Christoffer Strandberg laittoi Nöpö-Felix-sketsin uusiksi – julkaisi hulvattoman videon mtv 17:10 15.08

Strandberg vitsailee videollaan siitä, miltä paluu arkeen tuntuu.


Putous-tähti julkaisi kuvan parhaan ystävänsä kanssa – hauska viittaus Leijonakuninkaaseen: "Simba pettäisi kyllä Mufasan" mtv 07:29 06.08

Christoffer Strandberg poseeraa koiransa kanssa tuoreessa Instagram-kuvassaan.


Christoffer Strandbergin huippusuosittu sketsihahmo on vienyt Putous-tähden outoihin tilanteisiin: "Se oli niin rohkeaa" mtv 13:09 04.08

Putous-tähti Christoffer Strandberg pyrkii nauttimaan yksinkertaisesta ja kiireettömästä kesälomasta.


Angry Birds 2 -elokuvassa kattava näyttelijäkaarti – uusina ääninä Sami Kuronen ja Christoffer Strandberg mtv 13:59 26.07

Angry Birds -elokuva 2:n suuri suomenkielinen ääninäyttelijöiden joukko koostuu niin kokeneista koko kansan tuntemista näyttelijöistä kuin muista julkisuudesta tutuista tähdistä.


Christoffer Seppelin palaa Hokkiin jatkoaika.com 16:13 23.07

Mestis-nousija Hokki vahvisti rivejään tutulla hyökkääjällä.


Christoffer Strandbergin kesätyyli ihastuttaa - nettilöytö erottui massasta iltalehti 19:48 19.07

Christoffer Strandberg edusti Porissa hyväntuulisena. Putouksestakin tunnettu näyttelijä Christoffer Strandberg tuli Porin kaupungin ja valtioneuvoston kanslian juhlavastaanotolle nettipuvussa suoraan Siuntiosta. – Asun Janne-rakkaani kanssa rivitalossa Siuntiossa, missä asuu myös perheeni. Siuntion rauhassa on kulunut jo puolitoista vuotta, en kadu muuttoa Helsingistä, mies kertoo värikkäässä asussaan.


Bachelor-Christoffer ja Maria: Ero vain kahden kuukauden jälkeen – ”Saakelinmoista säätöä” iltalehti 22:30 28.05

Unelmien poikamiehenä televisiosta rakkautta etsinyt Christoffer joutui pettymään. Suhde Marian kanssa kesti vain kaksi kuukautta. Palomies, kuntosaliyrittäjä Christoffer Forsman, 31, etsi kuluneella Bachelor Suomi -kaudella tosimielellä Sitä Oikeaa. Turkkiin ja Kreikkaan suuntautuneella vaimonhakureissulla hän pudotteli pelistä pois kaunottaren toisensa perään. Finaalikaksikkoon karsiutuivat Maria ja Daniela, joista Toffe lopulta valitsi viimeisessä ruususeremoniassa Marian.


Bachelor-Chistoffer ja Maria: Ero vain kahden kuukauden jälkeen – ”Saakelinmoista säätöä” iltalehti 22:30 28.05

Unelmien poikamiehenä televisiosta rakkautta etsinyt Christoffer joutui pettymään. Suhde Marian kanssa kesti vain kaksi kuukautta. Palomies, kuntosaliyrittäjä Christoffer Forsman, 31, etsi kuluneella Bachelor Suomi -kaudella tosimielellä Sitä Oikeaa. Turkkiin ja Kreikkaan suuntautuneella vaimonhakureissulla hän pudotteli pelistä pois kaunottaren toisensa perään. Finaalikaksikkoon karsiutuivat Maria ja Daniela, joista Toffe lopulta valitsi viimeisessä ruususeremoniassa Marian.


Bachelor-Christoffer teki valintansa – aiheutti sydämentykytyksiä runoilullaan: ”Sä et olisi mulle hyvä... sä olisit täydellinen” iltalehti 21:58 28.05

Christoffer aikoo jatkossa ojennella ruusuja vain valitulleen – ja mutsille. Bachelor-Christoffer oli valinnut finaalikaksikkoon parhaat kaverukset, Danielan ja Marian. Se ei tehnyt tyttöjen oloa ennen lopullista valintaa ainakaan helpommaksi. – Se, että mä olisin tässä Marian kanssa, oli pahin painajainen, Daniela kuvaili tuntemuksiaan ennen h-hetkeä.


Bachelor-Christoffer tekee päätöksensä – ennen sitä finaalikolmikosta karsiutuu vielä yksi: ”Mun sydän vähän särkyi” iltalehti 11:16 28.05

Christoffer vetää vielä yhden ruususeremonian ennen lopullista valintaa. Kyyneleiltä ei säästytä. Bachelor Christoffer on lopullisen päätöksen edessä. Hänellä on kolme naista, Daniela, Maria ja Petra, joista valita. Kaikkien kolmen kanssa Toffe on viettänyt yön yli kestäneet treffit ja pojalla on koppa jumissa. Romantiikkaa on ollut ilmassa.


Christoffer Strandberg jakoi Suomen pisteet euroviisujen suorassa lähetyksessä – näyttelijä heitti heti sulavan vitsin iltasanomat 01:48 19.05

Christoffer Strandberg jakoi Suomen asiantuntijapisteet euroviisuissa.


Christoffer Strandberg kertoo Suomen pisteet viisufinaalissa iltalehti 19:54 16.05

Näyttelijä ja koomikko Christoffer Strandberg on saanut kunnian jakaa Suomen antamat pisteet euroviisufinaalissa. Yle julkisti viisupisteiden antajan tänään euroviisujen Instagram-tilillä. Uuden Musiikin Kilpailua tänä ja edellisvuonna juontanut Christoffer Strandberg antaa Suomen pisteet lauantai-iltana suorassa euroviisufinaalilähetyksessä. Hän on tuttu kasvo myös Putous-ohjelmasta. Lapsesta saakka viisuja seurannut Strandberg kertoi suostuneensa pestiin oitis. Hän kommentoi suurta kunniatehtävää Ylellä.


HIFK kulkee kivistä polkua – ei ruokailua treenipäivinä: ”Se on ollut meille kustannusasia” iltalehti 12:46 14.05

HIFK:n veikkausliigajoukkue on elänyt miltei kädestä suuhun. – IFK:ssa meillä ei ole esimerkiksi ollut joukkueelle ruokailua treenipäivinä. Se on ollut meille kustannusasia, HIFK Fotbollin puheenjohtaja Christoffer Perret kertoo joukkueen olosuhteista Telia-areenalla. – Pelipäivinä on tarjottu ruokaa, ei treenipäivinä. He näkevät tärkeäksi ravinnon treenien ohessa, Perret viittaa uusiin omistajiin.


HIFK Fotboll kiinalaisomistukseen: ”He haluavat pitkällä tähtäimellä nostaa meidän tasoa” iltalehti 17:38 13.05

Puheenjohtaja Christoffer Perret vahvistaa Iltalehdelle, että HIFK Fotbollin uusi pääomistaja on kiinalainen Chang Jin. – Teknisesti ei ole myyty, vaan tämä on sijoitus. Tuli lisää osakkeita, Christoffer Perret sanoo. – He haluavat pitkällä tähtäimellä nostaa meidän tasoa.


Pelle Heikkilä ja Sophia-vaimo näyttelivät Nöpö-Felixin vanhempia – pariskunta niittää mainetta tv-sarjoissa: "Onhan se hirveän henkilökohtaista" mtv 07:01 11.05

Putous-näyttelijä Christoffer Strandbergin sketsihahmo Nöpö-Felix esitteli vanhempansa Putous-yleisölle ohjelman finaalijaksossa. Sketsihahmon fanit innostuivat, kun lavalle asteli näyttelijäpariskunta Pelle ja Sophia Heikkilä. 


Putous-tähden tulos hahmokilpailussa harmittaa edelleen: "On niin paljon pettyneitä lapsia ja teinejä" mtv 16:03 10.05

Christoffer Strandberg muistuttaa Nöpö-Felixin faneille, ettei tarina pääty tähän. 


Christoffer Strandberg imitoi Jannaa – tällainen oli lopputulos! mtv 08:30 05.05

Putouksessa nähtiin jälleen yllättäviä käänteitä, kun näyttelijät heittäytyivät imitoimaan suomalaisille tuttuja tähtiä.


lukuja Amazonin metsäpalot on Putinin Välimerestä pelastettuja –? varhaisen

Uutiset