Leena matkusti taistelemaan uudelleen nousevaa ebola-epidemiaa vastaan: "Suurin pelko, jos lähtee leviämään" MTV 06:31 18.06

Avustustyöntekijä Leena Railimo-Saares matkusti toukokuun lopulla Kongon demokraattiseen tasavaltaan taistelemaan uudelleen nousevaa pirullista ebola-epidemiaa vastaan.


Shokkikuvat karmaisevasta huume-epidemiasta leviävät: ”Kuin eläviä zombeja” stara 14:40 17.06

Molemmin puolin Atlantin valtamerta on viime viikkoina havahduttu uuteen vakavaa


Aalto antoi vihreiden ehdot hallitus­yhteistyölle – ripitti Orpoa ja Sipilää: ”Tätä hallitusta eivät ole ihmisoikeudet kiinnostaneet” iltasanomat 11:31 16.06

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ehdotti linjapuheessaan myös uuden tiedeministerin salkun käyttöönottoa.


Kongon ebolaepidemia hiipumassa – WHO:n pääjohtaja varovaisen optimistinen MTV 06:53 11.06

Maailman terveysjärjestö WHO arvioi, että Kongon demokraattisessa tasavallassa keväällä puhjennut ebolaepidemia voi olla pian historiaa.


WHO varovaisen optimistinen: ebola-epidemia saadaan hallintaan MTV 18:07 08.06

WHO on varovaisen optimistinen, että Kongossa puhjennut ebola-epidemia saadaan hallintaan.


Demi Lovato aiheutti kohun seksuaalisesta ahdistelusta – joutui pyytämään pilaansa anteeksi mtv 21:01 07.06

Laulaja Demi Lovato sai faneiltaan lokaa niskaan kerrottuaan henkivartialleen tekemästään pilasta.


”Herra komistus” valitsi astronautin ministeriksi iltasanomat 20:37 06.06

Espanjan uusi tiedeministeri on käynyt kaksi kertaa avaruudessa.


Tamperelaisessa päiväkodissa puhkesi hinkuyskäepidemia – kolme tartuntaa varmistunut iltasanomat 11:23 05.06

Tamperelaisessa päiväkodissa on todettu hinkuyskäepidemia.


Tamperelaisessa päiväkodissa hinkuyskäepidemia MTV 10:58 05.06

Tampereella toimivassa päiväkodissa on todettu kolme varmistettua hinkuyskätapausta ja muutama tapaus on tutkittavana.


Yhdysvalloissa pahin kolibakteeriepidemia vuosiin – viisi ihmistä kuollut, miltei 200 sairastunut MTV 06:30 02.06

Yhdysvalloissa viisi ihmistä on kuollut saastuneen roomansalaatin aiheuttamassa kolibakteeriepidemiassa, uutisoi muun muassa CNN. Lisäksi yhteensä yli 190 ihmistä ympäri maata on sairastunut.


Karmivat uhkakuvat käymässä toteen ? aivovammaepidemian taltuttaminen vaatii tekoja jatkoaika.com 17:00 01.06

Johan Franzenin sairauskertomus on tuorein osa NHL:n tämän hetken suurinta vitsautta. Todellinen epidemia uhkaa, ellei ongelmaa oteta vakavasti.


Äärioikeiston suosio kasvaa rytisten Italiassa - Liiton kannatus noussut 8 prosenttiyksikköä, uudet vaalit ehkä jo heinäkuussa iltalehti 10:45 30.05

Populistipuolueiden kannatus on Italiassa huikeassa nousussa. Liitto ja Viiden tähden liike saavat uusimmassa mielipidetiedustelussa yhteensä 58 prosentin kannatuksen. Italialaisen Corriere della Sera -sanomalehden julkaisema uusin mielipidemittaus ei lupaa vakaita aikoja Italiaan tai Eurooppaan. IPSOSin tekemän mielipidemittauksen mukaan äärioikeistolaista Liittoa kannattaa nyt 25,4 prosenttia italialaisista eli puolueen kannatus on kahdeksan prosenttiyksikköä korkeampi kuin 4. maaliskuuta järjestetyissä parlamenttivaaleissa.


Demin jättipovi niukoissa bikineissä – näky ei jää keneltään huomaamatta stara 10:30 30.05

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 30.05

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla


Muistatko kemiallisesti puhdistetun Littoistenjärven, joka muuttui turkoosiksi ja josta huhuttiin nousevan zombikaloja? Se on nyt suosittu uimapaikka - tutkija väläyttää samaa käsittelyä Töölönlahdelle iltalehti 17:08 28.05

Kuvanveistäjä kertoi Helsingin Sanomissa saaneensa aiheen teokseensa ”Littoistenjärven tuhosta”. Järvellä menee kuitenkin paremmin kuin pitkään aikaan. Viime kesänä Littoistenjärvi pyöri toistuvasti otsikoissa. Ensin uutisissa kerrottiin, kuinka kemiallisesti puhdistettu järvi oli muuttunut niin kirkkaaksi, että se oli turkoosi kuin Välimeri. Paikalliset ihastelivat lehtijutuissa, kuinka "tätä on vaikea uskoa todeksi". Pian otsikoiden sävy muuttui. Ensin hämmästeltiin sitä, kuinka nopeasti Littoistenjärvi sameni uudelleen. Vähän ajan päästä kauhisteltiin "zombihaukia": Virvelinheittäjä kertoi nostaneensa järvestä kaloja, jotka "haisivat mädäntyneiltä" ja "joissa oli epämuodostumia". Julkisuudessa spekuloitiin, olivatko kemikaalit zombiepidemian taustalla.


HS: Jussi Niinistö vihjaa muutoksesta ahvenanmaalaisten asemaan – ”Ei demilitarisointi ainakaan helpota Ahvenanmaan puolustamista” uusisuomi 10:44 27.05

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) pitää mielenkiintoisena ex-puolustusministeri Elisabeth Rehnin ajatushautomon ehdotusta kansalaispalveluksen eli uudenlaisen asevelvollisuuden ulottamisesta myös ahvenanmaalaisiin.


HS: Jussi Niinistö vihjaa muutoksesta Ahvenanmaan asemaan – ”Ei demilitarisointi ainakaan helpota Ahvenanmaan puolustamista” uusisuomi 10:44 27.05

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) pitää mielenkiintoisena ex-puolustusministeri Elisabeth Rehnin ajatushautomon ehdotusta kansalaispalveluksen eli uudenlaisen asevelvollisuuden ulottamisesta myös ahvenanmaalaisiin.


Koreoiden johtajat lämmittivät maiden välisiä suhteita - aikovat tavata toisiaan jatkossa säännöllisesti iltalehti 02:03 27.05

Koreoiden johtajien yllätystapaaminen lämmitti maiden välisiä suhteita entisestään. Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un ja Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in keskustelivat lauantaina järjestetyssä yllätystapaamisessa maiden välisellä demilitarisoidulla vyöhykkeellä. Kimin ja Moonin tapaaminen kesti noin kaksi tuntia. Pohjois-Korean valtiollinen uutistoimisto KCNA tiedottaa, että maiden johtajat sopivat tapaavansa toisiaan jatkossa säännöllisesti.


Koreoiden yllätystapaaminen - Moon ja Kim tapasivat demilitarisoidulla vyöhykkeellä iltalehti 14:31 26.05

Etelä- ja Pohjois-Korean johtajat tapasivat yllättäen lauantaina. Etelä-Korean Moon Jae-in ja Pohjois-Korean Kim Jong-un tapasivat lauantaina Koreoiden välissä sijaitsevalla demilitarisoidulla vyöhykkeellä. Valtionjohtajat tapasivat nyt toisen kerran lyhyen ajan sisään. Koreoiden tavoitteena on vähentää maiden välisiä jännitteitä.


HS: Enemmistö vapauttauttaisi alkoholin myyntiä nykyistä enemmän MTV 06:42 25.05

Enemmistö suomalaisista olisi valmis vapauttamaan alkoholijuomien myyntiä nykyistä enemmän, selviää Helsingin Sanomien teettämästä mielipidemittauksesta.


osakkeitaan varaustilaisuuden takaisen voittonsa

Uutiset