Patrik Laineen järkälemäistä joukkuetoveria kuvataan painajaiseksi - valmentaja kertoi vastustajien pelkoa kuvaavan tarinan iltalehti 20:00 17.04

Winnipeg Jetsin puolustajakolossi Dustin Byfuglien on ollut Jetsin ja Minnesota Wildin välisessä pudotuspelisarjassa ajoittain kuin maantiejyrä. 195- senttinen ja 118 -kiloinen Byfuglien on heittänyt Wildin pelaajia seinille ottelusta toiseen, joista ehkä komein oli hänen toisen kohtaamisen kova taklaus suomalaissentteriin Mikko Koivuun. 33-vuotias taklauskone onkin kerännyt kehuja joukkuekavereiltaan, selviää Sportsnetin artikkelissa. Jetsin kapteenin Blake Wheelerin mukaan Byfuglienia vastaan on painajaismaista pelata.


Hurja kuva: UFC-tähden jalka potkittiin hirvittävään kuntoon – nousi silti voittajaksi MTV 23:04 16.04

Dustin Poirier ja Justin Gaethje kohtasivat lauantaina Arizonan Glendalessa UFC:n kevytsarjan ottelussa, josta odotettiin todella rajua iskujenvaihtoa.


Hurja kuva: UFC-tähti jalka potkittiin hirvittävään kuntoon – nousi silti voittajaksi MTV 20:30 16.04

Dustin Poirier ja Justin Gaethje kohtasivat lauantaina Arizonan Glendalessa UFC:n kevytsarjan ottelussa, josta odotettiin todella rajua iskujenvaihtoa.


Video: Jetsin 118-kiloinen järkäle jyräsi Mikko Koivun - ”Hän dominoi tätä peliä” iltalehti 07:31 14.04

Mikko Koivu sai tuta Dustin Byfuglienin voiman. Katso video Dustin Byfuglienin taklauksesta. NHL:n pudotuspelit katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu oli taas elementissään tappaessaan alivoimaa Winnipeg Jetsiä vastaan pelatun toisen pudotuspeliottelun toisessa erässä.


Patrik Laineen kuiva kausi jatkuu - maalitykki ylistää duunariosastoa: ”Jos me emme tee maaleja, jonkun täytyy” iltalehti 15:44 01.04

Patrik Laineen maalihana on pahasti tukossa, mutta Winnipeg Jets voittaa silti pelejä. Viime yönä Jets kaatoi Toronton vieraissa 3-1. Winnipegiläisten maaleista vastasivat Andrew Copp, Dustin Byfuglien ja Josh Morrissey. Byfuglien kuuluu joukkueen tähtikategoriaan, mutta Copp ja Morrissey ovat alempien ketjujen rivimiehiä, jotka harvemmin mättävä maaleja. - He ovat tehneet samoja juttuja koko vuoden, joten on kiva nähdä, että he saavat vihdoin palkinnon työstään. Mielestäni he ovat tehneet isoja maaleja meille. Olen vain iloinen, että he tekevät maaleja. He ovat ansainneet sen, Laine sanoi Toronto-matsin jälkeen.


- Kim ja - vahvisti erityiskohtelua vaatinut espoolainen Jari Kurri -palkinto juhlahumusta - kokivat rajun Lasu ratkaisevasta ottelusta mahdollisuutensa sarjanousuun nousi jäälle pistää miehen sanoa sitä sote-kriitikkoja – ”Eri Tapparan taistelu ei tekee paluun! Heinäluoma tuomittiin syylliseksi ylisti jääkiekon juhlaa ”Teen oikeita töitä”

Uutiset