Suomen käsipallolegendan poika toistamiseen Huuhkajien paidassa – kertoo isänsä roolista omalla urallaan MTV 19:41 06.06

Skotlannin Liigan Dundeessa ja Tanskan pääsarjan Vendsysselin paidassa lainasopimuksilla viime kaudella esiintynyt Benjamin Källman on Huuhkajien matkassa nyt toista kertaa, kun Suomi kohtaa EM-karsintaotteluissa Bosnia-Hertsegovinan ja Liechtensteinin. 


Tässä Huuhkajien miehistö tuleviin EM-karsintaotteluihin yle 14:09 31.05

Suomi kohtaa Bosnia-Hertsegovinan ja Liechtensteinin kesäkuussa pelattavissa EM-karsintaotteluissa.


Takaisku Huuhkajille: Roman Eremenko ei tee vieläkään paluuta maajoukkueeseen iltalehti 10:52 30.05

Suomen A-maajoukkue kohtaa Bosni ja Hertsegovinan ja Liechtensteinin ilman keskikenttäpelaaja Roman Eremenkoa. Roman Eremenkon kauan odotettua paluuta maajoukkueeseen ei nähdä vielä seuraavissakaan EM-karsintaotteluissa, kun Suomi kohtaa Bosnia ja Hertsegovinan ja Liechtensteinin. Palloliitto tiedottaa verkkosivuillaan, että Eremenko, Thomas Lam ja Fredrik Jensen ovat kaikki sivussa seuraavista EM-karsintaotteluista.


Pöytätenniksen EM-karsinnat saattavat mutkistaa Benedek Olahin olympiaunelmia – "Aika älytön systeemi" yle 18:51 15.05

Ranskan pöytätennisliigan mestaruutta juhlinut Benedek Olah kamppailee heti loppuviikolla Suomen maajoukkueen EM-karsintaotteluissa Helsingissä.


allekirjoittivat sopimuksen halusi vain ahdistella Kuu-raketti loksahti auki” maailmanluokan juoksija Lapinlahdelle miljoonien ihmisten salaisuus oli yksinkertainen sijainnista Euroopassa vuosi suurlähetystöstä turistien tietynlainen

Uutiset