JYP selviytyi pudotuspeleihin rimaa hipoen – Risto Dufvan linja pitää: ”Rata on tasoitettu” iltasanomat 12:30 16.03

JYP aloittaa lauantaina pudotuspelit Lukkoa vastaan Raumalla.


Tipahtaako JYP sittenkin pudotuspeleistä? uusisuomi 21:36 09.03

JYPiä uhkaa yhä katastrofi. Tammikuussa joukkueen päävalmentajaksi tullut Risto Dufva onnistui hilaamaan Jyväskylän hurrikaaniryhmän pudotuspeliviivan yläpuolelle, mutta nyt joukkueen peli sakkaa sen verran pahasti, että Vaasan Sport uhkaakin venyä edelle.


Näkemys: Risto Dufvan jo päättynyt kuherruskuukausi oli vain harhaa JYPin toistuvien ongelmien keskellä jatkoaika.com 08:16 07.03

Risto Dufva oli tuova työrauhan Jyväskylään. Nousu odotettuun asemaan on kuitenkin jäänyt toteutumatta, ja nyt jopa pudotuspelipaikka on vakavasti uhattuna.


Pettymys paistoi Risto Dufvan kasvoilta – "Tavoite on hukassa" jatkoaika.com 21:56 06.03

Lähes katastrofaalisen huonon esityksen jälkeen Risto Dufva ei ollut millään muotoa tyytyväinen. JYPin viime aikojen surkeat esitykset aiheuttavatkin miettimisen aiheita.


Ville Nieminen tviittasi ennen ottelua – Risto Dufva murjaisi vitsin JYPin selkäsaunan jälkeen iltasanomat 20:55 02.03

Pelicans antoi JYPille isän kädestä.


Hämeenlinnassa kelailtiin videoita – JYP venytti voittoputkeaan iltasanomat 20:54 23.02

Risto Dufvan miehistö on voittanut neljä ottelua peräkkäin.


JYP voittoon ilman Dufvaa jatkoaika.com 22:02 06.02

JYP joutui pelaamaan ilman päävalmentaja Risto Dufvaa, joka oli pois kuumeen vuoksi. Isännät selvään voittoon Jake Newtonin hattutempun avustuksella.


Kokenut tulokaspäävalmentaja Ahvenjärvi kiitteli tuesta, eikä turhia jännittänyt: "Ei ole ollut perhosia vatsassa" jatkoaika.com 21:58 06.02

Jukka Ahvenjärvi tuurasi Risto Dufvaa JYPin päävalmentajana voitokkaasti. Samalla tuli debyytti Liiga-päävalmentajana, vaikka valmennusura muuten onkin pitkä.


Dufvaton JYP murskasi Pelicansin puolustajan hattutempulla jatkoaika.com 20:59 06.02

JYP karkasi jo avauserässä tavoittamattomalle karkumatkalle, kun Pelicans vieraili Jyväskylässä. Jake Newtonin hattutempun siivittämänä isännät nappasivat pisteet lukemin 6?2.


Dufva toi tärkeitä elementtejä JYPin pelaamiseen ? toivokiekkoa manannut Perrin: "Lopulta kaikki on kiinni henkisestä valmiudesta" jatkoaika.com 20:44 26.01

Kokenut JYP-hyökkääjä Eric Perrin harmitteli joukkueensa ottelun alun asennetta, mutta toisaalta kiitteli penkin taakse hypännyttä Risto Dufvaa, joka on tuonut jyväskyläläisten tekemiseen erittäin tärkeitä asioita jopa kevään menestystä ajatellen.


Teuvo Teräväinen teki jättisopimuksen – tämän takia ”salibandypojaksi” vähätelty hyökkääjä on NHL:ssä kuumaa valuuttaa iltasanomat 14:10 24.01

Ilta-Sanomien ja Radio Rockin jääkiekko-ohjelma pureutuu Teuvo Teräväisen NHL-sopimukseen, Risto Dufvan JYPiin, ”kanadalaistoimittajiin” – ja tietenkin pelin tulevaisuuteen.


Näkemys: Rehtori Dufva oppilaineen on Liigan kevätjuhlan inhotuin vieras jatkoaika.com 11:00 21.01

Alun hämmennyksen ja totuttelun jälkeen kuri ja järjestys astuivat voimaan JYPissä. Voi olla, että Risto Dufvan hahmo hiipii tulevina viikkoina monen vastustajan valmentajan ja pelaajan yöuniin.


Risto Dufvan JYP katkaisi Tapparan voittoputken iltasanomat 20:46 19.01

Valmentajanvaihdos piristää tunnetusti joukkuetta kuin joukkuetta, ja SM-liigan kestomenestyjän JYPin kohdalla tämä näyttää pitävän paikkansa.


JYP otti toisen voittonsa Risto Dufvan alaisuudessa – katso illan kaikki liigatulokset iltasanomat 20:06 19.01

HPK nousi Kuopiossa jatkoaikavoittoon Tuulolan maalilla.


JYPin salama-alku riitti - Risto Dufvan miehistö katkaisi Tapparan voittoputken jatkoaika.com 20:04 19.01

JYP iski kolme maalia avausminuuteilla, jotka lopulta riittivät terästäytyneen Tapparan takana pitämiseen.


Heljangolla painajaismainen alku Dufvan luokkaretkeläisiä vastaan - yksi neljästä kiinni ja vaihtoon jatkoaika.com 17:53 19.01

Tapparan ja etenkin maalivahti Christian Heljangon lauantai-ilta alkoi heikosti. Viideltä maaliin ja kymmentä yli vaihtoon.


Mestariluotsi Risto Dufva palasi kotiin, HIFK jäi jalkoihin – kriisi-TPS:n edellinen voitto viime vuodelta iltasanomat 20:57 18.01

Risto Dufva palasi JYPin penkin taakse yli seitsemän vuoden tauon jälkeen.


Mestariluotsi Risto Dufva palasi kotiin, HIFK jäi jalkoihin – kriisi-TPS hävisi taas iltasanomat 20:57 18.01

Risto Dufva palasi JYPin penkin taakse yli seitsemän vuoden tauon jälkeen.


Alussa jännittänyt JYP piti johtonsa Dufvan paluupelissä jatkoaika.com 20:57 18.01

Odotettu Risto Dufvan paluuottelu näytti pitkään JYPin kannalta heikolta, mutta johtoon päästyään vanha tuttu RD:n robottikiekko nosti päätään.


Alussa hätäillyt JYP piti johtonsa Dufvan paluupelissä jatkoaika.com 20:57 18.01

Odotettu Risto Dufvan paluuottelu näytti pitkään JYPin kannalta heikolta, mutta johtoon päästyään vanha tuttu RD:n robottikiekko nosti päätään.


Uutiset