Paastokuukausi Ramadanin kolme päivää kestävä päätösjuhla alkoi MTV 17:23 15.06

Ramadanin päätösjuhla id al-Fitr alkoi perjantaina. Kolmipäiväinen juhla päättää muslimien paastokuukauden ja on suurimmassa osaa muslimienemmistöisiä maita virallinen juhlapyhä.


Temptation Islandin Eveliina upeissa bikinikuvissa stara 12:00 02.06

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 02.06

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin


Tasoihin Michael Jordanin kanssa – LeBron James tykitti kovimmat tehot lähes 50 vuoteen MTV 07:43 01.06

LeBron Jamesin 51 pisteen esitys NBA:n ensimmäisessä loppuottelussa hakee vertaistaan. Samalla James nousi Michael Jordanin rinnalle historiatilaston kärjessä.


Uniikki sairastui paniikkihäiriöön ja masennukseen: ”Masennuslääkkeet turruttivat mieleni” iltalehti 08:16 30.05

Uniikki avautuu uudella kappaleellaan mielenterveysongelmistaan. Rap-artisti haluaa auttaa niitä, jotka kamppailevat sairauden kanssa ja antaa kasvonsa masennukselle. Uniikki, eli Dan Tolppanen, 37, tunnetaan niin Kapasiteettiyksikkö-kokoonpanosta kuin soolouraltakin. Danin elämä vaikuttaa pintapuolisesti juurikin siltä, mitä varmasti monet artistin urasta haaveilevat toivoisivat. 20 vuotta uraa takana, vielä paljon edessä. Tasapainoinen parisuhde, reissaamista ja elämää, josta moni ei uskalla edes haaveilla. Mikään ei tule kuitenkaan ilmaiseksi ja artistin uralla on ollut myös kääntöpuolensa. Sydän räjähtää


TIS-analyysi: Meneekö Danin rakkaus jo hysterian puolelle: ”Eveä voi alkaa ahdistaa” iltalehti 09:59 25.05

TIS-analyysi: Tämä pari haluaa pysyä ikuisesti yhdessä, mutta Even ikä ja Danin hysteria epäilyttävät Iltalehden toimittajia. Iltalehden viihdetoimittajat Anne Leinonen ja Miia Vatka analysoivat viikon käänteet. Oliko Danin ja Even viimeisen iltanuotion tulos odotettu? Saiko bile-Dani todistettua, että on yksiavioinen?


Temptation Islandin Eveliina kertoo viimein totuuden: ”Mitkään sanat ei riitä kuvaamaan” stara 20:00 24.05

Temptation Island -ohjelman suomalaisessa versiossa saatiin kevään aikana jännittää Bile-Danin


TIS-Eve unohti lomaihastuksen heti kuvausten päätyttyä: ”Kallen oma tyhmä moka, että heittäytyi liikaa” iltalehti 15:36 24.05

Danin kanssa suhdetta jatkanut Eve kertoo, että lomaromanssin päättymisen jälkeen Kalle on tukenut ja tsempannut heitä. ILTV: Näin Eveliina kuvailee Bile-Dania. Tällä viikolla Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin Danin, 27, ja Even, 22, iltanuotio.


TIS-Eve rennosta parisuhteesta Bile-Danin kanssa blogissa: ”Voidaan puristella toisten kaverien tissejä tai peppuja” iltalehti 10:25 24.05

Eve kertoo blogitekstissään, että suhde Danin kanssa on tavallista rennompi. Bile-Danin, 27, ja Even, 22, rakkaus päätyi suuren haasteen eteen Temptation Island Suomi -ohjelmassa, kun Eve koki saarella lomaromanssin Kallen kanssa. Haasteet on kuitenkin nyt voitettu, kuten keskiviikkoisesta jaksosta kävi ilmi. Pariskunnan rakkaus kukoistaa, ja Danilla on jo kihlasormus jemmattuna täydellistä kosintahetkeä varten.


Bile-Danin ja Even suhde kukoistaa — kihlasormus jo ostettu: ”Eve sai valita sormuksen itse” iltalehti 06:26 24.05

Temptation Island Suomi -sarjan kiusaukset ovat enää muisto vain, sillä Daniel Lehtosen ja Eveliina Uosukaisen haaveissa on yhteinen perhe. ILTV: Temptation Island Suomen Dani ja Eve kertovat videolla arjestaa Lahdessa. Temptation Island Suomi -sarja huipentui Bile-Danin ja hänen tyttöystävänsä Even osalta keskiviikkona.


TIS: Eve kertoi Danille yksityiskohtia yöstä Kalun kanssa - umpirakastunut Dani hinkuu yhä kihloihin iltalehti 22:57 23.05

Temptation Island Suomessa nähtiin Even ja Danin viimeinen iltanuotio. Näin Eve ja Dani sanailivat toisistaan TIS-pressitilaisuudessa ennen ohjelman alkua. Danin kolmen ja puolen viikon kärsimys päättyi, kun hän vihdoin istahti iltanuotiolle Eve-rakkaansa kanssa.


TIS: Dani kohtaa vihdoin Even - mutta mitä tuumii Kaluun syvästi ihastunut Eve? iltalehti 12:48 23.05

Temptation Island Suomen neljännellä tuotantokaudella eniten ikävöinyt mies istuu vihdoin kolmen ja puolen viikon jälkeen samalle nuotiolle rakkaansa kanssa. Vihdoin Danin odotus palkitaan ja Temptation Island Suomi -koettelemus hänen osaltaan päättyy. Mieshän on vartonut viimeistä iltanuotiota ja Eve-rakkaan tapaamista kuin kuuta nousevaa ensimmäisestä erossaolopäivästä asti. Jopa 24 tunnin unelmatreffeillä Dani suunnitteli menevänsä vaikka psykoosiin, jotta loput tunnit ilman Eveä sujuisivat nopeasti.


Egypti avaa Gazan rajan ramadanin ajaksi iltasanomat 11:18 18.05

Egypti avaa rajansa Gazan palestiinalaisalueelle muslimien ramadan-kuukauden ajaksi.


Egypti avaa Gazan rajan ramadanin ajaksi MTV 07:39 18.05

Egypti on päättänyt avata Gazan-vastaisen rajansa muslimien pyhän kuukauden ramadanin ajaksi. Asiasta kertoi Egyptin presidentti Abdelfattah al-Sisi Twitterissä.


YK ja ihmisoikeusjärjestöt vetoavat Sudaniin: Armahtakaa raiskaajamiehensä tappanut Noura iltalehti 14:30 14.05

Sudanilainen Noura puukotti aviomiehensä kuoliaaksi, kun mies yritti raiskata hänet. Nyt 19-vuotiasta Noura Husseinia odottaa kuolemantuomio. Islamilainen sharia-tuomioistuin totesi Nourian syylliseksi harkittuun murhaan, kun hän puukotti miehensä kuoliaaksi. YK vetosi maanantaina Sudanin presidentin Omar Hassan al-Bashirin hallitukseen ja pyysi armahdusta nuorelle naiselle.


15-vuotiaana naimisiin pakotettu nainen puukotti raiskaajamiehensä Sudanissa – tuomittiin kuolemaan iltasanomat 18:10 12.05

Pakkonaitetun Noura Husseinin kuolemantuomio on herättänyt keskustelumyrskyn naisten asemasta pakkoavioliitossa. Sudanin laki sallii avioliitot jo kymmenvuotiaana.


Raiskaajansa puukottanut nainen tuomittiin kuolemaan – 19-vuotiaan kohtalo tyrmistyttää uusisuomi 18:40 11.05

19-vuotiaan sudanilaisen naisen kuolemantuomio on nostanut keskiafrikkalaisen Sudanin pakkoavioliitot ja raiskauslait kansainväliseen huomioon. CNN raportoi Noura Husseinista, joka on saanut tuekseen kansaliikkeen.


Israelin salainen palvelu rakensi valeturistikeskuksen Sudaniin – todellinen tarkoitus oli salakuljettaa juutalaisia Israeliin MTV 19:29 06.05

Kolmen vuoden ajan 1980-luvun alkupuolella Israelin salainen palvelu Mossad salakuljetti Etiopian juutalaisia Sudanin kautta Israeliin. Toiminta organisoitiin Sudanin rannalle perustetun valeturistikeskuksen kautta.


Duque MM-kisavalmentajalta

Uutiset