Satunnaisesti uhreja valinnut murhaaja kylvää kauhua Chicagossa – valvontakamera taltioi maskimiehen MTV 18:07 08.10

Poliisi on julkaissut valvontakamerakuvaa henkilöstä, jonka epäillään olleen osallisena kahteen veriseen murhaan Chicagossa.


19-vuotiaan Henri Jokiharjun väkevä alku NHL:ssä ei yllättänyt Chicagossa: ”Johtajuutta ja upea laukaus” iltasanomat 09:18 08.10

Toisen polven huippukiekkoilija takoo syöttöpisteitä.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Maalijuhlia vietettiin kahdella paikkakunnalla ? Tavares iski hattutempun jatkoaika.com 08:50 08.10

Raleigh’ssa ja Chicagossa tykitettiin maaleja urakalla. Auston Matthewsin ja John Tavaresin kaltaisten supertähtien lisäksi suomalaiset Kasperi Kapanen ja Henri Jokiharju tehoilivat. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Hurjat maalitalkoot NHL:ssä! Kapanen tehoili, Jokiharju nousi pörssikärkeen iltasanomat 07:58 08.10

Chicagossa nähtiin runkosarjan avausviikon hulluin kiekko-ottelu.


Traaginen palo vei kahdeksan ihmisen hengen – "Emme ole kokeneet tällaista moneen vuoteen" MTV 13:52 27.08

Kahdeksan ihmistä on menehtynyt aikaisin sunnuntaina roihunneessa asuntopalossa Chicagossa.


Väkivaltainen yö: Yli 40:ää ihmistä ammuttu Chicagossa, ainakin viisi kuollut – ammuskeluissa mukana jengien jäseniä MTV 07:23 06.08

Yli 40 ihmistä ammuttiin sunnuntaina Chicagossa ja heistä viisi on kuollut. Aiheesta uutisoi CNN.


Väkivaltainen yö: Yli 40 ihmistä ammuttu Chicagossa, ainakin viisi kuollut – ammuskeluissa mukana jengien jäseniä MTV 07:23 06.08

Yli 40 ihmistä ammuttiin sunnuntaina Chicagossa ja heistä viisi on kuollut. Aiheesta uutisoi CNN.


Väkivaltainen yö: Yli 40 ihmistä ammutti Chicagossa, ainakin viisi kuollut – ammuskeluiss amukana jengien jäseniä MTV 07:23 06.08

Yli 40 ihmistä ammuttiin sunnuntaina Chicagossa ja heistä viisi on kuollut. Aiheesta uutisoi CNN.


CNN: Chicagossa 44:ää ihmistä ammuttiin ja heistä viisi kuoli sunnuntaina iltasanomat 06:47 06.08

Chicagon poliisin mukaan 44:ää ihmistä ammuttiin sunnuntaina ja heistä viisi kuoli, kirjoittaa CNN.


Kaksi vaippahousuista pikkulasta roikkui ikkunassa – yhteistyö ja sattuma auttoivat ohikulkijoita pelastamaan pienokaiset MTV 12:37 14.07

Ohikulkoijoita kohtasi järkyttävä näky Chicagossa, kun kaksi pikkulasta oli saanut ikkunan auki. Pienokaiset roikkuivat korkealla vaarallisen näköisesti. Onneksi ohi kulki ihmisiä, joilla oli rohkeutta ja nokkeluutta toimia. 


Kokenut Kunitz jatkaa uraansa Chicagossa jatkoaika.com 20:34 01.07

Chicago Blackhawks ja Chris Kunitz ovat solmineet sopimuksen ensi kaudesta.


Lauri Markkanen julkaisi hupaisan kuvan juhannuksen kunniaksi MTV 09:47 24.06

Viimeisen kuukauden aikana tiukasti myös Chicagossa harjoitellut Lauri Markkanen on palannut viettämään osan kesästään Suomessa. Markkanen nähdään myös Susijengin paidassa jo maanantaina, kun Suomi kohtaa Viron Hartwall Areenalla pelattavassa harjoitusottelussa.


Taapero juoksi kohti vilkasta moottoritietä – sankaripoliisi pelasti viime hetkellä MTV 22:17 13.06

Ylikonstaapeli Anthony Mannino, 24, pelasti moottoritielle juosseen 1-vuotiaan lapsen Chicagossa Illinoisin osavaltiossa.


Suomen kuuluisin pehko hävinnyt! Chicago Bulls antaa täydet pisteet Lauri Markkasen uudelle tukalle MTV 13:01 04.06

Lauri Markkanen treenaa tällä hetkellä Chicagossa. Hänen seuransa Bulls irvailee hyväntahtoisesti Markkaselle tämän tuoreesta tukkatyylistä.


Jokilaivalta pudonneen etsintä sai karmean käänteen: Sukeltamassa ollut palomies kuoli veteen MTV 21:40 29.05

Yhdysvalloissa Chicagossa yksi palomies on kuollut ja kaksi muuta joutunut sairaalahoitoon jokilaivalta veteen pudonneen etsinnöissä, kertovat amerikkalaismediat.


Chicagossa voi ottaa city-pyörän sijasta city-kiväärin - kyse on taideprojektista iltalehti 13:30 15.05

Installaatiolla vastustetaan aseväkivaltaa. Teline näyttää samanlaiselta kuin kymmenissä kaupungeissa eri puolilla maailmaa käytössä olevien city-pyörien teline. Mutta tästä telineestä saa automaattikivääreitä. "Unlock and load", avaa ja lataa, kertoo mainosteksti. Telineessä on kymmenen AR-15 -automaattikiväärin kopiota.


Chicagossa väkivalta-aalto: Kymmeniä kohti ammuttu kolmessa päivässä – joukossa nelivuotias tyttö MTV 19:39 04.05

Yhdysvalloissa Chicagossa lämpimät kelit ovat houkutelleet ihmisiä ulos, mutta samaan aikaan väkivaltatilastot kertovat karua kieltään.


Tämän vuoksi Lauri Markkasen Bulls oli rakennettu häviämään - viisi parasta lahjakkuutta voivat kaikki mullistaa koko NBA-seuran tulevaisuuden iltalehti 14:46 13.04

Chicagossa järjestetään Bullsin kannalta erittäin tärkeä arvonta. Kun Bullsin kausi on paketissa, Chicagossa kaikki katseet ovat jo kääntyneet ensi tiistaihin. Silloin kaupungissa järjestetään koko kauden fanien odottama NBA draft lottery eli varaustilaisuuden vuoronumeroiden arvonta. Varsinainen varaustilaisuus on Suomen aikaa varhain juhannusaattona New Yorkissa.


Hellyttävä video: Markkanen-huuma jatkuu Chicagossa – faneja vauvasta vaariin MTV 18:40 07.04

Lauri Markkanen on pelannut hienon tulokaskauden NBA-seura Chicago Bullsin riveissä. 1990-luvulla peräti kuusi NBA:n mestaruutta voittaneella seuralla on runsaasti faneja suurkaupungissa.


Marc nyt myrskylukemat täytti purjeveneen – pariskunta löytyi

Uutiset