Yle: Jukureille tulossa hurjat tappiot – ensi kauden tilanteessa isoja haasteita MTV 17:30 15.03

Jukureiden pääomistaja, sijoittaja Heikki Viitikko vahvisti Ylelle mikkeliläisseuran tekevän tällä kaudella reilun 400 000 euron tappiot. Jukurit on tällä hetkellä melkoisen sopan keskellä, sillä seura erotti vasta päävalmentajan Risto Dufvan.


Kommentti: SM-liigan varmimpana pidetty työpaikka meni – johtiko Risto Dufvan yksi rehellinen lausunto yllätyspotkuihin? iltasanomat 12:46 14.03

Kiekkokauden yllättävimmät valmentajapotkut yllättivät ehkä sittenkin eniten potkujen kohteen Risto Dufvan.


Ritamäki jatkaa Mikkelissä ? "Ensi kaudella pelataan entistä kovemmin ja pudotuspeleissä nähdään" jatkoaika.com 12:20 14.03

Päävalmentajansa Risto Dufvan erottanut Jukurit on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Janne Ritamäen kanssa.


Kommentti: Miksi "pyhimys" Dufva poistui yllättäen Jukureista? MTV 08:15 14.03

SM-liigaseura Mikkelin Jukureissa on käynyt hetkessä kato.


SM-liigaseuran mestarivalmentaja kommentoi yllätyspotkujaan kryptisesti – ”Tässä on sitä ammattiurheilun logiikkaa” iltasanomat 06:16 14.03

Jukurit purki päävalmentaja Risto Dufvan sopimuksen, vaikka ilmoitti vasta joulukuussa tämän jatkokontrahdista.


SM-liigaseura Jukurit ja Risto Dufva sopivat ensin jatkosta vuoteen 2020, nyt sopimus purettiin yhtäkkiä – ”Normaalia toimintaa” iltasanomat 06:16 14.03

Jukurit purki päävalmentaja Risto Dufvan sopimuksen, vaikka ilmoitti vasta joulukuussa tämän jatkokontrahdista.


Risto Dufva kommentoi lähtöään Jukureista – puhuu myös Ville Niemisen Pelicans-valinnasta: "En koe itseäni mitenkään kaltoin kohdelluksi" MTV 21:57 13.03

Risto Dufva sanoo ammattilaisurheiluun kuuluvien vastuiden olleen ratkaisemassa hänen lähtöään Jukurien päävalmentajan paikalta. Päätös oli jokseenkin yllättävä, sillä vasta joulukuussa Jukurit oli julkistanut kahden vuoden jatkosopimuksen Dufvan kanssa.


Dufvan lähtö hämmästytti Jukurien valmennusryhmässä: "Iso yllätys" MTV 20:06 13.03

Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl yllättyi Risto Dufvan ja mikkeliläisseuran teiden erkanemisesta. Dufva ja Jukurit olivat julkaisseet joulukuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen, mutta Jukurit tiedotti tänään, että sopimus on purettu.


Jukurit-pomo kommentoi Dufvan lähtöä – "Keskustelut olivat pitkät" MTV 18:55 13.03

Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka kommentoi Risto Dufvan lähtöä mikkelisseuran päävalmentajan paikalta niukkasanaisesti.


Risto Dufvan ja Jukurien tiet eroavat - kahden vuoden jatkosopimus purettiin iltalehti 18:36 13.03

Jukureita kaksi kautta valmentanut Risto Dufva ei jatka mikkeliläisseuran päävalmentajana. Jukurit kertoi tiistai-iltana Risto Dufvan jättävän seuran. Osapuolten välille marraskuussa solmittu kahden vuoden jatkosopimus on purettu. - Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja, ja kauden päättyessä katsoimme, että minä olen kantanut korteni kekoon, Dufva sanoo seuran kotisivuilla.


Taas purettiin valmentajan sopimus SM-liigassa – Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana iltasanomat 18:30 13.03

Jukurien käskijä vaihtuu ensi kaudeksi.


Dufva jättää Jukurit - "Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja" jatkoaika.com 18:25 13.03

Jukurit vaihtaa päävalmentajaa. Joukkuetta kahden ensimmäisen liigakauden ajan valmentanut Risto Dufva jättää tehtävänsä.


Yllätysuutinen: Risto Dufva jättää Jukurit – "Aika etsiä uutta verta peräsimeen" MTV 18:08 13.03

Risto Dufvan ja Jukurien syksyllä solmima kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu. Dufva ei jatka enää Jukurien peräsimessä.


Lukolle jo kuudes kotitappio putkeen iltalehti 22:16 06.03

Pudotuspelit ovat karanneet jo ajat sitten Mikkelin Jukurien tavoittamattomiin, mutta joukkueessa riittää silti tahtoa taistella hamaan loppuun asti. Tiistaina mikkeliläisten taistelutahdon sai kokea Rauman Lukko. - Emme olisi tulleet Raumalle ottelua edeltävänä päivänä, jos olisimme luovuttaneet etukäteen, painotti Jukurien päävalmentaja Risto Dufva ottelun alla.


Olympialaisissa kärähtäneen huippujääkiekkoilijan valmentaja Kari Savolainen kommentoi käryä: "Pelaajille järkytys" jatkoaika.com 14:06 20.02

Urheilussa kielletystä lääkeaineesta kärynnyttä slovenialaista huippujääkiekkoilijaa Ziga Jegliciä valmentavat suomalaiset Kari Savolainen ja Risto Dufva.


Suomalaiskaksikko Savolainen-Dufva johdatti Slovenian heti yllätykseen: "Loppukesästä sovittiin Riston täällä olosta"" jatkoaika.com 19:42 14.02

Slovenia on valmistaunut olympialaisiin suomalaisen Kari Savolaisen johdolla. Täsmävahvistuksena olympiaturnausta varten valmennusryhmään saapui myös Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva.


HIFK hirmuiseen murskavoittoon - yksi maali, kolme merkkipaalua: ”Olin aina miettinyt, että tekisin fanipäätyyn” iltalehti 20:52 08.02

HIFK otti seitsemännen peräkkäisen voittonsa kaatamalla illan ainoassa liigaottelussa Jukurit 8-0. Jukurit saapui Helsinkiin satojen kannattajiensa kera mutta ilman päävalmentaja Risto Dufvaa. Mikkeliläisiä peluuttivat Ville Nieminen ja Juuso Hahl, kun Dufva työskentelee Pyeongchangin olympialaisissa Slovenian neuvonantajana.


Satojen fanien tukema Jukurit haastaa HIFK:n Nordiksella ilman Risto Dufvaa iltalehti 19:24 08.02

Illan ainoa SM-liigaottelu HIFK-Jukurit on avauserän jälkeen lukemissa 1-0. Jukurit saapui Helsinkiin satojen kannattajiensa kera mutta ilman päävalmentaja Risto Dufvaa. Mikkeliläisiä peluuttavat valmennusjohtoon kuuluvat Ville Nieminen ja Juuso Hahl, kun Dufva toimii Pyeongchangin olympialaisissa Slovenian neuvonantajana.


Risto Dufva soitti suutaan tuomareille – todisti Jukurien voiton suihkun puolelta iltasanomat 21:30 23.01

Jukurit jatkaa SM-liigassa pirteästi, Pelicans kaatui Lahdessa päävalmentaja Risto Dufvan suihkukomennuksesta huolimatta.


Dufva kuumeni ja lensi suihkuun, Jukurit punnersi kahdesti rinnalle - ja lopulta ohi iltalehti 21:08 23.01

Jukurit ei horjunut Lahden-vierailulla mistään, kun se punnersi upeaan voittoon Pelicansin vieraana numeroin 4-2. Joukkuetta ei häirinnyt peliin väkevästi tulleiden isäntien tehokas ylivoima ensimmäisessä erässä, ei kotijoukkueen Niko Kivelää töötäneen Valtteri Hietasen avauserän ulosajo, eikä edes päävalmentaja Risto Dufvan saama suihkutuomio päätöserässä. Jukurien päävalmentaja hermostui, kun vieraat saivat jäähyn kiekon lennettyä katsomoon Turo Asplundin lavasta. Ensin näytti siltä, että tilanteesta ei olisi annettu lainkaan jäähyä, kunnes tuomio muuttui.


Uutiset