Trump toivoo Putinin apua Korean kriisin ratkaisemiseen – "Kiina auttaa, Venäjä ei" MTV 16:58 15.12

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump toivoo Venäjän auttavan Pohjois-Korean kriisin ratkaisemisessa.


Merja Kyllönen kertoo ISTV:n vaaligrillissä, miten hoitaisi suhteita Putiniin ja Trumpiin: ”Täytyy järjestää suomalainen kulttuurispektaakkeli” iltasanomat 16:33 15.12

Presidenttiehdokas Merja Kyllönen yrittäisi vaikuttaa Donald Trumpin tviittisormeen. Hänen mukanaan Mäntyniemeen muuttaisi neljä isoa koiraa. – Joulukuuset kaatuisi ja joulukalat olisi syöty ennen kuin ne olisi toimitettu perille.


New York Timesin vertailu: Trump valehdellut jo kuusi kertaa enemmän kuin Obama iltalehti 14:28 15.12

Presidentti Donald Trump valehtelee paljon, varsinkin verrattuna edeltäjäänsä Barack Obamaan. New York Times -sanomalehti on nyt Trumpin ja Obaman valheelliset väittämät, ja ero on huomattava. Trump on valehdellut vajaan vuoden aikana kuusi kertaa enemmän kuin Obama kahden virkakauden eli kahdeksan vuoden aikana. - Trump yrittää tehdä totuudesta epäolennaisen, lehti kirjoittaa.


Brexit-neuvotteluissa päästään toiseen vaiheeseen MTV 14:11 15.12

Brysselin EU-huippukokous on odotetusti päättänyt viedä Britannian EU-eroneuvottelut toiseen vaiheeseen. Asiasta kertoi Twitterissä hetki sitten Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk. 


Trump sai kiistanalaisen tittelin – suomalaisasiantuntija: ”Ensimmäinen presidentti, joka ei ole tajunnut tätä” iltasanomat 05:55 15.12

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin suhde urheiluun on täysin ainutlaatuinen. Se on näkynyt väistämättä urheilubisneksessä.


Putin ja Trump keskustelivat Pohjois-Korean tilanteesta puhelimitse MTV 05:34 15.12

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump keskustelivat Pohjois-Korean tilanteesta puhelimitse torstaina, kertoi Kreml. Sen mukaan presidentit keskustelivat useiden kriisialueiden tilanteesta, mutta keskittyivät selvittämään Korean niemimaan tilannetta.


Lindsey Vonnin lausunto Donald Trumpista suututti useat amerikkalaiset: Kuuluisa tv-persoona lietsoi vihaa iltalehti 22:30 14.12

Alppihiihtotähti Lindsey Vonn ei taannoin CNN:n haastattelussa jättänyt epäselväksi mielipidettään presidentti Donald Trumpista - eikä se miellyttänyt aivan kaikkia. Vonn, 33, teki selväksi, että kun hän mahdollisesti pukee Pyeongchangissa Yhdysvaltain edustusasun päälleen, hän edustaa nimenomaan kotimaataan, eikä sen johtajaa. - Toivon edustavani Yhdysvaltain kansaa, en presidenttiä.


Putin: Trumpin vastustajat tekaisivat väitteet Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin iltalehti 13:53 14.12

Venäjän presidentti kiisti taas syytökset USA:n vaalivaikuttamisesta. Vladimir Putin väitti tänään vuotuisessa lehdistötilaisuudessaan, että väitteet venäläisten vaalihäirinnästä olivat Donald Trumpin vastustajien yritys mustamaalata Trumpia. Venäjä on aiemminkin kiistänyt kaikenlaisen vaikuttamisen Yhdysvaltojen vaaleihin. Trump puolestaan on sanonut uskovansa Putinia, kun tämä on vakuuttanut hänelle, ettei häirintää tai vaikutusyrityksiä tapahtunut.


Diili-ohjelmasta Trumpin avustajaksi noussut sai rajut lähtöpassit – NBC: Poistettiin Valkoisesta talosta väkisin MTV 08:02 14.12

Valkoisen talon mukaan presidentti Donald Trumpin avustajaksi Diili-ohjelmasta ponnahtanut Omarosa Manigault Newman on eronnut tehtävästään.


Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia Venäjä-yhteyksistä – Clinton-puheet kiinnostavat MTV 06:58 14.12

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin poika todisti yhdeksän tuntia osana Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean Venäjä-tutkintaa.


Donald Trumpin paha pettymys iltasanomat 21:00 13.12


Alabaman vaalit olivat märkä rätti Trumpin kasvoille iltasanomat 20:33 13.12

Yhdysvalloissa Alabaman osavaltion senaattorivaaleista muodostui nöyryyttävä takaisku presidentti Donald Trumpille.


Trumpin viestintäjohtaja eroaa iltalehti 19:41 13.12

Entinen Diili-kilpailija Omarosa Manigault ”etsii uusia haasteita”. Omarosa Manigault oli yksi Donald Trumpin näkyvimpiä mustia tukijoita. Hän oli keskeisesti mukana sekä vaalikampanjassa että Trumpin siirtymähallinnossa. Kun Donald Trump astui virkaansa Manigault nimitettiin viestinjohtajaksi, vastuualueenaan PR-asiat. Titteli on jossain määrin hämärä, mutta työnkuva oli lienee Trumpin julkisen kuvan kiillottaminen.


EU:ssa syttyi myrsky siirtolaisuudesta – Tuskilta ”antieurooppalainen” ehdotus uusisuomi 16:50 13.12

Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Donald Tuskin väläytys turvapaikanhakijoiden sisäisten siirtojen pakkojärjestelmän hylkäämisestä synnytti tiistaina poliittisen myrskyn EU:ssa. Kreikkalainen maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos syytti puolalaista Tuskia antieurooppalaiseksi.


EU:ssa syttyi myrsky siirtolaisuudesta – Donald Tuskilta ”antieurooppalainen” ehdotus uusisuomi 16:50 13.12

Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Donald Tuskin väläytys turvapaikanhakijoiden sisäisten siirtojen pakkojärjestelmän hylkäämisestä synnytti tiistaina poliittisen myrskyn EU:ssa. Kreikkalainen maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos syytti puolalaista Tuskia antieurooppalaiseksi.


EU:ssa syttyi myrsky siirtolaisuudesta – Donald Tuskilta ”sopimaton” ja ”antieurooppalainen” ehdotus uusisuomi 16:50 13.12

Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan Donald Tuskin väläytys turvapaikanhakijoiden sisäisten siirtojen pakkojärjestelmän hylkäämisestä synnytti tiistaina poliittisen myrskyn EU:ssa. Kreikkalainen maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos syytti puolalaista Tuskia antieurooppalaiseksi.


Tillersonin lausunto Pohjois-Koreasta saa kiitosta Venäjältä ja Kiinasta – Trumpin kanta vielä arvoitus iltasanomat 14:42 13.12

Donald Trumpin mielipidettä Tillersonin avauksesta ei ole kuultu.


Iran: Muslimimaiden tulisi vastustaa Trumpin Jerusalem-linjausta yhdessä MTV 13:36 13.12

Iranin presidentti Hassan Rouhani toivoo, että kaikki muslimimaat asettautuisivat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Jerusalem-linjausta vastaan.


Palestiina: Yhdysvallat ei voi osallistua Lähi-Idän rauhanneuvotteluihin Trumpin "rikoksen" takia MTV 13:13 13.12

Yhdysvaltoja ei tulisi ottaa jatkossa mukaan Lähi-Idän rauhanneuvotteluihin, linjasi palestiinalaishallinto muslimimaiden johtajien kokouksessa keskiviikkona. Taustalla on Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin päätös tunnistaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi.


Näkökulma: Trump hävisi kahdesti - Alabaman vaali oli parasta mahdollista poliittista draamaa, jonka vaikutukset USA:ssa ovat massiiviset iltalehti 10:51 13.12

Donald Trumpin uhkapeli meni kahdesti mönkään Alabamassa, kirjoittaa Iltalehden ulkomaantoimittaja Jaakko Isoniemi. Video: Kommentaattorit kinastelivat CNN:llä, mitä Mooren tappio merkitsee republikaaneille. Kun äänet oli laskettu ja pöly USA:n etelävaltioihin kuuluvassa Alabamassa alkoi laskeutua, erikoisvaaleissa oli voittajan ohella selvillä kolme häviäjää.


Uutiset