Maailman komein rikollinen ja rikas perijätär: ”Olemme edelleen yhdessä!”

stara 16:00 31.08

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks tapasi upporikkaan perijätär Chloe


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 31.08

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks tapasi upporikkaan perijätär Chloe


Vankilakomistus ja malli Jeremy Meeks on nyt sinkku – tyttöystävä löysi uuden rakkaan

iltalehti 19:50 13.08

Seksikkäästä pidätyskuvasta julkisuuteen ponnahtaneen malli Jeremy Meeksin kahden vuoden pituinen seurustelusuhde on päättynyt. Malli Jeremy Meeks, 35, on nyt sinkku. Hän seurusteli kaksi vuotta Chloe Green, 28, nimisen kaunottaren kanssa. Viime vuoden toukokuussa he kihlautuivat, ja tuolloin myös syntyi heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa, Jayden-poika.


Näyttelijä Olivia Newton-Johnin syöpä ei ole parannettavissa - levinnyt liikaa

iltalehti 19:52 06.08

Olivia Newton-John lääkitsee itseään kannabiksella. Näyttelijä, laulaja Olivia Newton-John sairastaa rintasyöpää nyt jo kolmatta kertaa. Ensimmäisen kerran hän sairastui syöpään vuonna 1992 ja toistamiseen vuonna 2013. Molemmilla kerroilla syöpä saatiin kuitenkin poistettua. Vuonna 2017 syöpä palasi, ärhäkämpänä kuin koskaan. Tuoreessa haastattelussa Newton-John kertoo syövästään. 60 minuuttia -ohjelmassa Newton John ja hänen tyttärensä Chloe Lattanzi käyvät läpi sairautta. Newton-John on kertonut saavansa oireisiinsa helpotusta kannabiksesta.


Kirjailija Toni Morrison on kuollut – oli ensimmäinen musta Nobelilla palkittu nainen

iltalehti 17:14 06.08

Maailmankuulu kirjailija kuoli 88-vuotiaana. Kirjailija Toni Morrison (alkuperäiseltä nimeltään Chloe Ardelia Wofford) on kuollut. Hänen kuolemastaan kertovat amerikkalaislähteet, joille Morrisonin ystävä on vahvistanut kuoleman. Helmikuussa 1931 Yhdysvaltain Ohiossa syntynyt Morrison oli kuollessaan 88-vuotias.


Laulaja-näyttelijä Halle Bailey, 19, uuden Pieni merenneito -elokuvan pääosaan

iltalehti 03:41 04.07

Disney julkaisi Pieni merenneito -elokuvan pääosan esittäjän. Disney on paljastanut tulevan Pieni merenneito -elokuvan pääosan esittäjän, joka on 19-vuotias laulaja-näyttelijä Halle Bailey. Asiasta kertoo muun muassa Hollywood Reporter. Vuonna 2000 syntynyt Halle Bailey on ehtinyt jo esiintyä muutamissa elokuvarooleissa. Hän on myös Chloe x Halle -duon toinen jäsen.


Ahdistelija pidätettiin Hollywood -näyttelijättären kotiovelta - uusi temppunsa kolmen tunnin päästä vapautumisestaan

iltalehti 22:29 02.07

Mies halusi epätoivoisesti tavata näyttelijä Chloë Grace Moretzin. TMZ kertoo, että näyttelijä Chloë Grace Moretzin ovelle saapui sunnuntai-iltana epätoivoinen fani, joka halusi tavata idolinsa. 18-vuotias mies ilmestyi Moretzin Los Angelesin kotiin. Mies oli hypännyt taloa ympäröivän aidan yli ja soittanut ovikelloa. Hän kysyi Moretzia paikalle, jolloin talossa sisällä olleet sanoivat soittavansa poliisille. Poliisi pidätti miehen tämän istuessa autossaan Moretzin talon edessä.


”Maailman kuumimman vangin” kohusuhde miljoonaperijättäreen rakoilee pahasti – Chloe vähät välitti ja pelmahti punaiselle matolle tyrmäävässä iltapuvussa

iltasanomat 12:35 08.06

Jeremy Meeksin ja Chloe Greenin suhteen väitetään olevan kriisissä.


”Maailman kuumimmalla vangilla" Jeremy Meeksillä taas uusi kaunotar - toisenkin lapsen äiti sai väistyä uuden mallin tieltä, Jayden-poika ei vielä vuottakaan

iltalehti 17:52 15.05

Tulikuumasta pidätyskuvasta julkisuuteen noussut Jeremy Meeks on tunnettu pettämiskuvioistaan. Pidätyskuvallaan maailman tietoisuuteen noussut Jeremy Meeks saapui tiistaina Cannesin elokuvajuhlille uuden naistystävänsä Andreea Sasun kanssa, kertoo The Daily Mail -sivusto. Malli ja sometähti Sasu piti miehen käsivarresta kiinni parin astellessa elokuvajuhlien punaiselle matolle. Meeks on kuitenkin vakuuttanut olevansa vielä onnellisesti yhdessä Chloe Greenin kanssa. Julkisuudessa on huhuttu Meeksin ja Greenin suhteen päättymisestä, kun miljoonaperijätär Green nähtiin ilman kihlasormusta, jota hän oli esitellyt aikaisemmin.


11- ja 6-vuotiaat Arto I. epäilee joku on etusiivestä ilman rajoja kirjapaljastus – joutui loukkaantumisia ollut seuran 2010-luvun Tean vielä tekemättä Virtanen ja ”Operaatio Matterhorn”,

Hot topics