Pohjois-Ruotsi on selvinnyt koronaepidemiasta etelää helpommalla – nyt huolta herättävät nuuskakaupoissa tungeksivat suomalaiset

yle 13:00 03.06

Pohjois-Ruotsissakin on viime päivinä havaittu uusia tartuntoja ja ihmisiä kehotetaan erityiseen varovaisuuteen.


Koronan sairastanut TIS-Vilma joutui synnyttämään yksin – muistelee nyt kokemusta: ”Elämän pelottavin hetki”

iltalehti 12:58 03.06

Pienen tyttövauvan äiti kertoo Youtube-videollaan erikoisesta synnytyksestään. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso toivottivat hiljattain tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa. Parin odotusaika oli haastava, sillä sekä Vilma että Juuso sairastivat keväällä koronavirustartunnan. Tartuntariskin vuoksi Vilma päätyi synnyttämään yksin eristyksessä. Tuoreella Youtube-videollaan Vilma kertoo, miten raskasta hänen oli synnyttää ilman kumppaninsa tukea.


Janakkalalainen säätiö lainasi koko varallisuutensa hallituksensa jäsenten yhtiölle – PRH hakee säätiön lakkauttamista

iltasanomat 12:48 03.06

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) kertoo jättäneensä Kanta-Hämeen käräjäoikeuteen toukokuun puolivälissä hakemuksen C. A. Edelfelt -säätiön lakkauttamiseksi.


Kuin jännitysromaanista: Vapaamuurareilla piilossa ollut natsiupseerin sotapäiväkirja ohjaa etsimään kulta-aarretta puolalaisen palatsin hylätystä kaivosta

yle 12:48 03.06

Asiantuntijat ovat todistaneet päiväkirjan toisen maailmansodan aikaiseksi. Päiväkirjamerkintöjen todenperäisyys on vielä auki.


Luokkakokous -elokuvan historialliset kuvausjärjestelyt nousivat otsikoihin maailmalla – mukana virusvastaava, joukkokohtaukset digitaaliseksi

iltasanomat 12:48 03.06

Hittielokuvan uusimman osan kuvaukset ovat parhaillaan käynnistymässä, vaikka koronaviruspandemian rajoitukset ovat vielä voimassa monin tavoin.


Werder Bremenin ja Frankfurtin ottelu on maalimäärällisesti äärimmäisen mielenkiintoinen - vieläkö Bremenin "nollalinja" pitää?

iltalehti 12:27 03.06

Keskiviikon pelivalinta löytyy Bundesliigasta. Werder Bremen-Frankfurt -ottelun mielenkiintoisin pointti on joukkueiden koronatauon jälkeisten otteluiden ero maalimäärissä sekä maaliodottamissa. Werder Bremenin neljässä pelissä on tehty yhteensä seitsemän maalia maaliodottamankin oltua juuri tuo sama seitsemän. Vastaavasti Frankfurtin otteluissa on paukuteltu 23 maalia. Vaikka maaliodottama onkin noissa peleissä ollut hitusen matalampi (18 maalia), niin kovin erilailla ovat nyt kohtaavat joukkueet viime pelinsä maamäärien osalta pelanneet.


KRP: Mäkkylän räjähdyksen tutkinta etenee – asukas asensi räjähdeansan poliisille asunnon oveen

iltasanomat 12:25 03.06

Tapausta tutkii sekä Keskusrikospoliisi että Länsi-Uudenmaan poliisi.


Kuinka estetään sosiaalisten ongelmien pitkittyminen? Arkkipiispa emeritus luovuttaa selvityksensä

iltasanomat 12:04 03.06

Arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen työryhmä etsi toimenpiteitä hyvinvoinnin vahvistamiseksi koronaepidemian jälkihoidossa.


Suora lähetys juuri nyt: Kuinka estetään sosiaalisten ongelmien pitkittyminen? Arkkipiispa emeritus luovuttaa selvityksensä

iltasanomat 12:04 03.06

Arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen työryhmä etsi toimenpiteitä hyvinvoinnin vahvistamiseksi koronaepidemian jälkihoidossa.


Koripallolegenda Wes Unseld on kuollut – valittiin tulokaskaudellaan NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi

iltalehti 12:04 03.06

Peliuran jälkeen Unseld toimi NBA:ssa apuvalmentajana sekä general managerina. NBA:n Hall of Fameen kuuluva Westley ”Wes” Unseld on kuollut 74-vuotiaana. Undelsin perhe kertoi tiistaina miehen kuolleen keuhkokuumeen uuvuttamana. Unseldilla oli myös muita terveyshuolia viimeisinä vuosinaan.


Hallitus kokoontui neuvottelemaan maskisuosituksesta ja rajakysymyksistä – päivän aikataulusta ei vielä tietoa

yle 11:57 03.06

Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) mukaan Viroon toivotaan jo suomalaisia matkaajia.


Hallitus kokoontuu neuvottelemaan maskisuosituksesta ja rajakysymyksistä

yle 11:57 03.06

Ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) mukaan Viroon toivotaan jo suomalaisia matkaajia.


Annimari Korte sai asuntoautolla saapuneita kutsumattomia vieraita – "huijarien jouluaatto" huolettaa pika-aituria: "Olen varma, että jotkut käyttävät tämän tilaisuuden hyväkseen"

MTV 11:57 03.06

Pika-aituritähti Annimari Kortteen oveen koputettiin 18. toukokuuta Helsingissä. Asialla olivat Suomessa antidopingtyötä tekevät ihmiset, jotka olivat saapuneet ottamaan näytettä.


VR lopettaa toistaiseksi lipunmyynnin kaukojunissa koronaviruksen takia

iltasanomat 11:53 03.06

VR lopettaa lipunmyynnin toistaiseksi kaukojunissa 15. kesäkuuta alkaen.


Elina Kanerva kertoo Annassa miksi antoi anteeksi: ”Näin miten maahan lyöty Ilkka oli”

iltalehti 11:45 03.06

Elina Kanerva (ent. Kiikko) kertoo Anna-lehdessa, miten hänen mielessään on käynyt lähtö suhteesta. Elina ja Ilkka Kanerva menivät naimisiin vuosi sitten. Sitä ennen he olivat olleet yhdessä 20 vuotta. Suhteessa on riittänyt kriisejä ja luottamuspulaa. Vuonna 2008 Ilkka Kanerva joutui eroamaan ulkoministerin paikalta lähetettyään show-tanssija Johanna Tukiaiselle kyseenalaisia viestejä.


Suora lähetys noin klo 12: Kuinka estetään sosiaalisten ongelmien pitkittyminen? Arkkipiispa emeritus luovuttaa selvityksensä

iltasanomat 11:16 03.06

Arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen työryhmä etsi toimenpiteitä hyvinvoinnin vahvistamiseksi koronaepidemian jälkihoidossa.


Krista Siegfrids odottaa vauvaa miehensä kanssa: ”Olemme niin onnellisia”

iltalehti 10:51 03.06

Nainen kertoo asiasta Instagram-tilillään. Krista Siegdrids kertoo odottavansa innolla uutta elämänvaihetta. –?Me olemme niin onnellisia, emmekä malta odottaa Baby Amsterdamin tapaamista, Siegfrids kirjoittaa Instagram-tililleen.


Mystiset krampit pakottivat kävelijä Jarkko Kinnusen leikkauspöydälle – nyt hän käsipyöräilee kohti olympialaisia: "Sydän ei tiedä, mikä osa kehosta tekee töitä"

yle 10:32 03.06

Kävelijä Jarkko Kinnunen kuntoutuu toukokuun alussa tehdystä lonkkaleikkauksesta. Kinnusen treenaamisen on mahdollistanut käsipyöräily.


Perhetubettaja Myka Stauffer luopui neljävuotiaasta adoptiopojastaan ja herätti paljon kysymyksiä – nyt poliisi etsii lasta

iltalehti 10:08 03.06

Paikallinen poliisi tutkii amerikkalaisen YouTube-tähti Myka Staufferin toimintaa sen jälkeen, kun hän antoi adoptiolapsensa eteenpäin, kertoo BuzzFeed. Amerikkalainen YouTube-tähti Myka Stauffer, 32, nousi vastikään otsikoihin kerrottuaan, että perheen neljävuotiaalle adoptiolapselle on löydetty uusi koti. Asiasta nousi julkisuudessa kohu, ja nyt poliisi tutkii tapausta. – Tämä on tähän asti vaikein video, jonka olemme joutuneet julkisesti tekemään, Myka totesi viime viikolla julkaistulla videolla.


Anna: Radiojuontaja Harri Moisio antaisi anteeksi uskottomuuden: ”En näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta”

iltasanomat 10:04 03.06

Harri Moisio kertoo Annassa, että pettäminen ei ole kynnyskysymys Temptation Island -analyytikkonakin tunnetulle miehelle. Valehtelu sen sijaan olisi vaikea antaa anteeksi.


Hot topics