Geneettinen sukututkimus yleistyy maailmalla – Suomessakin jo yli kymmenentuhatta sukujuurensa selvittänyttä MTV 06:38 01.08

Geneettinen sukututkimus on maailmanlaajuisesti jo satojen miljoonien teollisuus ja kasvaa edelleen. Suomessa kaupallisen dna-testin on teettänyt yli kymmenentuhatta ihmistä.


Sara Forsberg teki DNA-testin – on tuloksista puulla päähän lyöty: ”Voi pyhä lehmä!” iltasanomat 16:55 07.06

–?Katsokaa nyt kauniisti ruskettunutta ihoani. En voi olla kokonaan suomalainen tai kokonaan valkoinen, Forsberg sanoo uusimmalla YouTube-videollaan.


Sara Forsberg järkyttyi – sai DNA-testin tulokset, osa geeneistä Euroopan ulkopuolelta mtv 18:09 06.06

Sara Forsberg kertoo videolla teettäneensä DNA-testin ja järkyttyneensä sen tuloksista.oteaa videolla järkyttyneensä DNA-testin tuloksista.


Meeri Koutaniemi teki DNA-testin ja yllättyi tuloksista – ”Todella mielenkiintoista” iltasanomat 19:13 17.05

Valokuvaaja kertoo lähettäneensä DNA-testin tutkittavaksi Amerikkaan. Tulokset tulivat muutaman viikon kuluttua.


Eero Ritala teki dna-testin ja järkyttyi – onkin osittain kreikkalainen! mtv 09:17 13.05

Eero Ritalaa odottaa työntäyteinen kesä, mutta hiljattain tehty yllättävä dna-testi on jo muovannut näyttelijän lomasuunnitelmia. 


Annikka löysi lapsenlapsilleen isoisän dna-testin avulla – "Kädet täristen esitin asiani puhelimessa" MTV 07:10 15.04

43-vuotias Tomi ei ollut koskaan nähnyt isäänsä, eikä tiennyt tästä muuta kuin nimen. Siitä syystä lapsenlapsillakaan ei ole ollut isoisää; isän isää – ei ennen kuin nyt, kun äidin puolen mummi päätti selvittää sukupuun puuttuvan palasen.


DNA-testin tulos järkytti koko perheen – hedelmöityshoitolääkäri paljastui isäksi yli 30 vuotta myöhemmin MTV 19:31 05.04

Yhdysvalloissa hedelmöityshoitoja tehnyttä lääkäriä syytetään oman spermansa käytöstä klinikalla käyneen naisen hedelmöittämiseksi, kertoo CNN.


Noin 70-vuotiaan ruumis löydettiin Porista - Onko hän marraskuussa kadonnut nainen? iltalehti 13:50 03.04

Vainajan henkilöllisyys vahvistetaan DNA-testillä. Poliisi löysi pitkänäperjantaina ruumiin Porin Pihlavanlahdelta. Tutkinnanjohtaja Eerik Salonsaari Lounais-Suomen poliisista kertoo, vainajan epäillään olevan viime marraskuussa kadonneeksi ilmoitettu, vuonna 1948 syntynyt naishenkilö. Vainajan henkilöllisyys vahvistuu vasta myöhemmin, DNA-testin myötä.


Amanda Harkimo teki DNA-testin – yllättyi taustastaan mtv 08:21 19.03

 Amanda Harkimo kertoo tehneensä DNA-testin selvittääkseen sukujuurensa.


15-vuotiaana yksin Romaniaan ay-liikettä valehtelusta – ja pani valmentajan Kommentti NHLssä tuhoutumassa tulipalossa Turussa kohtaavat

Uutiset