Suora lähetys juuri nyt: Neon 2 ja Darude esiintyvät Fame-Genelec LIVE -nettikonsertissa

iltasanomat 19:04 08.05

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. Sarjan avaavat Darude ja Neon 2.


Neon 2 ja Darude avaavat Fame-Genelec LIVE:n – katso nettikeikat suorana ISTV:ssä perjantaisin klo 19

iltasanomat 15:20 08.05

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. Sarjan avaavat Darude ja Neon 2.


Darude laittoi kätilöt liikkeelle: turvavälit pitivät, kun Sandstorm kajahti ilmoille – katso video

yle 18:00 24.04

Darude oli paikan päällä kannustamassa kätilöiden tanssiesitystä.


Kätilöt tanssivat Naisten­klinikan pihalla Daruden tahtiin – katso video hyvän mielen tempauksesta

iltasanomat 16:34 22.04

Sandstorm raikasi ja kyltit heiluivat Daruden ja hoitohenkilökunnan flashmobissa.


Darude-tempaus toistuu tänään – Sandstorm soi parvekkeilla iltakuudelta

stara 09:20 27.03

Koronaviruspandemia on vaikuttanut satoihin miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa. Suomessa on


Darude iloitsee suomalaisten uusimmasta tempauksesta – Sandstorm soi ympäri maata

iltalehti 22:32 20.03

Daruden kappale soi perjantaina monessa paikassa. Daruden eli Ville Virtanen piti live-esityksen Youtubessa perjantaina. Esitys on edelleen katsottavissa täältä. Samaan aikaan monet suomalaiset soittivat Daruden kappaletta ja juhlivat sen tahtiin - kotona. Darude kertoo asiasta Youtubessa näin:


Darude iloitsee suomalaisten uusimmasta tempauksesta – Sandstrom soi ympäri maata

iltalehti 22:32 20.03

Daruden kappale soi perjantaina monessa paikassa. Daruden eli Ville Virtanen piti live-esityksen Youtubessa perjantaina. Esitys on edelleen katsottavissa täältä. Samaan aikaan monet suomalaiset soittivat Daruden kappaletta ja juhlivat sen tahtiin - kotona. Darude kertoo asiasta Youtubessa näin:


Tuhannet suomalaiset luukuttivat Sandstormia samaan aikaan ikkunoista ja parvekkeilta – myös Darude osallistui

iltasanomat 19:51 20.03

Orvokki Hyytisen perustama Facebook-ryhmä keräsi tuhansia suomalaisia yhteisen asian äärelle perjantai-illalla.


Kaikuuko suomalaisilta parvekkeilta tänään Daruden Sandstorm? Kyllä, jos Orvokki Hyytiseltä kysytään – myös Darude itse innostui

yle 15:37 20.03

Idea lähti Italiasta, missä ihmiset ovat laulaneet ja soittaneet karanteenissa parvekkeiltaan.


Koronatempaus: Darudea parvekkeilta tänään kello 17.00

stara 15:20 20.03

Suomessa ja maailmalla on parhaillaan satoja miljoonia ihmisiä eri asteisissa


Näkökulma: Ylen raatikikkailu ihmetyttää - Miksi ruotsalainen metallibändi päättää puolestamme?

iltalehti 08:22 08.03

Aksel Kankaanranta ansaitsi voittonsa, mutta valintatapa herättää kysymysmerkkejä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Yle onnistui tänä vuonna hienosti Uuden musiikin kilpailussa. Poissa olivat kulahtaneisuus, vitsiartistit ja mukahauskuus. Yhteistyö Ylex:n kanssa oli erinomainen veto, ja green roomin juontajat Viki ja Köpi saivat oletettavasti ruutujen ääreen aiempaa nuorempaa yleisöä. Ja jopa lehdistöhuoneessa vallitsi jännitys tuloksia laskiessa. Kuka myöntää jännittäneensä silloin kun kutsuartistit Saara Aalto ja Darude kilpailivat vain itseään vastaan? Paluu vanhaan oli tällä kertaa oikea ratkaisu. Samalla linjalla jatketaan ensi vuonnakin.


Oletko kuullut hämmentävämpää? Näin soi Daruden Sandstorm perunalla!

mtv 10:06 01.02

Pataselle okariinoista on tullut tulonlähde.


Oletko kuullut hämmentävämpää? Näin soi Daruden Sandstorm-perunalla!

mtv 10:06 01.02

Pataselle okariinoista on tullut tulonlähde.


Näkökulma: UMK:ssa on häkellyttävän korkea taso – mutta myös jotain, josta pitää vaieta

iltalehti 18:42 31.01

Uuden musiikin kilpailun taso lyö ällikällä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. UMK:ssa palattiin tänä vuonna avoimeen kilpailuun, ja se kannatti. Taso on todella kova. Jokainen UMK-kappale on parempi kuin edellisvuosien kutsuartistien Saara Aallon ja Daruden kaikki kuusi kappaletta yhteensä. Etukäteen huoletti, miten UMK onnistuu houkuttelemaan kiinnostavia artisteja ja biisintekijöitä. Huoli oli turha. Vaikka artisteista ainoastaan Erika Vikman on tunnettu, on artistikattaus erinomainen. Kenties Ylellä on vilkuiltu kykykilpailujen suuntaan. Siellä on paljon lahjakkaita laulajia, vaikka läpilyönti olisikin jäänyt tekemättä. Myös kappaleet on tehty ammattitaitoisesti, ja erityisen paljon miellyttää kappaleiden laadukas tuotanto.


Daruden nimissä julkaistiin surullinen viesti – ei esiinny tulevilla keikoilla johtuen ”kuolemantapauksesta perheen sisällä”

iltalehti 08:28 25.01

Daruden eli Ville Virtasen Twitter-tilillä kerrotaan, että artisti ei esiinny aiemmista suunnitelmista poiketen Kanadassa surullisten uutisten vuoksi. Daruden eli Ville Virtasen Twitter-tilillä julkaistiin Suomen aikaa kahdelta perjantain ja lauantain välisenä yönä viesti, jossa kerrotaan, että artistia ei nähdä sovituilla keikoilla Kanadassa kuolemantapauksen vuoksi. Daruden oli määrä esiintyä lauantaina 25.1. Edmontonissa, Kanadassa. Päivityksessä kerrotaan, että perheen sisällä on tapahtunut kuolemantapaus, mutta suru-uutisen yksityiskohtia ei avata sen enempää.


Darude paljastaa toisen korvansa kuuroutuneen täysin: "Minulle tuli veritulppa tai jokin virus"

mtv 16:15 23.01

Marja Hintikka saa vieraikseen Villa Hintikalle Daruden eli Ville Virtasen. 


Darude paljastaa Marja Hintikalle yllättävän terveysongelman – toinen korva kuuroutunut: ”Olen pitänyt korvatulppia”

iltalehti 05:33 21.01

Darude eli Ville Virtanen vierailee tällä viikolla Villa Hintikka -ohjelmassa. Darude eli Ville Virtanen on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Hänet tunnetaan myös sävellyksistään. Villa Hintikka -ohjelmassa Virtanen kertoo elämästään ja urastaan. Mies kertoo esimerkiksi, ettei koskaan ole ollut mikään överibailaaja. Darude kertoo käyneensä katsomassa elokuvan It’s All Gone Pete Tong vuosia sitten. Elokuva osui ja upposi, sillä se kertoo kuuroutuvasta tiskijukasta.


Villa Hintikka: Sirpa Selänne murtuu kyyneliin puhuessaan 7-vuotiaan veljensä kuolemasta - tragedia vaikutti suuresti perheen elämään

iltalehti 12:07 20.01

Sirpa Selänne vierailee Marja Hintikan kesäkodissa Villa Hintikka -ohjelmassa tällä viikolla. Sirpa Selänne, Esko Valtaoja ja Darude vierailevat Marja Hintikan emännöimässä Villa Hintikassa tällä viikolla. Jaksossa Marja Hintikka ja Sirpa Selänne keskustelevat esimerkiksi Sirpan lapsuudesta. Sirpan isoveli Timo kuoli vain 7-vuotiaana. Sisar ei koskaan tavannut veljeään. Hän liikuttuu puhuessaan asiasta Hintikalle. – En muista sellaista kertaa, että minulle olisi kerrottu, että minulla oli veli, joka kuoli. Olen aina sen tiennyt. Ei me hänestä niin paljon puhuttu, Selänne taustoittaa Hintikalle.


Mikä yllätys! Darude ja Arman Alizad mukana Sykkeen uusissa osissa

iltalehti 06:03 03.01

Yleiskirurgin roolissa nähdään puolestaan Nicke Lignell. Hänet saadaan ruutuun tänään. Pidetystä kotimaisesta Syke-sairaalasarjasta käynnistyy tänään odotetusti seitsemäs tuotantokausi. Kaksi ensimmäistä jaksoa nähdään myös Nelosella ja Livillä, mutta varsinainen esityskanava on Ruutu. Sinne ilmestyy heti tänään jo neljä jaksoa, joita tulee jatkossa aina kaksi lisää näin perjantaisin. Traumapolin käytävillä käyskentelee monta tuttua kasvoa, mutta myös uutta verta saadaan sekaan. Nicke Lignellin esittämä yleiskirurgi Jari Valkjärvi on tiukka ja pedantti mies. Anestesiahoitaja Sonja Salmi (Iida-Maria Heinonen) taas on suorapuheinen nainen. Vierailevista tähdistäkään ei ole pulaa. Heidän joukossaan on todellisia yllätysnimiä, kuten tv-persoona Arman Alizad ja dj Darude. Myös näyttelijät Jukka Puotila, Anu Sinisalo, Anneli Sauli ja Helmi-Leena Nummela nähdään mukana.


Hot topics