Tuleekö Banksille "bänksit"? Liitto käsittelee alisuorittaneen maajoukkueen päävalmentajan pestiä

MTV 14:26 22.09

Joel Banksin jatko lentopallomaajoukkueen päävalmentajana ratkeaa mahdollisesti jo alkavalla viikolla. Lentopalloliitolla on mahdollisuus purkaa Banksin sopimus EM-kisojen jälkeen.


Lentismiesten taso ei riittänyt jatkoon, mutta otteet EM-turnauksessa olivat positiivisia – "Olemme pelanneet paremmin kuin koko kesän aikana"

yle 23:42 21.09

lentopallomaajoukkueen EM-kisojen neljännesvälieräottelu Ranskaa vastaan oli kuin kuvaus Suomen peleistä tänä kesänä: hyvistä suorituksista huolimatta siitä puuttui tasaisuus.


Hurjasta taistelusta ei tullut palkintoa – Suomen taival EM-lentopallossa päättyi

iltalehti 22:19 21.09

Lentopallomaajoukkue intoutui hurjaan taisteluun EM-kisojen neljännesvälierässä, mutta tämä ei riittänyt Ranskan kaatamiseen. Suomi kiusasi EM-isäntää pitkään Nantesin kamppailussa, kunnes joutui taipumaan 0–3 (16–25, 23–25, 21–25) -tappioon. Suomi sai oman saumansa toisessa erässä karattuaan parhaimmillaan jo 17–13-johtoon ja piinaamalla Ranskaa loppuun asti.


Suomen pelit päättyivät lentopallon EM-kisoissa – Ranska vei neljännesvälierän suoraan kolmessa erässä

iltasanomat 21:56 21.09

Suomi taipui Ranskalle suoraan kolmessa erässä lentopallon EM-kisojen neljännesvälierässä.


Suomi taistelee lentopallon EM-kisojen neljännesvälierässä – mestarisuosikki Ranska vienyt kaksi erää

iltasanomat 21:29 21.09

Suomi taistelee ennakkosuosikki Ranskaa vastaan lentopallon EM-kisojen neljännesvälierässä. Ranska johtaa eräluvuin 2–0.


Hurja taistelu toi mahtavan tuloksen – Suomi jatkoon EM-lentopallossa!

iltasanomat 23:52 18.09

Suomi pystyi venymään pakkoraossa huikeaan 3–2-taisteluvoittoon Turkista. Se toi palkinnoksi paikan EM-kisojen neljännesvälierään.


Yle: Lentopalloliitolla keino päästä eroon tappiovalmentajasta etuajassa – ”Jos kisat päättyvät alkulohkoon...”

iltasanomat 22:31 16.09

Joel Banksin sopimuksessa on purkupykälä EM-kisojen jälkeen.


Tappioputkessa seilaavan lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banksin sopimuksessa on purkupykälä – brittiluotsin pesti voi päättyä EM-kisoihin

yle 22:09 16.09

Lentopalloliiton toimitusjohtajan mukaan hallituksella on mahdollisuus purkaa päävalmentaja Joel Banksin sopimus EM-kisojen jälkeen.


Tuomas Sammelvuon Venäjä oli liikaa Suomelle lentopallon EM-kisoissa

iltalehti 20:14 16.09

Suomi on käytännössä pakkovoiton edessä viimeisessä ottelussaan. Suomen miesten lentopallomaajoukkue jäi odotetusti Venäjän jalkoihin Sloveniassa pelattavan EM-kisojen C-lohkon ottelussa. Suomi oli lähellä erävoittoa toisessa ja kolmannessa erässä, mutta ennakkosuosikki itänaapurista piti pintansa ratkaisupalloissa. Venäjä voitti ottelun 3–0 (25–17, 26–24, 25–22).


Lentismiehet kiusasivat, mutta hallitseva mestari Venäjä ei antanut mahdollisuuksia

yle 20:05 16.09

Hallitseva Euroopan-mestari Venäjä osoitti kovuutensa Suomen miesten lentopallomaajoukkuetta vastaan. Venäjä voitti EM-kisojen alkulohkon ottelun suoraan kolmessa erässä.


Ilouutinen suomalaiselle lentopallolle! Miesten EM-kisoja mitellään kahden vuoden päästä Tampereella

yle 18:44 16.09

Suomi on yksi vuoden 2021 lentopallon miesten EM-kisojen kisajärjestäjistä.


Olli-Pekka Ojansivu lataa kritiikkiä EM-kisojen katastrofitappion jälkeen: ”Sammelvuon alaisuudessa Suomi ei olisi sulanut”

iltasanomat 17:47 16.09

Olli-Pekka Ojansivu ei silittele maajoukkueen nykyluotsin Joel Banksin päätä.


Tuomas Sammelvuo odottaa erikoisia tunteita kun Maamme-laulu soi Venäjä-ottelussa – "Ennen peliä tunteet ovat varmasti isot"

MTV 08:05 16.09

Suomi kohtaa tänään Tuomas Sammelvuon valmentaman Venäjän lentopalloilun EM-kisojen neljännessä alkulohkopelissään. Sammelvuo valmensi Suomea viime kevääseen asti, jolloin hän siirtyi Venäjän päävalmentajaksi.


Lentismiesten hurmio hiipui kahden erän jälkeen – viisi ottelupalloa vaihtui viiden erän taistoon ja tappioon

yle 21:03 15.09

Suomen lentopallomiehet antoivat parituhatpäiselle yleisölle huutamisen aihetta kahden erän ajan, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Valko-Venäjä käänsi ottelun itselleen 3–2 EM-kisojen alkulohkossa.


Olut virtasi, Suomi hävisi: "Otamme tästä paljon rohkeutta"

MTV 07:35 15.09

Suomi piti tiukoilla neljän vuoden takaista EM-hopeamaa Sloveniaa, mutta hävisi lopulta lentopallon EM-kisojen toisessa ottelussaan kisaisännille neljässä erässä. Slovenia vei ottelun 3–1 (25–18, 26–24, 24–26, 25–15).


Suomi hirvittävässä tappiokierteessä EM-kisoihin – luotsilta lohduton kommentti huippumaita vastaan pelaamisesta

MTV 08:43 12.09

Turha sitä on kierrellä: Jos Suomen lentopallomaajoukkue mielii jatkoon EM-kisojen alkulohkostaan Ljubljanasta, kello 18.30 alkava avausottelu Pohjois-Makedoniaa vastaan kuuluu pakollisten voittojen listalle.


Tekosyihin kyllästyneet Suomen konkaripelaajat vaativat tulosta EM-kisojen kynnyksellä – kolme voittoa riittäisi jatkopeleihin

yle 18:56 11.09

Antti Siltalalle EM-kisat ovat jo uran seitsemännet. Suomi hakee avausottelusta lentävää lähtöä Slovenian EM-alkulohkon peleihin.


SS: Suomen tähtipelaaja lyttää surkeaa tulosta tehneen Joel Banksin - ”Ei minua hirveästi vakuuttanut”

iltalehti 17:07 11.09

Joel Banksin aika Suomen lentopallomaajoukkueen peräsimessä on ollut tappioiden sävyttämä. Suomen lentopallomaajoukkueen englantilainen päävalmentaja Joel Banks ei ole saanut kummoisia tuloksia aikaan. Banksin alaisuudessa Suomi on pelannut 20 ottelua ja voittanut niistä vain yhden. Torstaina alkavien EM-kisojen alla suomalainen huippupelaaja Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu lyö lisää vettä kiukaalle. Hän sanoo Savon Sanomissa, että maajoukkueen viime kesän leiri oli alkeellinen.


Olympia-aseman menettänyt kaksoistrap hiipuu arvokisoissa – Mopsi Veromaa neljäs EM-kisojen täytelajissa

yle 17:56 10.09

Veromaa jäi kauas viimevuotisesta Suomen ennätyksestään.


Miten käy lentismiesten EM-kisoissa? Poimi tästä talteen Suomen otteluohjelma ja lähetysajat

yle 10:59 10.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue pelaa EM-kisojen alkulohkonsa Sloveniassa.


Anton Lundell ensi Bottas mukana Ferrarin nuori F1-tähti johtaa kisaa, Ferrari kesän NHLn size -missi ”Uskallanko

Hot topics