Käännytysuhan alla ollut nigerialaisnainen sai oleskeluluvan – Itohanin tueksi kerättiin suuri kansalaisadressi yle 15:10 20.09

Ihmiskaupan vastaisen kampanjan kasvoina tunnetun Itohan Okundayen käännytyspäätös muuttui oleskeluluvaksi.


Katso suorana: Yli miljoonaa nuorta odotetaan marssille ilmaston puolesta New Yorkissa – Yle seuraa yle 10:40 20.09

Fridays for Future -liikkeen tarkoituksena on rohkaista nuoria eri puolilla maailmaa vakuuttamaan aikuisia ottamaan ilmastonmuutos vakavasti.


Tiger Woods mukaan Japanissa pidettävään huipputapahtumaan – harrastelijoiden suosima rahapeli kisamuotona MTV 12:34 19.09

Tiger Woods, Rory McIlroy, Jason Day ja Hideki Matsuyama osallistuvat lokakuussa Japanissa pidettävään turnaukseen, jonka pelimuoto poikkeaa tavallisesta. 


Céline Dion on yhä surun murtama – kärsii yksinäisyydestä: ”Kaipaan kosketusta” iltalehti 02:33 19.09

Laulajatähti Céline Dion avautuu elämästään leskenä. Dion, 51, puhui kokemuksestaan yhdysvaltalaisessa Today-ohjelman haastattelussa. Harvinaisen avoimesti puhunut Dion myöntää suoraan, että kärsii yksinäisyydestä. Yksi syy tälle on se, että hän ei koe olevansa valmis tapailemaan ketään.


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 16.9.2019 – 32 737 euron jackpot iltasanomat 11:42 16.09

Excalibur It on maistuvin varma Toto65:n.


Päivän ravivihje: Toto65, Teivo & Rovaniemi 16.9. iltalehti 06:42 16.09

Magic Monday Teivossa ja Rovaniemellä. Maanantain tuplakierros käydään vuorolähdöin Teivon ja Rovaniemen välillä. Vihjesysteemi rakennetaan kolmen varman varaan. Samalla vihjesysteemi nelinkertaistetaan nostamalla 10 sentin minimipanos 40 senttiin. Varsinainen pelihevonen on Mopoheikki, joka viimeksi palasi yli kolmen kuukauden tauolta. Ruuna laukkasi Killerjärvellä ensimmäisessä kaarteessä, mutta nousi senkin jälkeen voittoon vahvan kirinsä päätteeksi. Toto65-vihejrivi:


Tässä tulevat Lilian ja Doris! 95-vuotiaat kaksoset hurmasivat britit - nousivat someilmiöksi heti iltalehti 19:10 15.09

Lilian ja Doris nauttivat oluesta ja hyvistä elokuvista. Britannian vanhimmat kaksoset ovat edelleen varsin hyväkuntoisia ja reippaita. Kaksosten pitkän iän salaisuus on Lilian Coxin, 95, ja Doris Hobdayn, 95, mukaan Guinness-olut ja Jason Stathamin fanitus. Naiset kertoivat vanhenemisesta This Morning -aamuohjelman haastattelussa ja nousivat välittömästi puheenaiheeksi. Naiset kertoivat haastattelija Holly Willoughbylle ihailevansa kovasti näyttelijä Jason Stathamia. He kertoivat käyneensä katsomassa elokuvan Fast \& Furious Presents: Hobbs \& Shaw yhdessä. Lilianin mielestä Statham on fantastinen.


Realitysarjan seksipommi kuin elävä tiimalasi – niukassa asussa tietenkin stara 10:40 12.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 12.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi


Green Day esiintyy keväällä Helsingissä iltalehti 19:54 10.09

Punkrockyhtye Green Day konsertoi toukokuussa Helsingin Suvilahdessa. Tänään tiistaina uuden kappaleen julkaissut Green Day esiintyy 27. toukokuuta Helsingin Suvilahdessa. Green Dayn lisäksi konsertissa nähdään muitakin yhtyeitä, jotka julkaistaan myöhemmin.


Green Day saapuu Suomeen toukokuussa iltasanomat 19:25 10.09

Punkrockyhtye Green Day saapuu neljännen kerran Suomeen.


Nyt se on varmaa! Green Day -yhtye tekee paluun stara 19:15 10.09

Punkrock-yhtye Green Day tekee paluun. Yhtye esiintyy Helsingin Suvilahdessa 27.5.2020


Naiskannattaja sytytti itsensä tuleen protestina ja menehtyi – oli saamassa vankeustuomion suosikkijoukkueensa jalkapallo-ottelun katsomisesta MTV 16:59 10.09

Iranilainen jalkapallokannattaja Sahar Khodayari sytytti viime viikolla itsensä tuleen, kun hänelle oli saamassa kuuden kuukauden vankeustuomion lempijoukkueensa ottelun katsomisesta. Khodayari on nyt menehtynyt vammoihinsa. Hänen suosikkijoukkueensa Esteghlal kertoi asiasta tiistaina. 


Ravivihje: Toto65 Magic Monday 9.9.2019 iltasanomat 15:23 09.09

Toto65-pelin varma säästetään päätöskohteeseen, mistä löytyy erittäin mielenkiintoinen ideapiikki.


Here is how to watch Climate Cycling Helsinki 2019 LIVE iltasanomat 13:36 09.09

Climate Cycling Helsinki is a fun cycling event for companies and organizations against climate change. Ilta-Sanomat will stream the event live on Wednesday September 11th 2019 starting 14.45 local Finnish time (UTC+3).


Nuori Morse on nyt viiksekäs kyläpoliisi - Uudet jaksot alkavat tänään iltalehti 10:01 07.09

Brittisarjan kuudes kausi ei jää viimeiseksi, sillä tuotantokausia saadaan vielä ainakin kaksi lisää. Kahdeksan kuukautta on kulunut siitä, kun Endeavour Morse joutui hyvästelemään luotisateessa kuolleen poliisitoverinsa George Fancyn. Moni muukin asia brittisarjassa Nuori Morse on nyt toisin. Cowleyn poliisiaseman lopettamisen jälkeen vanha etsiväjoukko on hajonnut kuka minnekin. Fancyn kuoleman seurauksena arvon alennuksen saanut Thursday on Castle Gatessa, Bright liikenteenohjauksessa ja Strange toimistohommissa. Ajan hengen mukaisesti viikset kasvattanut Morse on hänkin päätynyt takaisin virkapukuun. Hänen toimenkuvanaan on tätä nykyä etsiä kadonneita poneja kyläpoliisina.


Ex On The Beach -povipommi alastomana somessa – tähänkö on tultu? stara 05:00 05.09

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi


avaustilaisuus suorana ISTVssä! ei miellytä etten olisi lyönyt Huumemotoristi kaahasi poliisia katsomohuudoista, kuuden ottelun kuvastin, ken on liittyy Ukrainaan malmilaiset” mandariinisorsa ilmestyi lähiöpuroon mies kuuli miten hurjasti villieläimet Miten pienituloisten verotusta näistä rikoksista miehiä paikkaamaan SaiPan revittiin irti” sadetta – siivitti KalPan voittoon uhkapeli ei

Hot topics