Nuorten arvokisoissa menestykseen tottunut juoksijalupaus joutuu totuttelemaan haastajan rooliin – "Olen aika vaativa urheilijana, niin kuin ihmisenäkin" yle 09:31 11.07

Viivi Lehikoinen lähtee alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin erilaisista lähtökohdista kuin aiemmin. Hän on aiemmin kuulunut suosikkeihin, mutta tämän kauden tilastossa hän on kaukana kärjestä.


Maria Huntington sai huokaista helpotuksesta – sivuuttaa ajatukset radikaalista tempusta MTV 09:13 10.07

Seitsenottelija Maria Huntington, 22, sai huokaista helpotuksesta Tampereen Motonet GP:n jälkeen. Huntingtonilla oli ollut pituuskisan yhteydessä kiristystä takareidessä, mutta se paljastui magneettikuvausten jäljiltä pieneksi venähdykseksi, eikä matka alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Ruotsin Gävleen vaarantunut.


Maria Huntington sai huokaista helpotuksesta – sivuuttaa ajatukset radikaalista tempusta: "Ihan selkeää" MTV 09:13 10.07

Seitsenottelija Maria Huntington, 22, sai huokaista helpotuksesta Tampereen Motonet GP:n jälkeen. Huntingtonilla oli ollut pituuskisan yhteydessä kiristystä takareidessä, mutta se paljastui magneettikuvausten jäljiltä pieneksi venähdykseksi, eikä matka alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Ruotsin Gävleen vaarantunut.


Ella Junnila leikittelee Suomen ennätyksillä – näkymät edessä ovat hurjat: "Siinä on vielä paljon petrattavaa" MTV 08:08 10.07

Korkeushypyn naisten Suomen ennätystä jo kahdesti tänä kesänä kohentanut Ella Junnila, 20, on aiemmin karsiutunut arvokisojen loppukilpailuista. Tämänviikkoisiin alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Ruotsin Gävleen hän lähtee tilastokakkosena ja aikoo vakaasti kääntää tuon kurssin.


Tässä Suomen mitaliehdokkaat nuorten EM-yleisurheiluun – “Iso ja iskukykyinen joukkue” yle 12:47 09.07

Suomi lähettää yli 40 urheilijan joukkueen alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Gävleen. Yle Urheilun asiantuntija Tuomas Raja listaa Suomen mahdolliset menestyjät.


Wilma Murto jahtaa kuumeisesti kirkasta arvokisamitalia – "Motivaatiota riittää nuorten kisoihin aikuisten kisoja enemmän" MTV 12:46 09.07

Seiväshyppääjä Wilma Murto, 21, lähtee yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin Ruotsin Gävleen hakemaan kirkasta mitalia.


Suomen joukkue 19-vuotiaiden EM-kisoihin nimetty – Saga Andersson lähtee kultajahtiin Euroopan tilastokärkenä yle 18:18 08.07

Samuel Purola, Jessica Kähärä, Topias Laine, Sara Killinen ja Saga Andersson ovat 19-vuotiaiden EM-kisojen kovimmat suomalaisnimet.


Suomen joukkue yleisurheilun 19-vuotiaiden EM-kisoihin julki – 36 urheilijan joukolla Ruotsiin: ”Joukkue on aika kokenut” iltasanomat 18:06 08.07

Yleisurheilun 19-vuotiaiden EM-kisat pidetään Ruotsin Boråsissa.


Vaivaako arvokisoista tuttu tyhjyyden tunne MM-futiksen jälkeen? Osa tähdistä pelaa jo seurajoukkueissaan yle 12:07 08.07

Karsinta vuoden 2021 EM-kisoihin Englantiin alkaa syyskuussa.


Alisa Vainio jää sivuun nuorten EM-kisoista iltalehti 13:21 06.07

Alisa Vainio ei osallistukaan yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kisoihin. Alisa Vainion valmentaja Jarmo Viskari kertoo poisjäännistä SUL:n yleisurheilu.fi-sivustolla. Vainio on flunssan kourissa. – Meidän piti lauantaina tehdä kova treeni, joka olisi varmistanut, että kunto menee oikeaan suuntaan, mutta se jäi tekemättä edellispäivänä alkaneen flunssan takia. Näen, että Alisan on nyt viisaampi olla menemättä kisoihin, Viskari sanoo.


Ikävä takaisku: Alisa Vainio ei pääse Gävlen EM-kisoihin yle 13:07 06.07

Flunssa estää Alisa Vainion osallistumisen 22-vuotiaiden EM-kilpailuihin.


Alisa Vainio jää pois yleisurheilun nuorten EM-kisoista iltasanomat 13:04 06.07

Kestävyysjuoksija Alisa Vainio ei osallistu alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin.


Keihästähti Oliver Helander joutuu sivuun loukkaantumisen takia – nuorten EM-kisat jäävät väliin iltalehti 17:39 03.07

Kylkivamma pitää Helanderin sivussa jonkin aikaa. Suomen keihäänheittäjätähti Oliver Helander joutuu jäämään kilpailutauolle. Helander sai Kuortaneen juhannuskilpailuissa kylkivamman, joka todettiiin myöhemmin tutkimuksissa. Näin ollen Helander ei pysty osallistumaan ensi viikolla Ruosissa käytäviin 22-vuotiaiden EM-kisoihin.


Kylkivamma pakottaa sivuun – Oliver Helander kilpailutauolle, nuorten EM-kisat jäävät väliin MTV 17:28 03.07

Keihäänheittäjä Oliver Helander jää kilpailutauolle loukkaantumisen vuoksi, Suomen Urheiluliitto tiedottaa. Helander ei näin ollen osallistu ensi viikolla käytäviin yleisurheilun alle 22-vuotiaiden EM-kisoihin.


Ella Junnila ja Oliver Helander tähtinä – 46 suomalaisnuorta valittu EM-kisoihin MTV 19:10 01.07

Urheiluliitto SUL lähettää yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kisoihin 46 urheilijan joukkueen. Joukkueessa on myös aikuisten MM-kisoihin Dohaan valittuja urheilijoita, kuten keihäänheittäjä Oliver Helander ja korkeushyppääjä Ella Junnila.


Petteri Forsell on varma Huuhkajien EM-paikasta – omat kuviot ensi kaudeksi ovat vielä auki yle 11:42 24.06

Forsell pitää varmana, että Huuhkajien lento vie ensi vuoden EM-kisoihin.


Vauhdikas 800 metrin kilpailu Kuortaneella kiritti kauden kotimaiseen kärkitulokseen ja nuorten EM-rajan rikkoutumiseen yle 16:40 22.06

Kuortaneen juhannuskisojen kärkikaksikko Joonas Rinne ja Markus Teijula tähtäävät 800 metrillä Universiadeihin ja 22-vuotiaiden EM-kisoihin.


Suomi saa kaksi paria beach volleyn EM-kisoihin, miehet jäivät varalle yle 23:34 19.06

Beach volleyn EM-kilpailut käydään Moskovassa elokuussa.


sääli takavarikoiman Yhdysvaltojen vaaleihin

Uutiset