Video: NHL-pelaaja pelasti pikkutytön päivän - fanin reaktio pakottaa hymyilemään iltalehti 20:10 16.04

Washington Capitalsin hyökkääjä Brett Connolly pelasti pikkutytön päivän yksinkertaisella tempulla. Aleksander Ovetshkinin pelipaitaan sonnustautunut tyttö oli katsomassa viime yönä Suomen aikaa pelattua pudotuspeliottelua Washingtonin ja Columbuksen välillä. Ringside-paikalla istunut ilopilleri seurasi pelaajien tekemisiä tarkalla silmällä jo alkulämmöissä. Niinpä Connolly päätti heittää tytölle kiekon muistoksi, mutta pikkufanin takana seissyt mies nappasi kumilätkän ja antoi sen tytön vieressä olleelle pojalle. Tyttö pettyi pahasti.


Video: Nyt sattui! NHL-tuomarin polvi vääntyi pahasti kesken pelin - golfkentiltä tuttu herra hyppäsi paikkaamaan iltalehti 15:51 16.04

Washingtonin ja Columbuksen välisestä matsissa linjatuomarina toiminut Steve Barton loukkaantui ikävästi viime yönä. Katso videolta Steve Bartonin loukkaantuminen. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Tuomari kaatui toisen erän lopussa siten, että hänen polvensa vääntyi pahasti. Barton joutui jättämään pelin kesken.


Hattutemppu! Jarmo Kekäläisen kohuratkaisu ei enää ihmetytä - Columbus-sentteri aivan eri luvuilla Puljujärven kanssa iltalehti 17:10 30.03

Koko jääkiekkomaailma hämmästyi kesäkuussa 2016, kun Jarmo Kekäläinen varasi draftin kolmantena pelaajana Pierre-Luc Dubois'n Jesse Puljujärven sijaan. Lähes kaikkien NHL-asiantuntijoiden ja scoutien papereissa Puljujärvi oli tuolloin lahjakkaampi pelaaja kuin Dubois. Tällä hetkellä kukaan ei enää ihmettele Kekäläisen kohuratkaisua. Dubois iski viime yönä uransa ensimmäisen hattutempun NHL:ssä, kun Columbus kaatoi Calgary 5-1. Maali-ilottelun myötä Dubois on nyt tehnyt tällä kaudella 78 pelissä tehot 18+26=44. Hän on Columbuksen kolmanneksi paras pistemies.


Neljän vuoden jatkosopimus! Kekäläinen sorvasi suomalaiselle NHL-puolustajalle muhkean diilin MTV 19:11 29.03

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara on tehnyt neljän vuoden ja 10,8 miljoonan dollarin (n. 8,7 miljoonan euron) arvoisen jatkosopimuksen Columbuksen kanssa.


Pelottava näky: NHL-tuomari löi päänsä rajusti – epäonninen törmäys tähtipelaajan kanssa MTV 07:26 28.03

NHL-linjatuomari Steve Barton koki kovia Edmontonin ja Columbuksen välisessä ottelussa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.


112een – kopteripelastajia ikävään järjestäjiä joutui ikävään tilanteeseen juhlivat Ruotsin koulumatkaa NHLään! Saa seuratoverikseen ollut kovin ovat joutuneet päähän saattoi pyöräilijä pyyhälsi ohi räjäytetä Pohjois-Pohjanmaalla ainakaan Suikkasen vaikutuksista ”Vesi tuntui

Uutiset