Video: Donkki-Markkanen! "Ilkeäksi käynyt" suomalaistähti lennätti Bullsia MTV 07:49 21.01

Chicago Bullsin suomalaiskoripalloilija Lauri Markkanen säkenöi donkeillaan, kun härät kukistivat NBA:ssa Atlanta Hawksin selkeästi 113–97.


Naisten marssit vetivät tuhansia ihmisiä kaduille Yhdysvalloissa MTV 07:25 21.01

Yhdysvalloissa kymmenet tuhannet ihmiset ovat ottaneet osaa naisten marsseille muun muassa Washingtonissa, New Yorkissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.


Lauri Markkanen saalisti 19 pistettä - Bulls otti selkeän voiton iltalehti 02:47 21.01

Chicago Bullsin Lauri Markkanen heitti 19 pistettä, kun Bulls päihitti Atlanta Hawksin vieraskentällä. Lisäksi suomalainen kahmi neljä levypalloa ja antoi yhden koriin johtaneen syötön. Markkanen sai peliaikaa runsaat puoli tuntia. Markkanen oli ottelun ensimmäisellä neljänneksellä hurjassa vauhdissa tehden kolme upeaa donkkia, joista yksi oli ottelun näyttävimpiä. Koko ottelussa hän donkkari korin yhteensä neljä kertaa.


Tuhannet ottivat osaa naisten marsseille Yhdysvalloissa iltasanomat 01:11 21.01

Yhdysvalloissa kymmenet tuhannet ihmiset ottivat lauantaina osaa naisten marsseille muun muassa Washingtonissa, New Yorkissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.


Nainen lensi ilman lippua British Airwaysin koneella Chicagosta Lontooseen – näin temppu onnistui iltasanomat 17:20 20.01

Sarjasalamatkustaja livahti viime viikolla lentokoneeseen Chicagon kansainväliseltä lentokentältä ja matkusti ilman lippua Lontooseen.


Nimi on julki! Kim Kardashianin ja Kanye Westin kuopus on Chicago West iltalehti 01:41 20.01

Pariskunnalla on nyt kolme lasta: North, Saint ja Chicago. Superjulkkispariskunnan, Kim Kardashian ja Kanye Westin, pienokainen on nimeltään Chicago. Tyttö on perheen kolmas lapsi.


Kim Kardashianin ja Kanye Westin vauva sai nimen: "Chicago West" iltasanomat 21:13 19.01

Tervetuloa maailmaan, Chicago!


Video: Lauri Markkasen seurakaveri donkkasi ja putosi naama edellä parkettiin: aivotärähdys ja hammasremontti iltalehti 11:42 19.01

Chicago Bullsin Kris Dunn on tovin sivussa pelikentiltä. Dunn loukkaantui viime keskiviikkona pelatussa ottelussa Golden State Warriorsia vastaan varsin erikoisella tavalla. Takamies porhalsi läpiajoon ja donkkasi pallon koriin, mutta alastulo epäonnistui pahasti: Dunn putosi naama edellä parkettiin. Bullsin mukaan 23-vuotias jenkkipeluri sai tärskyssä aivotärähdyksen. Lisäksi edessä on hammasremontti, sillä Dunnin kaksi etuhammasta otti osumaa alastulossa.


Chicago Bullsin pelintekijä sivuun aivotärähdyksen takia iltasanomat 10:18 19.01

Kris Dunn loukkaantui.


Nuori Esa Tikkanen pyöri rahattomana ja vailla viisumia lentoasemalla - apu löytyi puhelinkopista iltalehti 07:22 19.01

Huiman seikkailun kokeneen Esa Tikkasen Edmonton Oilers kaudelta 1984-85 on NHL:n paras joukkue. Esa Tikkanen on Zürichin lentoasemalla menossa Chicagon-koneeseen. Hän ojentaa tullimiehelle passinsa, kunnes matkanteko päättyy. Suomalaisella ei ole viisumia. Tikkanen kertoo, että on menossa pelaamaan jääkiekkoa Edmonton Oilersin riveihin.


Onko Lauri Markkasen mediakohtelu Suomessa karannut käsistä? Tätä mieltä on koripallon superlupauksen veli iltasanomat 23:19 18.01

Vakuuttavaa tulokaskautta NBA-joukkue Chicago Bullsissa pelaava Lauri Markkanen sai Urheilugaalassa Vuoden läpimurto - ja Vuoden nuori urheilija -palkinnot.


Lauri Markkaselle palkinto Vuoden läpimurrosta! MTV 19:34 18.01

Chicago Bullsin NBA-koripalloilija Lauri Markkanen on palkittu Urheilugaalassa Vuoden läpimurto -palkinnolla. 


Raju video: Lauri Markkasen joukkuekaveri menetti hampaita MTV 17:16 18.01

Chicago Bullsin NBA-koripalloilija Kris Dunn menetti kaksi etuhammastaan kaaduttuaan donkkinsa jälkeen kasvoilleen maahan. 


Lauri Markkasen hurja läimäisy nousi isoksi hitiksi - NBA:n supertähti ei mahtanut mitään suomalaiselle iltalehti 10:15 18.01

Chicago Bulls taipui viime yönä kotiluolassaan Golden State Warriorsille 112-119. Lauri Markkanen keräsi ottelussa vain 11 pistettä, mutta tästä huolimatta suomalainen oli ottelun jälkeen yksi puhutuimmista pelaajista. Syynä oli Markkasen tyrmäävä blokki heti pelin avausneljänneksellä. Golden Staten supertähti Stephen Curry yritti kiertää suomalaista näyttävillä harhautuksilla, mutta Markkanen pysyi hyvin pallotaiturin kyydissä. Kun Curry huomasi, että hän ei pääse suomalaisen ohi, hän päätti heittää. Sekään ei onnistunut, sillä Markkanen blokkasi pisterohmun heiton tylysti.


NBA:n mestarivalmentajalta vuolaita kehuja Lauri Markkaselle – ”Minusta hän on todistanut pystyvänsä siihen” iltasanomat 09:06 18.01

Chicago Bulls hävisi NBA:n hallitsevalle mestarille Golden State Warriorsille. Lauri Markkasen ilta oli vaisu, mutta Golden Staten valmentaja kehui suomalaista vuolaasti.


Hallitseva mestari päätti Chicagon voittoputken - Markkasella vaisu ilta iltalehti 06:30 18.01

Lauri Markkasen Chicago taipui kotiluolassaan hallitsevalle mestarille Golden State Warriorsille luvuin 112-119. Chicago voitti viimeisen neljänneksen 34-24, mutta kiri ei riittänyt aivan loppuun asti. Vierailijoiden kovin pisterohmu oli 38 paunaa pussittanut Klay Thompson. Chicagon Lauri Markkasella ei sen sijaan ollut mikään tykki-ilta. Suomalainen jäi tällä kertaa vain 11 pisteeseen. Hän oli Chicagon viidenneksi tehokkain pelaaja. Pisteiden lisäksi Markkaselle kirjattiin kaksi syöttöä ja kahdeksan levypalloa.


Lauri Markkaselta hävytön blokki! Nöyryytetty supertähti jäi levynä lattialle MTV 06:19 18.01

NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Stephen Curry painoi varmasti nimen mieleen, kun Lauri Markkanen pysäytti takamiehen heittoaikeet nöyryyttävällä tavalla Chicago Bullsin ja Golden State Warriorsin kohtaamisessa.


Lauri Markkasen Chicago hävisi NBA:n mestarille – valmentaja: ”Menetimme intomme kolmannella neljänneksellä” iltasanomat 06:09 18.01

Bulls johti vielä kamppailun puolivälissä. Lopussa eroa oli seitsemän pistettä.


Lauri Markkasen Chicago hävisi NBA-mestarille – valmentaja: ”Menetimme intomme kolmannella neljänneksellä” iltasanomat 06:09 18.01

Bulls johti vielä kamppailun puolivälissä. Lopussa eroa oli seitsemän pistettä.


Uutiset