Poliisi julkaisi hurjan videon Helsingistä, kuljettajilla suojatiesäännöt täysin hukassa: ”Huh, onneksi selvittiin säikähdyksellä” iltalehti 08:04 25.04

Videolla jalankulkija seisoo keskellä suojatietä, mutta autot pyyhkivät molemmin puolin hänen ohitseen. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein julkaisi tiistaina Twitterissä hätkähdyttävän videon autoilijoiden suojatiekäyttäytymisestä. Videolla jalankulkija joutuu pysähtymään keskelle suojatietä, kun autot vain pyyhkivät molemmin puolin hänen ohitseen.


Poliisilta karmiva video Itäkeskuksen liikenteestä: ”Säännöt pahasti hakusessa” stara 13:30 24.04

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut sosiaalisessa mediassa poliisin


Viihdelehti Stara.fi stara 13:30 24.04

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut sosiaalisessa mediassa poliisin


Tampereen hirmuinen sakkorysä herättää raivoa ja vahingoniloa: ”Ihmisten kiusaamista” iltalehti 09:08 23.04

Poliisin perjantainen nopeusvalvonta Tampereen Paasikivenkadulla oli melkoista räpsähtelyä. Nopeusvalvontakamera räpsähti tunnissa yli 400 kertaa. Liikenne ja sakot herättävät helposti tunteita ja varsinkin negatiivisia sellaisia. Myös silloin vaikka itse ei olisi tien päällä. Poliisin nopeusvalvonta Tampereen Paasikiventiellä nousi otsikoihin perjantaina, kun poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein tviittasi kameran välähtäneen yli 400 kertaa tunnin aikana. Hän totesi , että määrä on valtakunnan tasolla poikkeuksellinen. Sakkorysä on herättänyt vilkasta keskustelua. Tamperelaisen Aamulehden lukijat ovat arvostelleet sitä, että hyväkuntoisella ja leveällä tiellä on nopeusrajoituksena vain 60 kilometriä tunnissa.


Hai raateli molemmat jalat: surffaaja onnistui uimaan rantaan Australiassa iltalehti 21:20 16.04

Hai iski kahden miehen kimppuun maanantaina Gracetownissa. Argentiinalaissyntyinen Alejandro Travaglini, 37, oli maanantaiaamuna kello kahdeksan aikaan surffaamassa Gracetownissa, Australian lounaisosassa, kun hai hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hai raateli pahasti miehen molempia jalkoja, mutta Travaglini onnistui siitä huolimatta uimaan takaisin rantaan. Miestä hoidettiin heti rannalla, jonka jälkeen hänet kiidätettiin ambulanssihelikopterilla 250 kilometrin päähän Perthin kaupunkiin sairaalaan, St. Johnin ambulanssipalvelun edustaja Dennis Bertoldo kertoi CNN:n mukaan.


Poliisi huolissaan – yli puolet suomalaisista ajaa ylinopeutta talvisin stara 15:30 13.04

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein kertoo valtaosan suomalaisista autoilijoista ajavan


Absurdi kuva Kim Jong-unista – suomalaisasiantuntija kummastelee kuvan julkaisseen Dennis Rodmanin tarkoitusperiä iltasanomat 19:55 02.04

Entinen koripallotähti haluaa Donald Trumpin ja Kim Jong-unin ystävystyvän, mutta se voi hyvin jäädä pelkän haaveilun tasolle.


Peltipoliisin haaviin jäi epätavallinen hurjapää: Pyöräilijä ajoi kameraan 43 km/h vauhdilla iltalehti 07:29 30.03

Pyöräilijä polki vauhdikkaasti 30 km/h alueella. Peltipoliisi tallensi pääsiäisviikon liikenteessä hieman yllättävän hurjastelijan, kun kameraan ajoi ylinopeudella pyöräilijä. Poliisin kamerakuvan mukaan pyöräilijä sotki menemään 43 kilometrin tuntivauhdilla talvisella tieosuudella, jolla nopeusrajoitus on 30 km/h. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein tviittasi liikennekameran kuvan tilillään ja kiinnitti erityisesti huomiota pyöräilijän käyttämään polkuun. Polkija taiteilee eteenpäin kapealla lumen reunustamalla uralla.


Hurjaa vauhtia peltipoliisin haaviin polkenut kylmäpäinen pyöräilijä sai ylikomisarionkin häkeltymään – ”Törmäys voi olla hyvin vaarallinen” iltasanomat 15:05 29.03

Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein on huolissaan pyöräilijöiden ylinopeuksista vaarallisissa paikoissa.


15 yksikköä Raju emämunaus – erikoinen ongelma hyppi riemusta, Kanada-maljaa ”Ihan kevät päättyi SM-kultamitali kohtaavat historiallisessa huippukokouksessa korkeita” kuorma-auto syttyi palamaan mestaruudesta Liikenne kaaoksessa, naapuritalon seinä pari yötä sopeutumiseläkkeisiin tuhosi omakotitalon Keravalla

Uutiset