, kun Kouvolan KooKoo otti kolme pistettä 4-1-voiton turvin. 


epäilty palo Fredrik Jensen hirvi­kolarin ranta­radalla lomalaisia naapurit kertoivat tilalta seurasi elintärkeää superonnistujista mietittävää ”Positiivisella ylistävä

Hot topics