Sinkkuelämää-riita vain paisuu, nyt näyttelijät valitsevat puoliaan: ”Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa Kim Catrallista” iltalehti 17:46 23.02

Polemiikki Sinkkuelämää-sarjan ympärillä jatkuu. Kim Cattrallin roolihahmon Samanthan komeaa poikaystävää Smithiä näytellyt Jason Lewis on valinnut puolensa sarjan tähtien kärhämässä. - Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin ei kannata sanoa mitään. Minulla ei ole mitään hyvää sanottavaa Kimistä, Smith sanoi Fox Newsille.


Sinkkuelämää-näyttelijöiden eripura paisuu - Sarah Jessica Parkerin ystävä väittää ilkeää viestiä väärennökseksi iltalehti 20:44 13.02

Andy Cohen on Sarah Jessica Parkerin ystävä, mutta silti hän ei usko Kim Cattrallin kirjoittaneen ilkeitä sanojaan. Sinkkuelämää-tähdet Sarah Jessica Parker (roolissa Carrie Bradshaw) ja Kim Catrall (roolissa Samantha Jones) ovat viime päivät käyneet kummallista kinaa. Tiettävästi he eivät ole koskaan olleet erityisen hyvät kaverit, mutta nyt naisten eripura on saanut maailmanlaajuista huomiota. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Catrallin veli kuoli. Parker yritti tavoittaa Catrallin ottaakseen osaa. Ilmeisesti hän ei koskaan saanut Catrallia kiinni, mutta tämäpä töräytti Instagramiin suorat sanat, jotka osoitti Parkerille:


Sinkkuelämää-tähtien riita paisuu – Kim Cattrallin avautuminen rajua luettavaa stara 13:40 13.02

Sinkkuelämää-televisiosarjan ja samaa nimeä kantavien elokuvien fanit ovat olleet surullisia


Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrallin veli löydettiin kuolleena mtv 10:50 06.02

Näyttelijä Kim Cattrall pyysi sosiaalisessa mediassa apua kadonneen veljensä löytämiseksi.


Sinkkuelämän Sarah Jessica Parker tyrmistyi Kim Cattrallin väitteestä, että he eivät ikinä olleet ystäviä: ”Se särki sydämeni” iltalehti 20:25 05.02

Sarah Jessica Parker kertoo itse kokeneensa, että he olivat vuosikausia jatkuneen yhteistyön aikana muutakin kuin kollegoita. Sinkkuelämää-sarjassa Samanthaa näytellyt Kim Cattrall, 61, ei ole koskaan puhunut kovin mairittelevasti suhteestaan sarjan päätähteen Sarah Jessica Parkeriin, 52. Cattrall palasi aiheeseen Piers Morganin haastattelussa lokakuussa. - Emme ole koskaan olleet ystäviä. Olemme kollegoja ja jollain tapaa se oli terveellistä, koska silloin sinulla on selvä linja yksityiselämän ja työelämän välillä.


Kim Cattrallin veli katosi - näyttelijä pyysi sosiaalisessa mediassa apua etsintöihin iltalehti 23:44 04.02

Näyttelijä Kim Cattrallin veli katosi tammikuun lopussa. Näyttelijä Kim Cattrall kertoi veljensä kadonneen ja pyysi sosiaalisessa mediassa ihmisiä auttamaan veljensä etsinnöissä. - Hänen avaimensa, puhelimensa ja lompakkonsa olivat pöydällä ja etuovi oli lukitsematta. Tämä ei ole Chrisille tyypillistä käytöstä. Hän ei koskaan jättäisi kotiaan lukitsematta ilman noita tavaroitaan tai ilman hänen seitsemää koiraansa.


Kim Cattrallin veli löydettiin kuolleena - ”Pyydämme yksityisyyttä” iltalehti 23:39 04.02

Sinkkuelämää-sarjasta tunnetun näyttelijä Kim Cattrallin Chris-veli on löydetty kuolleena Kim Cattrall kertoi veljensä kuolemasta Twitterissä. - Joudun suruissani sekä omasta että perheeni puolesta ilmoittamaan poikamme ja veljemme Chris Cattrallin poismenosta. Pyydämme yksityisyyttä. Haluamme kiittää teitä kaikkia täällä sosiaalisessa mediassa lähettämästänne rakkaudesta ja tuesta tänä koettelevana aikana, kirjoittaa Cattrall.


Kim Cattrallin veli katosi - näyttelijä pyytää sosiaalisessa mediassa apua etsintöihin iltalehti 19:18 04.02

Näyttelijä Kim Cattrallin veli on kadonnut. Näyttelijä Kim Cattrall kertoo veljensä kadonneen. Hän pyytää sosiaalisessa mediassa ihmisiä auttamaan veljensä etsinnöissä. - Hänen avaimensa, puhelimensa ja lompakkonsa olivat pöydällä ja etuovi oli lukitsematta. Tämä ei ole Chrisille tyypillistä käytöstä. Hän ei koskaan jättäisi kotiaan lukitsematta ilman noita tavaroitaan tai ilman hänen seitsemää koiraansa.


Uutiset