Legendaarinen Bollywood-tähti kuoli äkillisesti 54-vuotiaana iltasanomat 01:33 25.02

Viidellä vuosikymmenellä uraa tehnyt Sridevi lukeutui Intian suurimpien filmitähtien joukkoon.


Lentoyhtiöt Delta ja United katkaisevat siteet Kansalliseen kivääriyhdistykseen iltasanomat 00:42 25.02

Yritykset eivät ole linkittäneet päätöstään suoraan Floridan tämän kuun kouluampumiseen.


F1-pomoilta tärkeä sääntöselvennys – ”Hyvä syy uskoa, ettei näin ole aiemmin ollut” iltasanomat 23:59 24.02

Voimanlähteiden on alkavalla kaudella oltava kaikin tavoin identtisiä jokaiselle valmistajan asiakkaalle.


Viihdelehti Stara.fi stara 23:00 24.02

Jadesta valmistetut kauneudenhoitotyökalut, eli jaderollerit, ovat raivanneet tiensä länsimaisten naisten


Loton miljoonat menivät tänä iltana sivu suun – Jokerin pääpotti osui yhdelle onnekkaalle MTV 22:20 24.02

Lotosta ei löytynyt tänä iltana yhtään miljoonavoittajaa, mutta Jokerin pääpotti meni jakoon yhdelle onnekkaalle.


Kauhajoki-lehti: Pihoilla vieraillut susi kaadettiin Kauhajoella - aiemmin susi oli raadellut tiineenä ollutta lehmää, joka jouduttiin lopettamaan iltalehti 21:32 24.02

Pihakäyntejä tehnyt susi kaadettiin Sahankylässä Kauhajoella lauantaina, kertoo Kauhajoki-lehti. Suomen Riistakeskus myönsi hiljattain poikkeusluvan yhden suden pyytämiseen Kauhajoen, Kurikan ja Jalasjärven alueelle, kertoo. Kyseinen susi kaadettiin tänään Sahankylässä Kauhajoella. Susi oli tehnyt Kauhajoen Ikkeläjärven alueella runsaasti pihakäyntejä. Aiemmin susi oli tunkeutunut ylämaankarjan aitaukseen Kauhajoen Harjankylässä, lehti kertoo. Sutta paennut tiineenä ollut lehmä oli kaatunut ja loukannut jalkansa niin pahasti, että se jouduttiin lopettamaan. Samalla menehtyi lehmän kohdussa ollut vasikka. Lehmällä olisi lehden mukaan ollut edessään vielä monta vasikointia.


Neljäs sketsihahmo ulos Putouksesta – Amaryllis Yamamoto joutui jättämään kilvan mtv 20:59 24.02

Putouksen yhdeksännellä kaudella neljäntenä sketsihahmona kilpailusta putosi Mikko Penttilän hahmo.


Olympialaisten topit ja flopit: Niskasen temppu suoraan tähdistä – huimapäisestä tshekistä kisojen kovin urheilija MTV 20:32 24.02

Pyeongchangin olympialaisten viimeistä edellinen kisapäivä oli Iivo Niskasen näyttävää juhlaa.


Hulvaton lopputulos! Putous-tähdet haastettiin puhumaan ruotsia – Roope Salminen puhui saksaa mtv 20:22 24.02

Lauantain Putous-lähetyksessä nähtiin yllätystehtävä, jossa näyttelijät joutuivat esittämään juuri nähdyn livesketsin uudelleen eri tyylilajeissa.


Mika Kojonkoskelta iso ratkaisu: ”Kun viimeinen kilpailu on maalissa, kaikki selviää” iltalehti 20:22 24.02

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja kertoo sunnuntaina Pyeongchangissa, aikooko hän hakea pestiinsä uudelleen. Mika Kojonkoski lupaa tehdä suuren ratkaisun Pyeongchangin olympiakisojen loppuun mennessä. - Olen sunnuntaina valmis sen asian kanssa, että haenko nykyistä paikkaani vai en. En ole miettinyt asiaa yhtään kisojen aikana. Kun viimeinen kilpailu on maalissa, sen jälkeen kaikki selviää, Kojonkoski sanoo.


Tv:stä tuttu Anne-Mari avautuu työstään lentoemäntänä – koneesta löytyy melkoisia yllätyksiä: Lomailevat miehet lähestyvät ovelasti iltasanomat 20:20 24.02

Millaista lentoemännän työ todellisuudessa on? Julkisuudesta tutut naiset kertovat Ilta-Sanomille kokemuksistaan. Ensimmäisenä kokemuksistaan kertoo kuuden vuoden ajan lentoemäntänä työskennellyt Anne-Mari Miettinen.


Iivo Niskanen pelasti Suomen olympialaiset – ”Känniministerit” alittivat riman uusisuomi 19:42 24.02

Pyeongchangin olympiakisoissa Suomi oli ennen lauantaina ohjelmassa ollutta 50 kilometrin hiihtoa saavuttanut neljä pronssimitalia. Mitaleja roppakaupalla kahmineissa Norjassa ja Ruotsissa Suomen surkealle tasolle naureskeltiin, kunnes lauantaina Iivo Niskanen hiihti viidelläkympillä olympiakultaa.


Kommentti: Ministerien äijähuuruiset kännipuheet halventavat Iivo Niskasen suomalaista suurtekoa iltalehti 19:34 24.02

Sampo Terhon ja Paavo Arhinmäen viinanhuuruinen olympiavitsailu antaa ymmärtää, että eduskunta on jo unohtanut edelliset kännisekoilunsa, kirjoittaa toimittaja Solmu Salminen. Olympiakulta on sen verran harvinainen ja onnellinen asia, että hurmassa vähän huonommatkin jutut tuntuvat hauskoilta. Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, urheiluministeri Sampo Terho lähti kalastelemaan perussuomalaisia ääniä eduskuntavaaleja varten lauantaina. Viidenkympin hiihdon loppujännityksissään Terho muisteli vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen humalaista pronssijuhlintaa jääkiekkomaajoukkueen kanssa Sotshissa 2014. Ministeri julisti Twitterissä vetävänsä "arhinmäet", jos Iivo Niskanen ottaa matkalta olympiakultaa.


Valmentaja jyrähtää Naisleijonien tilanteesta: Upeat olympiaurheilijamme maksavat pelaamisestaan MTV 19:03 24.02

Naisleijonien päävalmentajan Pasi Mustosen mukaan Suomella on reippaasti kehitettävää sekä valmennuksessa ja pelaajien taloudellisten edellytysten parantamisessa.


Uutiset