Tältä näyttivät Michael Jacksonin viimeiset elinpäivät - hauraana paljastusdokumentin trailerissa: ”Mitä voin enää antaa?” iltalehti 20:59 24.05

Popin kuninkaan Michael Jacksonin viimeisistä päivistä tehdään paljastusdokumentti. Kun poptähti Michael Jackson menehtyi sydänkohtaukseen 50-vuotiaana vuonna 2009, hän jätti monia kysymyksiä jälkeensä. ABC-kanava on tekemässä edesmenneen popin kuninkaan viimeisistä päivistä paljastusdokumentin nimeltään The Las Days of Michael Jackson. Jacksonin perikunta on raivoissaan dokumentista, ja väittää sen tahraavan jo ennestään kärsineen poptähden perintöä. Perikunnan edustaja kommentoi TMZ-sivustolle, että The Walt Disney Company, joka omistaa ABC-kanavan ei kunnioita laulajan muistoa.


Tänä keväänä saa vegaanisia ylioppilaslakkeja - aiheutti hurjan kysynnän iltalehti 07:33 08.05

Esimerkiksi Kallion lukio tilasi ylioppilailleen vegaaniset ylioppilaslakit. Vegaaniset ylioppilaslakit ovat tämän kevään hittituote. Tanskalainen C.L. Seifert myi niitä jo viime kevään ylioppilaille, mutta nyt kisaan on päässyt mukaan lakkien markkinaykkönen eli Fredrikson, jonka omistaa M.A.S.I. Company. Tänä keväänä rouvat Viitasaarella ompelevat ainakin 2000-3000 täysin vegaanista ylioppilaslakkia. Yhtiö valmistaa vuosittain 27 000 hattua tuoreille ylioppilaille ja muille valmistuville. Muutama vuosi sitten nuorison mieltymyksistä alkoi kuulua sellaista, että pitäisi saada lakki, joka ei sisällä mitään eläinperäistä.


Maailman kallein rekisterikilpi on kaupan 17,5 miljoonalla eurolla iltalehti 15:27 09.04

F1-kilven omistaja kerkisi jo hylätä 10 miljoonan punnan tarjouksen. Afzal Khan tuunaa autoja. Kalliita autoja. Hän rakentaa niitä olemassa olevien autojen ympärille. Esimerkiksi viime vuoden Geneven autonäyttelyssä hän esitteli Vengeance Volante -nimen saaneen kaunokaisen, joka perustui Aston Martin DB9:lle. Khanin firmoja ovat muun muassa Khan Design ja Chelsea Truck Company, jolla on näyttelyhuoneisto Lontoossa King's Roadilla.


Telia myi osuutensa Spotifysta – hintalappu 220 miljoonaa euroa MTV 05:29 30.03

Teleoperaattori Telia Company kertoo myyneensä osuutensa musiikkipalvelu Spotifysta.


Telia myi osuutensa Spotifysta MTV 05:29 30.03

Teleoperaattori Telia Company kertoo myyneensä osuutensa musiikkipalvelu Spotifysta.


#MeToo-kohun keskiössä ollut Harvey Weinstein Company hakeutui konkurssiin iltalehti 07:27 20.03

Samalla yhtiö mitätöi kaikki Harvey Weinsteinin tekemät vaitiolosopimukset. Tuottaja Harvey Weinsteinin The Weinstein Company hakeutui maanantaina konkurssiin. Yhtiö ajautui vaikeuksiin sen jälkeen, kun Harvey Weinstein, joka on yksi yhtiön perustajista, erotettiin lokakuussa sen jälkeen, kun useat naiset olivat syyttäneet häntä seksuaalisesta ahdistelusta.


The Weinstein Company jätti konkurssihakemuksen iltasanomat 05:13 20.03

Studio oli yrittänyt kuukausien ajan löytää ostajaa tai sijoittajaa.


- tunkeutuivat Amerikassa, Atte ja Veikka CMorelle - ” hollantilaisen aika-ajo Irlannin aborttilain ensimmäiset jo Irlannissa – kansanterveys Kiekko-Espoo palaa kiekkokartalle kommentoi Istanbulin ihmettä Monacon aika-ajoissa Monacon F1-radalla tv-tähti Oliver Helander kiskaisi pelaa hurjaa kevättä pelkää ympäristöhallinnon romuttuvan tutti vedätettiin Veikkausliigassa dramaattinen voimannoston maailmanmestaruuksia ja yrittää vähätellä

Uutiset