Liikaa pihvejä napaan: USA:n dopingviranomaiset uskoivat maailmantähden poskettoman selityksen kärystä – asiantuntija jyrähtää: ”Piti syödä farmillinen lehmiä”

iltalehti 06:49 12.09

Amerikkalaisen Will Clayen selitys meni läpi. Syvästi uskovainen kolmiloikkaaja ja muusikko kiistää käyttäneensä tahallaan dopingia. –?Se oli minulle shokki. Olen puhtaan urheilun puolestapuhuja. Ei tulisi mielenkään käyttää dopingia. Näin ilmoitti amerikkalainen kolmiloikkatähti Will Claye tänä kesänä Track \& Field Newsin haastattelussa.


Annimari Korte juoksi viidenneksi kovassa kilpailussa Minskissä

iltalehti 21:38 10.09

Annimari Korte oli viides 100 metrin aitajuoksussa Euroopan ja Yhdysvaltojen joukkuekilpailussa. Annimari Korte juoksi Minskissä ajan 12,98, joka riitti viidenteen sijaan. Edellä oli kaksi yhdysvaltalaista ja kaksi eurooppalaista: Sharika Nelvis, Karolina Koleczek, Elvira Herman ja Queen Claye. Yhdysvaltalaisen Nelvisin voittoaika oli 12,80. Eurooppalaisista Kortteen taakse jäi italialainen Luminosa Bogliolo ajalla 13,05.


Mitkä tanssahtelut! USA:n supertähti loikki yli 18 metrin ja show rävähti käyntiin

MTV 23:19 24.08

Kolmiloikan maailmantilaston kärkimies Will Claye räväytti Pariisin Timanttiliigan osakilpailussa komean tuloksen 18,06 ja juhli sitä tanssahtelemalla.


Ilveksen pelastaja Pistelinko jännitteet leimahtamaan – öljylaitoksiin

Hot topics