Demi Moore paljastaa uutuuskirjassaan odottaneensa Ashton Kutcherin lasta - hukutti keskenmenon aiheuttaman surun alkoholiin ja huumeisiin

iltalehti 15:12 15.09

Näyttelijä Demi Moore, 56, paljastaa uutuuskirjassaan yksityiskohtia elämästään. Näyttelijä Demi Moore kertoo uutuuskirjassaan Inside Out joutuneensa raiskatuksi 15-vuotiaana. Lisäksi Moore kertoo joutuneensa 27 vuotta myöhemmin kiihtyvään luisuun saatuaan keskenmenon. Moore oli tuohon aikaan Ashton Kutcherin kanssa ja hukutti surunsa huumeisiin ja alkoholiin. Kutcher oli juuri alkanut seurustella Ashton Kutcherin kanssa, kun hän alkoi odottaa tyttövauvaa, Moore kertoo kirjassa ensimmäistä kertaa koskaan. Kutcher on 15 vuotta Moorea nuorempi ja nykyään naimisissa näyttelijä Mila Kunisin kanssa. Keskenmeno tapahtui raskauden toisella kolmanneksella. Lapsen nimeksi piti tulla Chaplin Ray, Moore kertoo uutuuskirjassa Daily Mailin mukaan.


17-vuotias tyttö diskattiin liian paljastavan uimapuvun takia USA:ssa, pöyristyttänyt päätös kumottiin - ”muita pyöreämpi ja kurvikkaampi”

iltalehti 21:29 12.09

Koulujen joukkueiden välisessä uintikilpailussa hylätyn tytön tapaus puhuttaa USA:ssa. Kilpailu järjestettiin Alaskan suurimmassa kaupungissa Anchoragessa. 100 metrin vapaauintikilpailun voittajan hylkäyksen syyksi kerrottiin sopimaton kilpailuasu, joka paljasti liian paljon tytön takapuolta. Anchorage Daily News -lehden haastatteleman lähteen mukaan tuomari oli kuvaillut uimapuvun olleen niin niukka että pakarat koskettivat toisiaan. Hän oli epäillyt, että pukua oli tahallisesti nostettu ylöspäin, jotta ihoa näkyisi enemmän.


Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle avautui ensimmäisen kerran Archien syntymän jälkeen - valitusvirrelle ei tule loppua

iltalehti 21:48 01.09

Meghanin isä Thomas Markle avautui Daily Mail -lehdelle. Thomas Marklen ja Meghanin välit ovat ymmärrettävistä syistä johtuen olleet hataralla pohjalla jo useamman vuoden. Lopullisesti ne menivät poikki noin vuosi sitten, kun Thomas ei oppinut pitämään suutansa kiinni vaan vuodatti yksityisasioita julkisuuteen ja lavasti paparazzi-kuvia, joista sai mojovasti rahaa. Thomasin ulostulot liittyvät aina valittamiseen, miten Meghan ei halua pitää häneen enää yhteyttä.


Katie Holmesista eronnut Jamie Foxx yhdistettiin omaa lastaan nuorempaan laulajattareen - selittelee vuolaasti tilannetta

iltalehti 09:06 30.08

Suhdehuhut Jamie Foxxin ympärillä alkoivat velloa heti erouutisen jälkeen. Näyttelijäpariskunta Katie Holmes, 40, ja Jamie Foxx, 51, pisti lusikat jakoon mitä ilmeisimmin jo keväällä. Erosta uutisoitiin kuitenkin vasta nyt elokuussa. Heti erouutisen jälkeen suhdehuhut Foxxin ympärillä kiihtyivät. Hänet on yhdistetty 21-vuotiaaseen laulajattareen, Sela Vaveen. Kaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä kesällä, Daily Mail kertoo. He ovat muun muassa veneilleet yhdessä sekä vierailleet radiokanavan haastattelussa puhumassa musiikista. Kaksikko on viettänyt aikaa myös Disneylandissa.


Ellie Goulding avioituu viikonloppuna – juhlapaikkana toimii häikäisevä kartano: vieraina myös kuninkaallisia

iltalehti 07:06 30.08

Häiden on huhuttu noudattavat festari-teemaa. Laulaja Ellie Goulding, 32, ja hänen puolisonsa Caspar Jobling, 27, juhlivat häitään tulevana viikonloppuna. Brittilehdistön mukaan pari astuu avioon lauantaina 31. elokuuta. Kihloissa pari on ollut vuoden ajan. Daily Mailin saamien kuvien perusteella häitä vietetään Howardin linnassa Englannissa. Alueella on nähty runsaasti työntekijöitä, jotka pystyttävät ulkokatoksia sekä esiintymislavaa linnan tiluksille. Vieraille on kasattu myös telttoja, joissa he pystyvät yöpymään. Suihkulähteen läheisyyteen on rakennettu suuri lasinen rakennus, joka todennäköisesti toimii juhlapaikkana.


Real Madridin supertähdelle hirmuista runtua – sisäpiirilähde syyttää patalaiskaksi: "Hän vain laitatti kulmakarvojaan"

iltalehti 19:23 29.08

James Rodriguez ei entisen maajoukkuelääkärin mukaan ole tarpeeksi ammattimainen. Real Madridin James Rodriguezille sataa rapaa niskaan. Kolumbian maajoukkueen entisen lääkärin Hector Fabio Cruz mukaan 28-vuotias pelaaja ei ole ammattimainen. – Se poika ei keskity. Sen sijaan, että hän olisi tehnyt töitä uuden kauden eteen, hän meni laitattamaan kulmakarvansa ja hiuksensa. Hänen olisi pitänyt tehdä töitä, Cruz lataa Daily Mailin mukaan.


Miley Cyrus esiintyi uusi tatuointi käsivarressaan: Viittaavatko mystiset sanat avioeroon?

iltalehti 23:40 27.08

Laulaja esiintyi maanantaina VMA-gaalassa. Pop-laulaja Miley Cyrus esiintyi maanantaina 26. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Keikka oli ensimmäinen sen jälkeen, kun tieto Cyruksen ja näyttelijä Liam Hemsworthin erosta tuli julkisuuteen, kertoo Daily Mail. Palkintogaalassa artisti esitti tuoreen kappaleensa Slide Away, jonka on arveltu kertovan pariskunnan erosta. Lisäksi popparin käsivarteen oli ilmestynyt uusi tatuointi. Kaunolla kirjoitetussa tekstissä lukee ”My Head was feeling scared, but my Heart was feeling free.” Vapaasti suomennettuna lause tarkoittaa ”mielessäni pelkäsin, mutta sydämeni oli vapaa.”


Sir Paul McCartney kuvattiin erikoisissa puuhissa – asetteli muina miehinä kolikoita junaradalle

iltalehti 22:50 26.08

Muusikko käyttää ohentuneita kolikoita apuna soittamisessa. Maailman rikkain muusikko Sir Paul McCartney bongattiin torstaina 15. elokuuta erikoisissa puuhissa. Artisti havaittiin New Yorkin Hamptonissa asettelemassa pieniä yhden sentin kolikoita junaraiteille. Asiasta kertoo Daily Mail, jonka jutussa on nähtävillä kuvat tilanteesta. Syy oudolle käytökselle on varsin yksinkertainen. Junan ajaessa kiskoja pitkin kolikot ohenevat, jonka jälkeen McCartney käyttää niitä plektroina soittaakseen. Muusikko nähtiinkin keräämässä kolikoita talteen junan mentyä alueelta ohi.


Kuninkaallisten luottokirjailija kritisoi prinssi Harryn käytöstä: ”Hän ei käyttäydy kuten odotamme”

iltalehti 17:07 25.08

Penny Junorin mielestä Harryn olisi syytä muuttaa viime aikaista käytöstään. Englannin kuninkaallisten luottokirjailija Penny Junor väittää, ettei prinssi Harry täytä hänelle asetettuja odotuksia. – Prinssi Harry ei käyttäydy kuten odotamme – kuten tuntemamme kuninkaalliset yleensä ovat käyttäytyneet. Hän toimii eri tavalla kuin hänen veljensä, Junor kirjoittaa Daily Mailissa.


Valioliigatähden vaimo julkaisi tyrmistyttävän videon - jalat ojossa moottoritiellä: ”Täysin häpeällinen”

iltalehti 08:44 25.08

Rita Mahrezin sosiaalisessa mediassa julkaisema video sai täystyrmäyksen. Rita Mahrez, Englannin Valioliigan Manchester Cityssä pelaavan Riyad Mahrezin vaimo, joutui myrskyn silmään julkaistuaan käsittämättömän videon auton ratista. Rita Mahrez julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän ajaa moottoritiellä ja nostaa molemmat jalkansa kojelaudalle samalla, kun autossa on vakionopeudensäädin päällä. Asiasta kertoo brittilehti Daily Mail.


Gordon Ramsaynkin itkemään saanut huippukokki arvostelee kovin sanoin Jamie Oliveria: ”Onko hän vainoharhainen?”

iltalehti 02:53 25.08

Marco Pierre White ihmettelee tv-kokin väitettä siitä, että Brexit olisi kaatanut ravintolatoiminnan. Tunnetun tv-kokin Jamie Oliverin ravintolaimperiumi romahti viime toukokuussa. Konkurssiin ajautunut Oliver todisti ravintoloidensa sulkemista murheellisena. Antamassaan radiohaastattelussa kokki nimesi konkurssin yhdeksi syyksi Brexitin, eli Britannian EU-eron. Nyt brittiläinen huippukokki Marco Pierre White arvostelee tv-kokkia kovin sanoin, kertoo Daily Mail. Kaksikko on ennenkin ollut nokikkain julkisuudessa. Oliver on kutsunut Whitea ”mafiapomoksi”, kun taas White on nimennyt Oliverin ”lihavaksi kokiksi.”


Suomen huippujuoksija lyttää dopingkohuun joutuneen jenkkitähden: ”En ole yllättynyt – siellä enemmän sääntö kuin poikkeus”

iltalehti 22:19 24.08

Samuel Purola otti voimakkaasti kantaa Christian Colemanin dopingrike-epäilyyn. Maailman nopein mies Christian Coleman on Daily Mailin mukaan pakoillut dopingtestaajia kolmeen otteeseen, mikä tietäisi 23-vuotiaalle jenkille kahden vuoden kilpailukieltoa. Suomen kaikkien aikojen lahjakkaimmaksi pikajuoksijaksi kutsuttu Samuel Purola luki uutisen ja jyrähti aiheesta Iltalehdelle Tukholmassa maaottelun jälkeen lauantaina.


Saara Aalto häikäisi Manchester Pride -tapahtumassa - brittilehti hehkuttaa näyttävää esiintymisasua

iltalehti 21:09 24.08

Saara Aallon esiintymisestä Manchester Pride -tapahtumassa on tehty iso juttu brittiläiseen Daily Mail -lehteen. Saara Aalto luo laulajan uraa Britanniassa. Hän esiintyi perjantaina Manchester Pride -tapahtumassa. Kyseessä on yksi Britannian suurimmista seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavista tapahtumista. Aalto esiintyi kovassa kattauksessa, sillä mukana tapahtumassa oli myös supertähti Ariana Grande. Daily Mail on noteerannut Saara Aallon näyttävän esiintymisasun ja hehkuttaa sitä. Lehden verkkosivuilla on julkaistu artikkeli, jossa on paljon kuvia Aallon keikalta.


Mel B:n ex-mies vaatii suurempaa elatustukea – laulaja väittää olevansa työtön ja rahaton: kuukausimenot jopa 108 000 euroa kuussa

iltalehti 17:32 24.08

Laulajan mukaan hän ei kykene maksamaan nykyistä suurempaa elatusmaksua. Brittilehti Daily Mail kertoo, että Spice Girls -tähti Melanie Brown väittää olevansa työtön ja rahaton. Asia käy ilmi oikeustaistelussa, jossa Mel B:n ex-mies Stephen Belafonte yrittää saada entistä suuremaa elatustukea muusikolta. Elatustuki tulisi parin yhteiselle tyttärelle Madisonille. Belafonte yrittää saada Mel B:n maksamaan 5000 dollaria, eli noin 4500 euroa, elatustukea kuussa. Oikeuden dokumenteissa laulaja pyrkii todistamaan, ettei hänellä ole tällä hetkellä varaa maksaa nykyistä suurempaa summaa. Papereiden mukaan artistin tulot ovat olleet epätasaiset vuoden 2018 syyskuusta asti.


Teemu Pukki ylistää äitiään brittilehden haastattelussa – ”Se oli iso uhraus häneltä”

iltasanomat 12:49 24.08

Valioliigan kuumin hyökkääjä Teemu Pukki kertoi Daily Mailille millainen rooli hänen vanhemmillaan on ollut uransa aikana.


Kim Kardashianin photoshoppaus ei mennyt ihan putkeen: kuusi varvasta!

iltalehti 12:30 23.08

Kim Kardashian West hämmentää jälleen kuvankäsittelymokalla. Kim Kardashian West ja siskonsa Kylie Jenner ovat lanseeraamassa uuden yhteisen tuoksun. Kim julkaisi tuoksun promokuvan tällä viikolla Instagram-tilillään. Kuvassa hän poseeraa siskoineen ja hajustepulloineen. Tarkkasilmäiset fanit ovat tottuneet etsimään Kimin kuvista kuvankäsittelymokia. Tarkka tihrustaminen tuotti jälleen tulosta, sillä kuvassa Kimin oikeassa jalassa näkyy kummallisuuksia. Vaikuttaa siltä, että kuvaan naiselle on käsitelty yksi ylimääräinen ”liikavarvas”. Kaikkiaan Kimillä näyttäisi olevan kuvassa kuusi varvasta. Näet tarkemman lähikuvan Daily Mailin sivuilta.


Tämä fakta pysäyttää – maailman nopeimman miehen tuore dopingrike asettaa pikajuoksun jälleen häpeäpaaluun

iltalehti 08:08 23.08

Tämän hetken nopeimman sadan metrin sprintterin Chris Colemanin odotetaan saavan kilpailukieltoa dopingrikkeestään. Maailman nopein mies Christian Coleman on Daily Mailin mukaan pakoillut dopingtestaajia kolmeen otteeseen, mikä tietäisi 23-vuotiaalle kahden vuoden kilpailukieltoa. Brittilehti The Times on saanut omien lähteidensä kautta vahvistuksen, että Coleman on jättänyt kolmesti ilmoittamatta sijaintinsa dopingtestaajille, mitä vaaditaan kaikilta yleisurheiluhuipuilta.


Kuninkaalliset hämmensivät turistiluokassa: Prinssi William matkusti perheineen 80 euron halpalennolla – samalla Meghan ja Harry törsäilivät yksityiskoneella

iltalehti 20:09 22.08

Kuninkaallispari matkusti halpalennolla Skotlantiin tapaamaan kuningatarta ja prinssi Philipiä. Prinssi William ja herttuatar Catherine päättivät matkustaa turistien joukossa. Herttuapari lensi perheensä kanssa halpalennolla Skotlantiin tapaamaan kuningatarta ja prinssi Philipiä Balmoralin linnaan. Prinssi Harry ja herttuatar Catherine maksoivat lentolipustaan noin 80 euroa, kertoo Daily Mail -sivusto. Heidän matkansa alkoi aamulla FlyBe-halpalentoyhtiön lennolla Norwichista Aberdeeniin.


Daily Mail: Maailman nopeinta miestä uhkaa kilpailukielto dopingrikkomuksen vuoksi

yle 17:03 22.08

Brittilehden mukaan Christian Coleman olisi jättänyt kolme kertaa kertomatta olinpaikkansa dopingtestaajille.


Hurja väite: Maailman nopein mies vältellyt dopingtestiä kolme kertaa – pitkä kilpailukielto uhkaa

MTV 15:13 22.08

Dailymail kertoo, että kolme vuotta peräjälkeen maailman nopeimpana miehenä tunnettu Christian Coleman olisi jättänyt kolme dopingtestiä väliin saman vuoden aikana.


epäiltyjen joukossa ilmastohuippukokouksessa hetken insä päälle postimerkistä puhunut presidentti sellaista liigaa, jossa Suomalaistyttö vietiin Isisin tappioputkensa Tinder-tuttunsa kuvan

Hot topics