Citymaasturikuski ajoi kanavaan – auto ja peräkärry rysähtivät jään läpi Savonlinnassa iltasanomat 21:20 23.02

Auton kyydissä olleet kolme matkustajaa selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä.


Viereen pudonnut lentokone poltti kasvot - Ulrika kertoo ajatuksistaan kauhunhetkellä: ”En tiedä haluanko elää, jos musta ei näe, oonko mies vai nainen” iltalehti 18:21 23.02

Suomalainen Ulrika Björkstam kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa järkyttävästä onnettomuudesta, jonka myötä 40 prosenttia hänen kehostaan paloi. Videolla Björkstam kertoo, miten hän pääsi pois onnettomuuspaikalta. Ulrika Björkstam seisoi Mexico Cityssä työpaikkansa edessä jalkakäytävällä ja odotti taksia. Tarkoituksena oli juhlia Björkstamin 29-vuotissyntymäpäivää, joka oli seuraavana päivänä.


Tällaisena pahoin palanut Ulrika ei halunnut nähdä kasvojaan - kuva ei herkille iltalehti 19:58 22.02

Ulrika Björkstam sai vakavia palovammoja, kun piensuihkukone syöksyi kadulle Meksikossa. Hän ei tunnistanut kasvojaan omakseen loukkaantumisen jälkeen. Videolla Ulrikalle Björkstam kertoo, mitä hän ajatteli nähtyään pahoin palaneet kasvonsa ensimmäistä kertaa. Ulrika Björkstam seisoi Mexico Cityssä työpaikkansa edessä jalkakäytävällä ja odotti taksia, kun piensuihkukone syöksyi kadulle. Kone räjähti 20 metrin päässä Björkstamista.


Championship: Paikallispeleissä paljon panosta iltasanomat 15:01 22.02

Kierroksen mielenkiintoisimmat pelit ovat Sunderland–Middlesbrough ja Cardiff–Bristol City, joissa molemmissa on paikallislatauksen lisäksi paljon pelissä sarjatilanteen kannalta.


Ruotsin valmentaja vedettiin kölin ali: ”Sai unelmavastustajan, teki siitä oman Valko-Venäjänsä” iltalehti 06:10 22.02

Ruotsille Saksa-tappio on lähes yhtä suuri katastrofi kuin tappio Valko-Venäjälle 2002 olympialaisissa. Ruotsi pullahti nolosti ulos olympialaisten mitalipeleistä häviämällä Saksalle jatkoajalla 3-4. Ruotsissa tappiota pidetään katastrofina, jolle vetää vertoja vain tappio 2002 Salt Lake Cityn olympialaisten puolivälierissä Valko-Venäjälle. Salt Lake Cityssä Ruotsi hävisi Valko-Venäjälle samoin luvuin kuin Saksalle, tosin tappio tuli jo varsinaisella peliajalla.


16 kuoli, mutta suomalainen Ulrika selvisi hengissä lentokoneen syöksyttyä kadulle Meksikossa - ”Se oli kuin sotatanner” iltalehti 21:01 21.02

Ulrika Björkstam ei jälkikäteen ymmärrä, miten hän selvisi hengissä onnettomuudesta. Ulrika Björkstam seisoi Mexico Cityssä työpaikkansa edessä odottamassa taksia, kun piensuihkukone putosi keskelle katua. Onnettomuudessa kuoli 16 ihmistä ja noin 40 loukkaantui. Björkstam on yksi viidestä vakavasti loukkaantuneesta. Kone räjähti vain 20 metrin päässä hänestä. Björkstamin ihosta 40 prosenttia paloi turman seurauksena.


Kasvot ja keho paloivat lentoturmassa - suomalaista Ulrikaa pidettiin karmeissa kivuissa - ”Ajattelin, miks mä ikinä menin nousemaan ylös maasta” iltalehti 19:47 21.02

Piensuihkukone syöksyi kadulle Meksikossa kymmenen vuotta sitten. Suomalainen Ulrika Björkstam kertoo Sensuroimaton Päivärinta - ohjelmassa, miten hän selvisi tilanteesta. Videolla Ulrika Björkstam kertoo kokemastaan kivusta ja miten hän on käsitellyt asiaa. 28-vuotias Ulrika Björkstam seisoi Mexico Cityssä työpaikkansa edustalla jalkakäytävällä ja odotti taksia, kun piensuihkukone syöksyi kadulle. Kone räjähti 20 metrin päässä Björkstamista. Hän lensi useita metrejä räjähdyksen voimasta.


Ei, ole, totta! Norjan yksi kisapäivä pieksee Suomen yhteissaldon kahdeksista kisoista - kahdessa tunnissa yhtä monta kultaa kuin Suomeen 14 vuodessa iltalehti 22:19 20.02

Norjalaisurheilijat ovat voittaneet näissä olympialaisissa jo nyt historiallisen suuren mitalisaaliin. Norja on tiistaipäivän jälkeen kisojen mitalitaulukon kärjessä 11 kullalla, 9 hopealla ja 8 pronssilla. Kaikkiaan mitaleita on siis 28, joka on kaksi enemmän kuin aikaisempina ennätystalvina 1994 ja 2014. Vuonna 2002 Salt Lake Cityssä norjalaisurheilijat saavuttivat 25 mitalia, joista peräti 13 oli kultaisia. Venäjä rohmusi neljä vuotta sitten Sotshissa yhteensä 33 mitalia, joista 13 oli kultaisia, 11 hopeisia ja 9 pronssisia. Mitaleita on sittemmin jaettu uusiksi, ja tällä hetkellä Venäjän lukemat näyttävät 11:tä kultaa, 9:ää hopeaa ja 9:ää pronssia.


Manchester City koki shokkitappion FA Cupissa – yllättäjäjoukkue vitsaili paljon puhuvilla tilastoilla MTV 06:15 20.02

Jalkapallon Valioliigan kärjessä oleva Manchester City koki melkoisen shokkitappion maanantaina, kun se hävisi FA Cupin neljännesvälierissä Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Wiganille 0-1.


Wigan murskasi Cityn cup-haaveet – managerien tunteet kuumana tauolla iltasanomat 23:52 19.02

Wigan yllätti Valioliigan ylivoimaisen kärkijoukkueen Fa-cupin 5. kierroksen ottelussa.


Maanjäristys ajoi kaduille Meksikon pääkaupungissa iltalehti 09:21 19.02

Maanjäristys herätti varhain maanantaina aamulla Mexico Cityn asukkaat. Järinään heränneet asukkaat pakenivat kaduille. Järistyksen voimakkuus oli 6,1 magnitudia, ja sen keskus oli kymmenen kilometrin syvyydessä, noin 43 kilometriä itään Oaxacasta.


Moniveto: Vahva ei romantiikalle iltasanomat 21:32 18.02

FA Cupin romantiikka ei tällä kertaa kiinnosta. Manchester Citylle pelataan selvää voittoa Wiganista.


Norja leikitteli viestikultaan - runneltu Suomi taisteli upeasti neljänneksi! iltalehti 09:58 18.02

Miesten viestimitalit ratkaistiin vaiherikkaassa kilpailussa. Video: Eurosport. Näin lähti liikkeelle miesten viesti. Ennakkosuosikki Norja otti omansa miesten viestissä. Olympialainen viestikulta oli vuonomaan miehille ensimmäinen sitten Salt Lake Cityn ja vuoden 2002.


Nigerialaisnainen värvättiin prostituutioon Suomeen vuonna 2009 - hurja kertomus väkivallasta ja voodoosta, parittaja sai lopulta ehdollisen tuomion iltalehti 21:19 17.02

Tapaus liittyy osaltaan niin sanottuun nigerialaisten paritusvyyhteen, jota käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2010. Nigerialainen nainen, josta käytetään nimitystä Nina, tapasi kertomuksensa mukaan David-nimisen miehen Benin Cityssä Nigeriassa vuonna 2003. Köyhästä perheestä lähtöisin oleva Nina ei ollut käynyt kouluja. Luku- ja kirjoitustaidottomana hän myi vesipulloja henkensä pitimiksi.


Helsinki–Oulu-junasta puuttuu vaunu, sata matkustajaa ilman istumapaikkaa: "Harmillista hiihtolomaliikenteessä" MTV 13:31 17.02

Ouluun matkalla olevasta loppuunmyydystä InterCity-junasta puuttuu yksi vaunu, kerrotaan VR:n viestinnästä. Puuttuvasta vaunusta kertoi aiemmin Helsingin Sanomat.


Ouluun Helsingistä matkalla olevasta junasta puuttuu vaunu – noin sata matkustajaa ilman istumapaikkaa MTV 13:10 17.02

Ouluun matkalla olevasta loppuunmyydystä InterCity-junasta puuttuu yksi vaunu, kerrotaan VR:n viestinnästä. Puuttuvasta vaunusta kertoi aiemmin Helsingin Sanomat.


LeBron James murjoi Clevelandille voiton Oklahoma Citystä iltasanomat 07:37 14.02

Nahkaansa luonut Cleveland Cavaliers otti LeBron Jamesin johdolla neljännen perättäisen voiton.


Jatkopaikka häämöttää: Manchester City tyrmäävässä lyönnissä Mestarien liigan pudotuspeliavauksessa MTV 23:37 13.02

Manchester City avasi Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen Baselia vastaan tyrmäävällä tavalla. City karkasi Sveitsissä 23 minuutin jälkeen jo kolmen maalin vierasjohtoon, ja toisella puoliajalla voittolukemat täydentyivät 4–0:aan.


Pep Guardiolan miehistö ei tunne armoa - Basel mureni 20 minuutissa iltalehti 23:36 13.02

Manchester City murskasi Baselin 20 minuutissa. Manchester City murjoi Baselin 4-0. Ilkay Gündogan ja Sergio Agüero olivat täysin pitelemättömiä. Ilkay Gündogan puski Manchester Cityn johtoon Kevin De Bruynen kulmapotkusta 14. minuutilla. Baselin puolustus jähmettyi jaloilleen, samoin maalivahti Tomas Vaclik. Pallo painui sisään etukulmasta.


Tätä on ylivoima: Manchester City tyrmäävässä lyönnissä Mestarien liigan pudotuspeliavauksessa MTV 23:05 13.02

Manchester City on avannut Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen Baselia vastaan tyrmäävällä tavalla. Kun ottelua oli takana 23 minuuttia, Englannin Valiioliigan mestaruutta kohti marssiva City oli karannut Sveitsissä jo 3–0-vierasjohtoon.


Uutiset