Surkuhupaisuuden huippu? Conor McGregorilta uusi ilmoitus urastaan – "Ette kuitenkaan uskoisi" MTV 12:20 12.07

Vapaaottelun supertähti Conor McGregor, 30, on veivaillut edestakaisin lopettamis- ja paluuilmoitustensa kanssa. Irlantilaisen tuore ilmoitus saa tähän taustaan nähden jo surkuhupaisia piirteitä.


Nyt on jykevä yhteiskuva! Makwan Amirkhani ja Conor McGregor poseerasivat ilman paitaa – tatuoitu kohuottelija edelleen kireässä kunnossa iltalehti 17:54 10.07

Makwan Amirkhani on harjoitellut paljon McGregorin kotisalilla Irlannissa. Suomen UFC-tähti Makwan Amirkhani nappasi tärkeän voiton Tukholmassa kesäkuussa. Chris Fishgold joutui luovuttamaan toisessa erässä Amirkhanin tiukkaan anakondakuristukseen. ”Mr. Finlandin” seuraava ottelu ei ole vielä tiedossa, mutta ottelija pysyy somessa aktiviisena.


Makwan Amirkhani kohtasi Conor McGregorin – somekuvasta jättihitti stara 08:00 10.07

Suomalaisten suosikiksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani voitti reilu vuosi sitten


Suomalaisnyrkkeilijä tyrmättiin rajusti Lontoossa - nousi kahdesti kanveesista: ”Paska fiilis” iltalehti 22:31 22.06

Conor Benn tyrmäsi Jussi ”Iceman” Koivulan Lontoossa York Hallissa järjestetyssä nyrkkeilyillassa perjantaina. 35-vuotias suomalaisnyrkkeilijä Jussi Koivula koki ammattilaisuransa seitsemännen tappion perjantaina Englannissa, kun Conor Benn tyrmäsi suomalaisen toisessa erässä välisarjan ottelussa. Bennille voitto oli 15:s yhtä monessa ammattilaisottelussa. Voitoista kymmenen on tullut tyrmäyksellä. Voittamaton britti puolusti ottelussa WBA-liiton Continental-vyötään. Conor Benn on entisen WBO- ja WBC-liiton maailmanmestarin Nigel Bennin poika.


Justin Bieber haastoi Tom Cruisen tappeluun - ex-vapaaottelija Conor McGregor lupautui isännöimään ottelua iltalehti 01:20 11.06

Tom Cruise ei ole vielä vastannut Justin Bieberin haasteeseen. Poptähti Justin Bieber ja näyttelijä Tom Cruise saatetaan nähdä tulevaisuudessa vastakkain ottelukehässä. Poppari päätti, että hän haluaa kohdata legendaarisen Hollywood-näyttelijän UFC:n showdownissa. Tuumasta toimeen, ja niinpä Bieber kysyi Cruisea julkisesti tappeluun Twitterissä: – Haluan haastaa Tom Cruisen tappeluun Octagonilla. Tom, jos et suostu otteluun, olet pelkuri etkä koskaan pysty elämään asian kanssa, Bieber uhoaa.


Habib Nurmagomedov nousee kehään ensimmäistä kertaa skandaaliottelun jälkeen – uhoaa vastustajalleen: ”Tästä tulee sotaa” iltalehti 14:24 06.06

Lokakuussa Conor McGregorin kanssa yhteen ottanut Habib Nurmagomedov palaa kehään syyskuussa. Habib Nurmagomedov kohtaa yhdysvaltalaisen Dustin Poirierin Abu Dhabissa 7. syyskuuta. Vapaaotteluorganisaatio UFC kertoi asiasta nettisivuillaan. Nurmagomedov puolestaan julkaisi parhaita paloja sekä omista että Poirierin edellisistä kamppailuista – uhoamista unohtamatta. Hän nousee kehään ensimmäistä kertaa sitten skandaalinkäryisen UFC-titteliottelun, jossa vastassa oli Conor McGregor.


UFC-tähden manageri tylyttää rajusti Conor McGregoria – "Hänen on polvistuttava ja aneltava" MTV 07:07 06.06

Maaliskuussa uransa päättymisestä ilmoittanut Conor McGregor joutui kilpakumppaninsa Habib Nurmagomedovin managerin Ali Abdelazizin rajun tylytyksen kohteeksi.


Conor McGregor yllätti Makwan Amirkhanin lentokentällä: ”Hän on minulle kuin veli” iltalehti 10:34 31.05

Makwan Amirkhani kohtaa lauantaina Chris Fishgoldin Tukholman UFC-illassa. Suomen vapaaottelutähti kertoo Ariel Helwani’s MMA Show’ssa, että hän on todella onnellinen ja täynnä itseluottamusta. Amirkhani palaa kehään vuoden ottelutauolta, jonka aikana pääpaino on ollut pystyottelun parantamisessa ja 10 kuukautta kestäneessä nyrkkeilyharjoittelussa. Painipuoli turkulaisella on ollut kunnossa koko vapaaottelu-uran ajan.


Miehen kyselystä viraalihitti: Pesetkö jalkasi suihkussa? stara 12:40 13.05

Yhdysvaltojen Washington D.C.:ssa asuva Conor Arpwell olisi tuskin arvannut, että


Viihdelehti Stara.fi stara 12:40 13.05

Yhdysvaltojen Washington D.C.:ssa asuva Conor Arpwell olisi tuskin arvannut, että


näin Julian Assange poliisi vetosi

Uutiset