Jarmo Kekäläisen johtama Columbus jatkoi päävalmentaja Tortorellan sopimusta iltasanomat 19:47 12.09

Tortorella teki kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka alkaa kauden 2018–2019 jälkeen.


Jarmo Kekäläinen lähestyy umpikujaa tähtikaksikkonsa kanssa – "Meidän on tehtävä päätöksiä" MTV 16:39 08.09

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen taistelee parhaillaan joukkueensa tähtikaksikon Artemi Panarinin ja Sergei Bobrovskyn jatkosopimuksien kanssa.


Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen jatkaa seuran peräsimessä usean vuoden sopimuksella - johtoportaassa myös muita jatkosopimuksia jatkoaika.com 21:04 06.09

Columbus Blue Jackets on solminut monivuotisen jatkosopimuksen seuran GM Jarmo Kekäläisen kanssa. Uudet sopimukset saivat myös John Davidson ja Bill Zito.


Mahtava työpanos palkittiin – Columbus solmi monivuotisen jatkopahvin Jarmo Kekäläisen kanssa MTV 20:28 06.09

NHL-seura Columbus Blue Jackets on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen seuran GM:n Jarmo Kekäläisen kanssa.


Jarmo Kekäläiselle monivuotinen jatkosopimus NHL:ssä iltasanomat 20:22 06.09

Suomi-kiekon pioneeri jatkaa Columbus Blue Jacketsin GM:nä.


NHL-pomo Kekäläinen vääntää kuuden miljoonan miehestä – "Hän vihaa kiekkobisnestä" MTV 21:40 19.07

Jääkiekkoilija Artemi Panarinin ja hänen edustamansa NHL-seuran Columbus Blue Jacketsin sopimusvääntö ei etene. Panarin on asettanut neuvottelujen takarajaksi syyskuun puolivälin.


NHL-paikkansa vakiinnuttanut Bjorkstrand jatkaa Blue Jackets -paidassa jatkoaika.com 19:44 15.07

Oliver Bjorkstrand on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Lisäksi organisaatio kiinnitti aiemmin puolustaja Ryan Murrayn.


Jarmo Kekäläisellä ongelmia suurimman tähtensä sopimuksessa – "Haluaako hän olla täällä monta vuotta?" MTV 17:03 10.07

Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkääjä Artemi Panarin ei ole tehnyt seuran kanssa jatkosopimusta, koska ei tiedä, haluaako sitoutua seuraan pitkäaikaisesti.


Duclair siirtyy Blue Jacketsiin ? vuoden sopimus ja tuntuva palkanalennus jatkoaika.com 17:33 06.07

Columbus Blue Jackets on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Anthony Duclairin kanssa.


Jennerille nelivuotinen jatkosopimus Blue Jacketsin kanssa jatkoaika.com 19:24 05.07

Columbus Blue Jackets on tehnyt nelivuotisen jatkosopimuksen Boone Jennerin kanssa.


Athletic: John Tortorella sanasodassa Jack Johnsonin ja Penguins-johdon kanssa ? "Rutherfordin on syytä pitää turpansa kiinni" jatkoaika.com 19:05 02.07

Puolustaja Jack Johnsonin ja Pittsburgh Penguins -GM Jim Rutherfordin kommentit pian siirron jälkeen saivat Columbus Blue Jackets -päävalmentaja John Tortorellan raivostumaan.


Penguins hankki Jack Johnsonin takalinjoilleen jatkoaika.com 20:30 01.07

Jack Johnson siirtyy viisivuotisella sopimuksella Columbus Blue Jacketsista Pittsburgh Penguinsiin.


Columbus poimi Kärppien mestarivahdin – tässä kaikki NHL:n suomalaisvaraukset iltasanomat 22:22 23.06

NHL:n varaustilaisuus Dallasissa päättyi lauantaina.


Vehviläinen sai vihdoin NHL-varauksen ? Blue Jackets varasi Kekäläisen johdolla huippukauden pelanneen Kärpät-vahdin jatkoaika.com 21:36 23.06

Columbus Blue Jackets varasi Veini Vehviläisen kuudennen kierroksen 173. varausvuorolla.


Kärppien mestarivahti varattiin viimeinkin NHL:ään MTV 21:31 23.06

Maalivahti Veini Vehviläinen varattiin NHL-seura Columbus Blue Jacketsin riveihin. Columbus valitsi SM-liigaseura Kärppiä edustavan Vehviläisen kuudennella kierroksella numerolla 173.


Jarmo Kekäläinen joutuu myymään tähtipelaajansa? Columbuksen venäläistaiturista levisi hurja huhu MTV 21:35 19.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin venäläistähdestä Artemi Panarinista on laitettu liikkeelle varsin hurja huhu. Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Panarin ei ole halunnut allekirjoittaa jatkosopimusta Blue Jacketsin kanssa, mikä on johtanut seurauksiin.


Jarmo Kekäläisen varaama NHL-lupaus ulosti 63-senttisen madon - ”Olin täysin kauhuissani” iltalehti 09:52 23.05

NHL:ään varatun jääkiekkolupauksen Carson Meyerin huonon voinnin taustalta paljastui äärimmäisen iljettävä syy. Carson, 20, kertoi asiasta The Athletic -sivuston jutussa. Kuluva jääkiekkokausi alkoi Meyerin osalta upeasti, kun Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets varasi hänet kesällä NHL:ään numerolla 179. Laituri jäi pelaamaan NCAA-yliopistoliigaa vielä täksi kaudeksi. Laitahyökkääjän kausi oli umpisurkea. 34 ottelua tuottivat tehot 6+4 ja plusmiinus-saldon -22. Meyer kertoi, että tunsi itsensä huonovointiseksi, ruokahaluttomaksi ja väsyneeksi jo varauskesänä. Hän toivoi, että energia palaisi pelikauden aikana, mutta niin ei käynyt. Painokin alkoi pudota.


Jarmo Kekäläinen rustasi KalPan ranskalaiselle suurlupaukselle NHL-sopimuksen MTV 19:05 22.05

Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus Blue Jackets on solminut kolmen vuoden tulokassopimuksen KalPan Alexandre Texierin kanssa.


KalPan 18-vuotias lupaus solmi NHL-sopimuksen - Jarmo Kekäläiseltä isot kehut: ”Erittäin fiksu ja taitava pelaaja” iltalehti 18:24 22.05

KalPassa viime kaudella pelannut Alexandre Texier on allekirjoittanut Columbus Blue Jacketsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen. - Alexandre on todella fiksu ja taitava pelaaja, jolla on erittäin hyvä laukaus ja erityinen pelikäsitys joka puolella jäätä, Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen kuvailee seuran verkkosivuilla. Ranskalaishyökkääjä on Columbuksen oma varaus kesältä 2017. Seura huusi Texierin nimen varaustilaisuuden toisella kierroksella numerolla 45.


NHL-seura kielsi MM-kisat, pelaajan oma tahto toi Leijonille vahvistuksen: ”Niin iso riski se ei ole” iltalehti 17:53 07.05

Markus Nutivaara kävi tiukat palaverit Columbuksen kanssa ennen Tanskan MM-turnausta. Kun Columbuksen pelit NHL:n pudotuspeleissä päättyivät, Pohjois-Amerikassa uutisoitiin, ettei puolustaja Markus Nutivaara, 23, voi osallistua MM-turnaukseen terveysmurheen takia. Columbus ei halunnut päästää suomalaista Tanskaan. - Viimeisen pelin jälkeen seuraavana päivänä käytiin asiaa läpi. Seuran mielestä oli riskejä tiedossa. Sanoin, että kova halu on mennä, Nutivaara kertoo.


haavaa” historiallisen kirkon

Uutiset