Kätilöt tanssivat Naisten­klinikan pihalla Daruden tahtiin – katso video hyvän mielen tempauksesta

iltasanomat 16:34 22.04

Sandstorm raikasi ja kyltit heiluivat Daruden ja hoitohenkilökunnan flashmobissa.


Darude iloitsee suomalaisten uusimmasta tempauksesta – Sandstorm soi ympäri maata

iltalehti 22:32 20.03

Daruden kappale soi perjantaina monessa paikassa. Daruden eli Ville Virtanen piti live-esityksen Youtubessa perjantaina. Esitys on edelleen katsottavissa täältä. Samaan aikaan monet suomalaiset soittivat Daruden kappaletta ja juhlivat sen tahtiin - kotona. Darude kertoo asiasta Youtubessa näin:


Darude iloitsee suomalaisten uusimmasta tempauksesta – Sandstrom soi ympäri maata

iltalehti 22:32 20.03

Daruden kappale soi perjantaina monessa paikassa. Daruden eli Ville Virtanen piti live-esityksen Youtubessa perjantaina. Esitys on edelleen katsottavissa täältä. Samaan aikaan monet suomalaiset soittivat Daruden kappaletta ja juhlivat sen tahtiin - kotona. Darude kertoo asiasta Youtubessa näin:


Kaikuuko suomalaisilta parvekkeilta tänään Daruden Sandstorm? Kyllä, jos Orvokki Hyytiseltä kysytään – myös Darude itse innostui

yle 15:37 20.03

Idea lähti Italiasta, missä ihmiset ovat laulaneet ja soittaneet karanteenissa parvekkeiltaan.


Oletko kuullut hämmentävämpää? Näin soi Daruden Sandstorm perunalla!

mtv 10:06 01.02

Pataselle okariinoista on tullut tulonlähde.


Oletko kuullut hämmentävämpää? Näin soi Daruden Sandstorm-perunalla!

mtv 10:06 01.02

Pataselle okariinoista on tullut tulonlähde.


Näkökulma: UMK:ssa on häkellyttävän korkea taso – mutta myös jotain, josta pitää vaieta

iltalehti 18:42 31.01

Uuden musiikin kilpailun taso lyö ällikällä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. UMK:ssa palattiin tänä vuonna avoimeen kilpailuun, ja se kannatti. Taso on todella kova. Jokainen UMK-kappale on parempi kuin edellisvuosien kutsuartistien Saara Aallon ja Daruden kaikki kuusi kappaletta yhteensä. Etukäteen huoletti, miten UMK onnistuu houkuttelemaan kiinnostavia artisteja ja biisintekijöitä. Huoli oli turha. Vaikka artisteista ainoastaan Erika Vikman on tunnettu, on artistikattaus erinomainen. Kenties Ylellä on vilkuiltu kykykilpailujen suuntaan. Siellä on paljon lahjakkaita laulajia, vaikka läpilyönti olisikin jäänyt tekemättä. Myös kappaleet on tehty ammattitaitoisesti, ja erityisen paljon miellyttää kappaleiden laadukas tuotanto.


Daruden nimissä julkaistiin surullinen viesti – ei esiinny tulevilla keikoilla johtuen ”kuolemantapauksesta perheen sisällä”

iltalehti 08:28 25.01

Daruden eli Ville Virtasen Twitter-tilillä kerrotaan, että artisti ei esiinny aiemmista suunnitelmista poiketen Kanadassa surullisten uutisten vuoksi. Daruden eli Ville Virtasen Twitter-tilillä julkaistiin Suomen aikaa kahdelta perjantain ja lauantain välisenä yönä viesti, jossa kerrotaan, että artistia ei nähdä sovituilla keikoilla Kanadassa kuolemantapauksen vuoksi. Daruden oli määrä esiintyä lauantaina 25.1. Edmontonissa, Kanadassa. Päivityksessä kerrotaan, että perheen sisällä on tapahtunut kuolemantapaus, mutta suru-uutisen yksityiskohtia ei avata sen enempää.


Darude paljastaa toisen korvansa kuuroutuneen täysin: "Minulle tuli veritulppa tai jokin virus"

mtv 16:15 23.01

Marja Hintikka saa vieraikseen Villa Hintikalle Daruden eli Ville Virtasen. 


Satu Taiveaho kihlautui uuden Ville-rakkaansa kanssa - julkistivat suhteen vain kaksi viikkoa sitten

iltalehti 15:41 22.12

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on mennyt kaikessa hiljaisuudessa kihloihin. Satu Taiveaho, 43, on löytänyt uuden rakkaan ja suhde on jo edennyt kihlaukseen. Taiveaho kertoi Facebookissa pari viikkoa sitten seurustelevansa Haminassa asuvan Ville Virtanen -nimisen miehen kanssa. Tänään sunnuntaina Taiveaho ja Virtanen kertoivat kihlauksesta yhteisessä Facebook-päivityksessä. Taiveahon yksityisellä Facebook-sivulla näkyy ilmoitus, jossa lukee: meni kihloihin henkilön Ville Virtanen kanssa. Kyseessä ei ole näyttelijä Ville Virtanen eikä Darudena tunnetuksi tullut muusikko Ville Virtanen.


Tältä kuulostaisi Hurriganesin esittämä Last Christmas tai Daruden Kulkuset – katso hulvaton video!

iltalehti 05:00 15.12

Youtube-käyttäjä yhdistelee videollaan oivallisesti klassisia joululauluja ja tunnettujen suomalaisten artistien ja yhtyeiden tyylejä. Joulu on jo ovella, ja joululauluilta on vaikea välttyä. Youtube-käyttäjä Jere Lilja tarjoaa kanavallaan huumoria hersyvän vaihtoehdon perinteisille sävelille. Videolla hän yhdistää klassisiin joululauluihin viisi tunnettua suomalaista artistia tai yhtyettä.


Satu Taiveaho löysi uuden rakkaan - Paljastaa Facebookissa seurustelevansa

iltalehti 19:18 08.12

Satu Taiveaho kertoo Facebookissa olevansa parisuhteessa. Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho on löytänyt uuden rakkaan. Taiveaho kertoo Facebookissa seurustelevansa Ville Virtanen -nimisen miehen kanssa. Kyseessä ei ole näyttelijä Ville Virtanen eikä Darudena tunnetuksi tullut muusikko Ville Virtanen.


Daruden perheen saunailta sai pelottavan käänteen: "Soitin nopeasti hätänumeroon"

mtv 09:33 05.12

Daruden perhe koki viikonloppuna säikähdyksen.


Daruden lauantai-ilta sai painajaismaisen käänteen vaimon lyötyä päänsä lattiaan – kiittää nyt hoitohenkilökuntaa: ”Hyvin pelottava tilanne”

iltalehti 22:54 02.12

Daruden vaimo löi päänsä pahasti lattiaan viime lauantaina. Dj Darude kertoo Instagramissa viikonloppuna tapahtuneesta onnettomuudesta. Perhe oli ollut saunomassa tavalliseen tapaansa, kun hänen vaimonsa Michelle oli yllättäen liukastunut ja lyönyt päänsä ”aika pahasti” lattiaan. – Nopea soitto 112:een ja ambulanssi saapui muutaman minuutin kuluttua, Darude kirjoittaa.


Sandstorm-musiikkivideon ohjaaja paljastaa, mitä kuvauksissa tapahtui: "Poliisit tulivat kysymään, mitä teemme"

mtv 18:12 16.11

Daruden megahitti Sandstorm täytti 20 vuotta.


Daruden Sandstorm täyttää 20 vuotta: soi radiokanavalla tauotta vuorokauden putkeen

iltalehti 10:10 15.11

Sandstormia ei pääse tänään pakoon, jos kuuntelee HitMix-kanavaa. Daruden eli Ville Virtasen legendaarinen Sandstorm täyttää tänä syksynä pyöreät 20 vuotta. HitMix-radiokanava kunnioittaa tätä suomalaisen musiikin kivijalkaa soittamalla tänään perjantaina koko vuorokauden pelkkää Sandstormia – siis koko vuorokausi putkeen yhtä ja samaa biisiä. – Onhan tämä varsin poikkeuksellinen tempaus, mutta vähintäänkin poikkeuksellista on myös Sandstormin menestys. Uskomme, että tämä on juuri oikea tapa kunnioittaa Sandstormin huikeaa voittokulkua, sanoo HitMixin ohjelmapäällikkö Satu Risteli tiedotteessa.


Radiokanavan Sandstorm-tempaus pakotti itse Darudenkin kommentoimaan: "Olette te j*malauta hulluja!"

mtv 10:16 14.11

Darude otti yllättäen kantaa hittibiisiään koskevaan keskusteluun Facebookissa.


Daruden Sandstorm täyttää 20 vuotta – radiokanava soittaa nyt ympäri vuorokauden

stara 13:20 12.11

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 20 vuotta Daruden Sandstormin julkaisusta. HitMix-radiokanava


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 12.11

Tänä syksynä tulee kuluneeksi 20 vuotta Daruden Sandstormin julkaisusta. HitMix-radiokanava


Hot topics