Naisten marssit vetivät tuhansia ihmisiä kaduille Yhdysvalloissa MTV 07:25 21.01

Yhdysvalloissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat ottaneet osaa naisten marsseille muun muassa Washingtonissa, New Yorkissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.


Tuhannet ottivat osaa naisten marsseille Yhdysvalloissa iltasanomat 01:11 21.01

Yhdysvalloissa kymmenet tuhannet ihmiset ottivat lauantaina osaa naisten marsseille muun muassa Washingtonissa, New Yorkissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.


Lauri Markkasen pullistelutuuletus herätti huomiota Chicagossa: ”En tee tuollaista normaalisti” iltasanomat 12:58 16.01

20-vuotias suomalainen yllättyi siitä, että teki historiaa.


Saako Lauri Markkasta hehkuttaa? Teki NBA:ssa uuden ennätyksen uusisuomi 11:41 16.01

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls pysäytti Miami Heatin voittoputken koripalloliiga NBA:ssa maanantaina. Seitsemän edellistä otteluaan voittanut Miami taipui Chicagossa 111-119.


Mikä pituusero! Lauri Markkanen ja Patrik Laine rinnatusten yhteiskuvassa MTV 08:37 13.01

Kaksi tämän hetken suurinta urheilun supertähteä kohtasivat toisensa, kun koripalloilija Lauri Markkanen tapasi jääkiekkoilija Patrik Laineen tämän vieraillessa NHL-kierroksella Chicagossa.


Lauri Markkasen läimäytysdonkkaus aiheutti kylmiä väreitä Chicagossa: ”Uskomatonta – olin lähellä pyörtyä” iltasanomat 09:36 11.01

Lauri Markkanen sai joukkuetoverinsa lähes sokkitilaan.


Lauri Markkanen napsi 19 pistettä - Bulls kärsi kirvelevän jatkoaikatappion iltalehti 05:32 02.01

Chicago Bullsin Lauri Markkanen keräsi 19 pistettä jatkoajalle venyneessä ottelussa Portland Trail Blazersia vastaan. Trail Blazer voitti Chicagossa pelatun ottelun lopulta 124-120. Pisteidensä lisäksi Markkanen kahmi kahdeksan levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön.


Chicago Bulls iski jälleen kiinni voittokantaan iltalehti 05:23 27.12

Milwaukee Bucks kärsi tappion Chicagossa. Chicago Bulls voitti Milwaukee Bucksin keskiviikkona aamulla varhain Suomen aikaan tuloksella 115-106. Lauri Markkanen sai peliaikaa 19 minuuttia ja teki ottelussa kolme pistettä sekä otti seitsemän levypalloa. Chicagon Bullsin paras pistemies oli Nikola Mirotic 24 pisteellä.


LeBron Jamesin Cavs liikaa Markkasen Bullsille suomikoris 10:00 05.12

Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi yhdeksännen peräkkäisen pelinsä, kun supertähti LeBron Jamesin johdattama Cleveland Cavaliers rynni 113-91-voittoon Chicagossa. Markkanen pussitti 13 pistettä ja haki...


NBA-supertähden suomalainen luottomies paljastaa - näin armotonta on Lauri Markkasen kohtelu: ”Siellä lyödään särkylääkkeitä ja käsketään pelaamaan” iltalehti 19:20 30.11

Kobe Bryantin luottomiehenä työskennellyt Marko Yrjövuori tietää, millaiseen mankeliin Lauri Markkanen on NBA:ssa joutunut. Miksi se Lauri Markkasen heitto ei nyt uppoa? Asiaa on ihmetelty ja spekuloitu Suomessa sekä yhtä lailla myös Chicagossa. Selvää on, että jokin Bullsin suomalaistulokkaan suorituksissa on viime aikoina tökkinyt.


Chicagon valmentaja ei menetä uskoaan Lauri Markkasen heittopeliin: ”Se näkyy hänen silmistään” iltasanomat 14:54 30.11

Lauri Markkasen heittovire puhuttaa Chicagossa.


Lauri Markkanen iloitsi lumesta Chicagossa – ”Rakastan sitä” iltasanomat 14:25 11.11

Chicagon Lauri Markkanen keräsi 12 pistettä ja kymmenen levypalloa, mutta Bulls jäi Indiana Pacersin jalkoihin pistein 87–105 perjantaina NBA:ssa.


Video: Lauri Markkanen liekeissä Chicagossa – ylsi kolmanteen tupla-tuplaansa iltasanomat 11:04 11.11

Bobby Portis varasti jälleen huomion Markkaselta, kun Chicago hävisi kotonaan Indianalle.


Lauri Markkanen liekeissä Chicagossa – ylsi kolmanteen tupla-tuplaansa iltasanomat 08:03 11.11

Bobby Portis varasti jälleen huomion Markkaselta, kun Chicago hävisi kotonaan Indianalle.


Obama vapautettiin valamiespalvelusta iltasanomat 05:04 09.11

Hänet vapautettiin palvelusta pian sen jälkeen, kun hän oli saapunut oikeustalolle Chicagossa osallistuakseen valintaprosessiin.


Jenkkitoimittaja vertailee: Näin iso urheilutähti Lauri Markkanen on Chicagossa - vain kourallinen supernimiä ohittaa suomalaisen iltalehti 12:58 06.11

Lauri Markkanen on valloittanut Chicagon nopeasti. Markkaseen suhtauduttiin Chicagossa epäluuloisesti vielä NBA-kauden alla. Hänen nimeensä liittyi jopa negatiivista kaikua. Chicago Bulls luopui parhaasta pelaajastaan Jimmy Butlerista samassa kaupassa, jossa Markkanen siirtyi Tuuliseen kaupunkiin. Iso, kaukoheitoistaan tunnettu eurooppalainen oli myös luonnehdinta, joka ei juurikaan aiheuttanut suurta intoa Bulls-fanien keskuudessa. Markkanen tuomittiin pehmeäksi ennen ensimmäistäkään ottelua.


Mikä trilleri! Lauri Markkanen riehaannutti kotiyleisön ruudikkailla donkeillaan iltalehti 04:29 05.11

Lauri Markkasen kaukoheitto ei uponnut New Orleansia vastaan. Chicago hävisi jatkoajalla New Orleansille. Lauri Markkanen oli väkevä puolustuspelissään. Kaukoheitto ei kulkenut, mutta Markkasen donkki on jo tavaramerkki Chicagossa. Chicago hävisi kotonaan jatkoajalla 90-96.


Lauri Markkanen on iso tähti Chicagossa – väläytteli kiekkotaitojaan NHL-ottelussa iltasanomat 06:00 28.10

NBA:n suomalaistähti piipahti jäällä United Centerissä.


Lauri Markkaselle lätkäistiin jo uusi lempinimi Chicagossa – tausta Game of Thronesissa? iltasanomat 14:14 26.10

Huuma Lauri Markkasen ympärillä leviää, kun hän kääntää epäilijöiden päät.


Uutiset