Ruotsalainen MM-kultamitalisti on suositumpi Suomessa kuin kotimaassaan – joukkuekaverilta tiukka viesti: ”Hän ansaitsee enemmän arvostusta”

iltalehti 09:11 01.10

Daniel Ståhl sanoo olevansa ruotsalainen, jolla on suomalainen sisu. –?Uskomatonta, fantastista. Koko vuosi on ollut mahtava. Se huipentui tähän. Terveisiä mummulle Turkuun, hän on kannustanut kovasti, iloitsi Daniel Ståhl MM-kultansa jälkeen. Ståhl on ensimmäinen suomea puhuva yleisurheilun maailmanmestari sitten Tero Pitkämäen vuoden 2007 keihäskullan. Ståhlin äiti on turkulainen Taina Laakso, samoin Tainan Turussa asuva äiti, eli Danielin isoäiti.


Prinsessa Estelle aloitti koulun – ekaluokkalaisen hiukset ovat yhtä vaaleat kuin täti Madeleinella

iltalehti 15:31 19.08

Ruotsin prinsessa Estelle on nyt ekaluokkalainen. Hän aloitti ensimmäisen luokan koulussa, jossa kävi esikoulua. Ruotsin prinsessa Estelle, 7, on aloittanut koulun. Ruotsin kuningashuone on julkaissut ekaluokkalaisesta suloisen kuvan Instagram-tilillään. Kuvan yhteydessä hovi muistuttaa, että moni lapsi palaa koulunpenkille tänään maanantaina, ja samoin on ensimmäisen luokan aloittavan Estellen laita. Kuvan perusteella kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoinen vaikuttaa ottavan koululaisen elämän vastaan hymyssä suin. Otoksessa siniseen puseroon pukeutunut prinsessa hymyilee leveästi puun edessä.


Prinsessa Estellen vierailu Metallican konsertissa ei johda seurauksiin – viranomaiset selvittivät pikkuprinsessan päästämistä K-13-tilaisuuteen

yle 12:54 12.07

7-vuotias Estelle kävi Göteborgissa järjestetyssä konsertissa äitinsä kruununprinsessa Victorian ja isänsä prinssi Danielin kanssa.


Prinssi Oscar, 3, pääsi tutustumaan omaan leikkipuistoonsa - suloiset kuvat vanhempiensa kanssa leikkivästä pikkuviikarista

iltalehti 17:58 19.06

Prinssi Oscar vieraili Söderåsenin kansallispuistossa yhdessä vanhempiensa kanssa. Maanantaina prinssi Oscar, 3, vieraili kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kanssa Söderåsenin kansallispuistossa. Vierailuun kuului maisemien ihailua, kiipeilyä ja luontoretkeilyä. Perhe vieraili myös prinssi Oscarin nimeä kantavassa leikkipuistossa. Leikkipuisto avasi ovensa pääsiäisenä. Näet julkaisun myös täältä.


Estelle ja Oscar mönkivät kansallispäivän kuvissa pusikossa - Estellen hauska hymy ihastuttaa

iltalehti 10:54 06.06

Ruotsissa vietetään tänään kansallispäivää. Kuningashuone on julkaissut kansallispäivän kunniaksi kruununprinsessa Victorian ja Danielin lapsista prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista tuoreita kuvia. Kuvissa Estellellä on kansallismekko, Oscar puolestaan luottaa vaaleansiniseen kauluspaitaan.


aiheuttavaa ainetta viimeksi 11 vuotta – Voittomaalikilpailu ”Jalka alkoi ”Torjunta

Hot topics