E-urheilun kova palkkiotaso havahdutti pelaajat verosuunnitteluun – osa on jo ryhtynyt yrittäjiksi: "E-urheilun verotus on kuin villi länsi"

yle 09:27 04.11

Suomalaiset e-urheilijat ovat seuranneet golfarien ja tennispelaajien esimerkkiä verosuunnittelussa.


Kommentti: Suomalainen e-urheilu ansaitsee lisää suurtapahtumia, mutta aikataulujen paukkuminen on myrkkyä katsojille

yle 11:55 15.09

Virheistään huolimatta e-urheilun ensiesiintyminen areenamittaluokassa oli onnistunut, Yle e-urheilun Jaakko Palvaila arvioi.


Brasilialaiset juhlivat Suomen ensimmäisen e-urheilun areenatapahtuman voittoa – näin turnaus eteni

yle 00:40 15.09

Brasilialainen FURIA kaatoi turnauksen loppuottelussa eurooppalaisen CR4ZYn 2–0.


MM-rallitähti kohtasi e-urheilun huippukuskin – kumpi voitti simulaattoritaiston?

MTV 18:01 09.09

MM-sarjan belgialaistähti Thierry Neuville johtui kovan paikan eteen, kun hän kisasi WRC8-pelissä maannaistaan Sinem Temuria vastaan.


Yle perkasi e-urheiluseura Encen sponsorikuviot – maltalaisten vedonlyöntifirmojen mainostajasta Veikkauksen talliin

yle 11:45 05.09

E-urheilun huippuseura Enceä ovat sponsoroineet alusta lähtien eri vedonlyöntiyhtiöt. Yhteistyö ei ole aina ollut ongelmatonta.


Näin vedonlyöntiyhtiöt luikertelivat tiensä e-urheiluun – Veikkaus sponsoroi huippuseura Enceä, vaikka mukana on alaikäisiä

yle 11:45 05.09

E-urheilun huippuseura Enceä ovat sponsoroineet alusta lähtien eri vedonlyöntiyhtiöt. Yhteistyö ei ole aina ollut ongelmatonta.


Näin vedonlyöntiyhtiöt luikertelivat tiensä e-urheiluun –Veikkaus sponsoroi huippuseura Enceä, vaikka mukana on alaikäisiä

yle 11:45 05.09

E-urheilun huippuseura Enceä ovat sponsoroineet alusta lähtien eri vedonlyöntiyhtiöt. Yhteistyö ei ole aina ollut ongelmatonta.


Oppilaitos yhdisti e-urheilun liiketalouden opintoihin ja tarjoaa nyt urapolun tulevaisuuden ammattilaisille – "Saan kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla"

yle 19:45 03.09

Elektronista urheilua tai alan liiketoimintaa voi opiskella muutamassa koulussa eri puolella Suomea. Alajärvellä toimivat liiketoiminta- ja kilpapelilinja.


NHL 20 -pelin päätuottaja Clement Kwong haaveilee entistä koukuttavammasta pelistä ? "Arvioimme joka vuosi pelaajien sitoutumista"

jatkoaika.com 10:00 03.09

NHL-pelisarjan päätuottaja Clement Kwong kertoi haastattelussa NHL 20 -pelin uudistuksista, pelisarjan suosiosta, tulevaisuuden suunnitelmista ja haasteista erityisesti e-urheilun näkökulmasta.


16-vuotias voitti Fortniten MM-kilpailut – voitti kolme miljoonaa dollaria

stara 20:00 31.07

Pelaaminen ei ole E-urheilun yleistymisen myötä ollut enää vuosiin pelkkää


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:00 31.07

Pelaaminen ei ole E-urheilun yleistymisen myötä ollut enää vuosiin pelkkää


E-urheilun palkintopotit pesevät perinteiset lajit – 16-vuotias Kyle Giersdorf tienasi enemmän kuin Novak Djokovic tai Tiger Woods

MTV 19:15 30.07

Yhdysvaltalaisesta Kyle Giersdorfista tuli viikonloppuna yksi eniten tänä vuonna yksittäisestä kilpailusta tienanneista urheilijoista, kun 16-vuotias e-urheilija voitti verkkomoninpeli Fortniten maailmanmestaruuden. Pelinimellä Bugha tunnettu Giersdorf tienasi Fortniten maailmanmestaruudesta yli kolme miljoonaa dollaria eli noin 2,7 miljoonaa euroa. Potti on historian suurin yksittäisen pelaajan voittama summa kilpapeliturnauksista.


E-urheilun rahapotit ovat kasvaneet hurjiksi – 16-vuotias poika tienasi Fortniten MM-tittelistä enemmän kuin Djokovic tai Woods

iltasanomat 18:39 30.07

Suomalainen Lassi Kallio voitti Fortniten MM-kisoista yli satatuhatta euroa.


E-urheilun rahapotit nousseet hurjiin lukemiin – 16-vuotias poika tienasi Fortnitellä enemmän kuin Djokovic tai Woods

iltasanomat 18:39 30.07

Suomalainen Lassi Kallio voitti Fortniten MM-kisoista yli satatuhatta euroa.


Sami Kolamon kolumni: E-urheilun pimeä puoli – sponsorirahan ylivalta ja naisten halventaminen

yle 06:45 25.07

E-urheilun luonnetta määrittävät rahavallan verkostot ja tasa-arvon puute on syytä ottaa tutkivan journalismin luupin alle, kirjoittaa mediatutkija Sami Kolamo.


Pohjolan johtava vedonlyöntiyhtiö lopettaa e-urheilun tarjonnan alaikäisten veikkaajien takia – Veikkaus ei ole edes miettinyt luopumista

yle 18:13 11.07

E-urheilun vedonlyönnin liikevaihto saattaa ensi vuonna nousta yli 23 miljardiin dollariin.


Uutissuomalainen: E-urheilua vieroksutaan olympialajiksi

iltalehti 05:01 18.06

Vain joka viides suomalainen huolisi e-urheilun olympialaisiin, kertoo Uutissuomalainen. Joka viides suomalainen kannattaa elektronista urheilua eli e-urheilua viralliseksi olympialajiksi, selviää Uutissuomalaisen USU-gallupista. Kolme viidestä vastaajasta vastustaa ajatusta ja loput eivät osaa ottaa siihen kantaa. E-urheilu on ehdolla Pariisin olympialaisten oheislajiksi vuonna 2024. Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Thomas Bach on kuitenkin todennut, ettei e-urheilua voida ottaa olympialiikkeeseen lajin väkivaltaisuuden takia, kertoo Uutissuomalainen.


inspiraatiota Breivikiltä isoa NHL-roolia varten jälleen ratkaisijana kaksi ääriryhmän jäsentä keuhkoruton Pekingissä – saa antautua

Hot topics