Kataja aloitti eurocupin hienolla vierasvoitolla iltasanomat 22:26 18.10

Kataja haki pisteet Itävallasta Kapfenberg Bulls -joukkueelta pistein 86–72.


Timo Jutila paljastaa kirjassa Niinimaa-kohun taustat - näin kriisi Raimo Summasen kanssa eteni: "Uhkasi vetää turpaan" iltalehti 21:27 18.10

Jääkiekon World Cupin tapahtumat ovat tuoreen kirjan mielenkiintoista antia. Mika Saukkosen kirjoittama Juti (Docendo) ei ole paljastuskirja, mutta syksyn 2004 World Cupin kohutapahtumat Timo Jutila perkaa avoimesti ja vie lukijat kunnolla kulisseihin. Jutila kertoo päävalmentaja Raimo Summasen suivaantuneen valmistavalla leirillä, koska sopimusasioitaan setvineen Miikka Kiprusoffin saapuminen myöhästyi. Jutila haki Kiprusoffin lentokentältä ja soitti Summaselle ilmoittaakseen olevansa tulossa.


Hiihtäjille tulee rahaa ovista ja ikkunoista - maajoukkue teki 2000-luvun uuden talousennätyksen iltalehti 09:45 17.10

Maajoukkueen yhteistyökumppanitilanne on parempi kuin kertaakaan 2000-luvulla. Enää hiihtoa ei jouduta myymään nollasopimuksilla. - Yleensä olen selittelemässä kielteisiä asioita, mutta nyt kerron myönteisiä talousuutisia: maastohiihdon yhteistyökumppanisaldossa on tehty ennätysluvut, aloittaa Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala maajoukkueen mediatilaisuuden. Maastohiihdon kokonaisbudjetti tälle kaudelle on noin 2,9 miljoonaa euroa. Kumppanimyynnin osuus potista on vajaat kaksi miljoonaa. Summa sisältää maajoukkueet, Suomen cupin ja maailmancupin oikeuksien kaupat.


Ilves on lähellä eurocupia - päävalmentaja kertoo, miksi iltalehti 18:59 15.10

Ilves kaatoi kotonaan KuPS:n ja tarrasi lujasti eurocupin paikkaan ja mitaliin. Viime kaudella Ilves jäi täpärästi mitaleilta ja eurokentiltä. Nyt tavoite näyttää toteutuvan. Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo, että ensi kauden sopimuspelaajia on jo viitisentoista. Kolme uutta suomalaissopimusta on tehty ja muutama hyvän profiilin ulkomaalaispelaaja katsottu. Teemu Penninkangas puski ratkaisun viime hetkillä. Ilves voitti 1-0.


Uutiset