Huoltajalegenda Gunnar Yliharju, 79, herkistyi EM-kisapaikasta – unelma siirtyi nyt vuodella: ”Kun ollaan kiltisti, nähdään vuoden 2021 kisat”

iltalehti 17:51 17.03

Gunnar Yliharju otti tiedon EM-kisojen siirtymisestä vastaan rauhallisesti. Gunnar Yliharjun unelma toteutui viime syksynä, kun Suomen maajoukkue selvitti tiensä EM-lopputurnaukseen. Vuodesta 1969 Palloliitossa eläköitymiseensä asti työskennellyt Yliharju on toiminut huoltajana yli 1000:ssa miesten ja nuorten maaottelussa. Nykyisestä Huuhkajat-ryhmästä hän on nähnyt esimerkiksi Tim Sparvin ja Teemu Pukin nousun ikäkausimaajoukkueista edustuspaitaan.


EM-kisapaikasta taistelevan Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen valmennusryhmä vahvistuu

yle 11:19 18.02

Päävalmentaja Anna Signeulin valmennusryhmään liittyvät uusina niminä Lars Mosander ja Kimmo Lipponen.


Huuhkajien taakse jäänyt Bosnia-Hertsegovina antoi potkut päävalmentajalleen

yle 20:42 27.11

Bosnia taistelee EM-kisapaikasta vielä kevään jatkokarsinnassa.


Maajoukkueuransa jo lopettanut Huuhkajien ex-kapteeni haaveilee yhä EM-kisoista – "Se ei ole minun päätökseni"

MTV 18:15 26.11

Maajoukkueuransa uransa kaksi vuotta sitten päättänyt Niklas Moisander haaveilee yhä EM-kisapaikasta Huuhkajien riveissä.


EM-kisapaikasta liikuttunut huoltajalegenda jännittää myös Ateenassa Huuhkajien puolesta: "Tämän päivän taiteilijat tietävät, että ollaan tositoimissa"

yle 20:11 18.11

Gunnar Yliharju palaa joukkueen mukana Kreikasta Suomeen.


Näkökulma: Ateenan kaduilla leijuu väkivallan uhka kuin suoraan elokuvasta Z – Kreikalla on 99 ongelmaa ja jalkapallo on vain yksi niistä

iltalehti 20:11 17.11

Ateenan kaduilla on luvassa levoton yö, kirjoittaa Ville-Veikko Valta. Ihmisten kasvoista näkee suoraan, että Kreikassa ei tällä hetkellä ole kaikki kohdallaan. Lentomatkalla Helsingistä Ateenaan saavutettu kontrasti ei olisi voinut olla paljoa suurempi. Jätin taakseni Huuhkajien EM-kisapaikasta hullaantuneen Suomen ja saavuin talousongelmien riivaamaan Kreikkaan, jonka jalkapallomaajoukkue ei ole tarjonnut kansalaisille juuri lohtua.


Jalkapallopomo Huuhkajien historiallisesta EM-kisapaikasta: "Ovet aukeavat aivan eri tavalla"

MTV 19:43 17.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue varmisti perjantaina historiallisen EM-kisapaikan. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kertoi MTV Urheilulle ajatuksiaan arvokisapaikan mahdollisista vaikutuksista.


Huuhkajien tempusta liikuttunut selostaja itki kopin lattialla – sitten luureista kuului ohjaajan käsky: ”Sanoin, että ei saakeli tule enää”

iltalehti 23:21 16.11

Ville Kuusisen selostuksessa oli normaaliakin enemmän tunnetta pelissä perjantaina. Selostaja Ville Kuusinen oli vielä lauantaina iltapäivällä pöllämystynyt Huuhkajien EM-kisapaikasta. Viasatille jalkapalloa suurella tunteella tulkitseva Kuusinen oli unelmoinut tuollaisesta työtehtävästä pitkään. –?En muista selostuksestani mitään. Pitäisi varmaan kuunnella uudelleen. Kisapaikka on aika uskomaton juttu, Kuusinen tuumasi Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen loikkaa Ateenaan.


Ostoskärryillä Mantaa ympäri – katso videolta villit tunnelmat Huuhkajien voittojuhlista

MTV 11:57 16.11

Jalkapalloyhteiskunta sekosi täysin Huuhkajien EM-kisapaikasta. 


Katso Yle Urheilun erikoislähetys: Huuhkajien tunnelmat historiallisen voiton jälkeen

yle 11:18 16.11

Katso Urheiluruudun erikoislähetys Huuhkajien EM-kisapaikasta kuvaa klikkaamalla!


Joel Pohjanpalo latasi heti kovan EM-tavoitteen – vihjasi, että joutuu miettimään seurajoukkueasioitaan

iltasanomat 10:29 16.11

Joel Pohjanpalo iloitsi Suomen EM-kisapaikasta mutta harmitteli, kun ei pystynyt pelaamaan.


Suomi tienaa EM-kisapaikasta hurjan miljoonapotin! Kolmannes pelaajille

iltalehti 08:24 16.11

Ari Lahti sanoi seitsemän vuotta sitten, että Palloliiton organisaatio on perustettu tsaarinajalla. Hän tavoitteli silloin Palloliiton puheenjohtajuutta mutta ei tullut vielä valituksi. Pertti Alaja jatkoi. Nyt Lahdesta tuli puheenjohtaja, jonka aikana unelma arvokisapaikasta muuttui todeksi.


Suomalaisfanit herkistyivät historiallisen ottelun jälkeen – Markun isä oli surullisen Unkari-pelin jälkeen hiljaa kaksi viikkoa, sai nyt sanottua vain yhden lauseen

iltasanomat 23:30 15.11

Ilta-Sanomat tapasi Huuhkajien EM-kisapaikasta herkistyneitä faneja stadionin ulkopuolella.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat kuitenkin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


Ruotsalaismediat ottivat ilon irti Huuhkajien EM-kisapaikasta: "Perkele, suomalaiset ovat siltikin ihania"

MTV 21:44 15.11

Huuhkajat etenivät ensimmäistä kertaa EM-kisoihin, kun Liechtenstein kaatui 3-0 numeroin. Ruotsalaislehdet Expressen ja Sportbladet huomioivat Huuhkajien upean suorituksen.


Kuvat: Näin jäähallin ”salakatsomosta” seurattiin Huuhkajien unelmailtaa – HIFK:n fanit unohtivat kiekkopelin

iltasanomat 20:10 15.11

Huuhkajat taistelee EM-kisapaikasta Helsingin jäähallin naapurissa.


Huuhkajat-kapteeni ei odota helppoa ottelua: "Se on todella vaikeaa"

MTV 20:06 14.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pelaa historiallisesta ensimmäisestä EM-kisapaikasta perjantaina, kun vastassa on Liechtenstein. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv ei odota helppoa ottelua.


Tällä kaudella loistanut Huuhkajat-vahti jarruttelee ajatusta varmasta EM-kisapaikasta: "Jalkapallossa ei lähtökohtaisesti ole voiton varmuutta"

MTV 13:58 13.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voi varmistaa EM-kisapaikkansa perjantaisessa karsintaottelussa Liechtensteinia vastaan. Erinomaista kautta Italian Serie A:n Bresciassa pelaava Jesse Joronen kertoi MTV Urheilulle ajatuksiaan tulevasta koitoksesta.


Tällä kaudella loistanut Huuhkajat-vahti toppuuttelee ajatusta varmasta EM-kisapaikasta: "Jalkapallossa ei lähtökohtaisesti ole voiton varmuutta"

MTV 13:58 13.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voi varmistaa EM-kisapaikkansa perjantaisessa karsintaottelussa Liechtensteinia vastaan. Erinomaista kautta Italian Serie A:n Bresciassa pelaava Jesse Joronen kertoi MTV Urheilulle ajatuksiaan tulevasta koitoksesta.


Markku Kanerva teki valintansa! Huuhkajat tavoittelee arvokisapaikkaa näillä pelaajilla – lokakuussa loukkaantuneet luottopelaajat mukana

yle 12:26 06.11

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue tavoittelee historiallisesta EM-kisapaikasta.


Hot topics