Britannian kultatoivon olympiahaave murskaantui julmasti jo toisen kerran: ”En näe, että voin elää tällaisen tunteen kanssa” iltalehti 00:25 14.02

Britannian suurin kultatoivo Elise Christie koki pettymyksen kaukalopikaluistelun 500 metrin finaalissa. Tasan neljä vuotta aikaisemmin Sotshin olympialaisissa Elise Christie koki karvaan pettymyksen, kun hän menetti 500 metrin kisan hopeamitalin. Brittiluistelijan katsottiin työntäneen kumoon kaksi muuta luistelijaa, mikä johti diskaukseen. Guardianin mukaan Christie vatvoi Sotshin pettymystä puolitoista vuotta ennen kuin lopulta pääsi siitä yli.


New Jersey kielsi dronen lennättämisen humalassa - rangaistus jopa puolen vuoden vankeustuomio iltalehti 00:05 17.01

Yhdysvalloissa New Jerseyn kuvernööri Chris Christie on hyväksynyt lain, joka kieltää drone-lennokkien lennättämisen humalaisilta. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters. Laki kieltää dronen lennättämisen niiltä, joiden veren alkoholipituisuus ylittää 0,8 promillea. New Jerseyssa myös rattijuopumuksissa raja on 0,8 promillea. Laki kieltää dronen lennättämisen myös vankilan lähimaastossa ja metsästystoiminnassa hyödyntämisen. Lain rikkomisesta voi seurata jopa puolen vuoden vankeusrangaistus, tuhannen dollarin sakot tai molemmat.


Uutiset