William ja Catherine eivät päästä prinsessa Charlottea vielä takaisin kouluun

iltalehti 11:10 25.05

Cambridgen herttuaparin ei uskota laittavan prinsessa Charlottea vielä kouluun, vaikka koulut avautuisivatkin. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat monien muiden vanhempien tavoin kotiopettaneet lapsiaan prinssi Georgea, 6, ja prinsessa Charlottea, 5, poikkeusolojen aikaan. 2-vuotias prinssi Louis ei vielä osallistu kouluopetukseen. Britannia on alkanut helpottaa rajoituksiaan ja avaa kesäkuussa koulut osalle luokka-asteista. Myös Batterseassa sijaitsevan Thomas’s School -yksityiskoulun, jota kuninkaalliset lapset käyvät, uskotaan seuraavan hallituksen ohjeistusta.


Prinssi William viittasi prinsessa Dianaan: Isäksi tuleminen nosti traumaattisen kokemuksen mieleen

iltalehti 18:56 24.05

Prinssi William on puhunut isyyden kokemuksistaan. Prinssi William, 37, on kolmen lapsen isä. Hänellä on vaimonsa, herttuatar Catherinen, 38, kanssa vuonna 2013 syntynyt prinssi George, vuonna 2015 syntynyt prinsessa Charlotte sekä vuonna 2018 syntynyt prinssi Louis. Nyt William on kertonut lisää kokemuksistaan isänä:


Prinssi William ja herttuatar Catherine hurmasivat bingoisäntinä – videolle räjähtävä suosio somessa

iltalehti 14:34 22.05

Herttuapari on ollut aktiivisesti yhteydessä kansalaisiinsa poikkeusaikana. Cambridgen herttuapari William ja Catherine ovat olleet koronakriisin aikana aktiivisesti yhteyksissä kansalaisiinsa niin puhelimitse kuin videonkin välityksellä. Viimeisimpänä pari ilahdutti cardifflaisen vanhainkodin asukkaita ja henkilökuntaa isännöimällä heille bingoa. Tallenne videopuhelusta on jaettu useilla kuninkaallisen perheen kanavilla. Videolla prinssi William ja herttuatar Catherine ensin keskustelevat suojavarusteisiin pukeutuneiden hoitajien kanssa. Keskustelua käydään iloisesti nauraen. Kun herttuapari kyselee työn ankaruudesta poikkeusaikana ja siitä, miten kiireen keskellä pystyy huolehtimaan omasta terveydestään ja jaksamisestaan, keksivät hoitajat vain yhden huonon puolen työssään.


William ja Catherine järjestivät todellisen yllätyksen vanhainkodin asukkaille – pian yksi heistä antoi herttuaparille varsin suoran palautteen

iltasanomat 11:51 22.05

Prinssi William ja herttuatar Catherine ilahduttivat walesilaisen vanhainkodin asukkaita juontamalla heille etäbingoa tietokoneen välityksellä.


Harvinainen kuva julki: Herttuatar Catherine ahertaa työhanskat kädessä

iltalehti 20:52 20.05

Brittihovi julkaisi Cambridgen herttuatar Catherinesta harvinaisen arkisen kuvan. Kensingtonin palatsi julkaisi keskiviikkona harvinaisen kuvan, jossa herttuatar Catherine ahertaa puutarhatöiden parissa. Kuva on otettu vuosi sitten. Samalla hovi julkaisi muitakin kuvia viime vuonna järjestetystä Chelsea Flower Show’sta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään koronaviruksen vuoksi virtuaalisena.


Etikettiasiantuntija paljastaa – näin herttuatar Catherine välttää ikävän, mutta erittäin yleisen asumokan edustaessaan

mtv 15:00 17.05

Herttuatar Catherinella on yksinkertainen kikka siihen, ettei hänen alusvaatteistaan näy koskaan vilaustakaan.


Tänään vietetään kansainvälistä sairaanhoitajien päivää – herttuatar Catherine ja prinssi William julkaisivat tärkeän päivityksen hoitajien kunniaksi

iltalehti 13:44 12.05

Herttuatar Catherine ja prinssi William ylistävät hoitajia tuoreessa Twitter-päivityksessään. Kansainvälistä sairaanhoitajan päivää vietetään vuosittain 12.5. sairaanhoidon edesmenneen uranuurtajan, Florence Nightingalen syntymäpäivänä. Sairaanhoitajia tähän saakka useaan otteeseen huomioineet herttuatar Catherine ja prinssi William eivät ole jättäneet tärkeää päivää huomiotta Kensingtonin palatsin Twitter-tilillä. Maanantaina julkaistussa päivityksessä herttuapari lausuu ylistävät sanat koronaviruksen hoidossa korvaamattomalle hoitohenkilökunnalle. He toteavat, että sairaanhoitajien tärkeää työtä tänä poikkeuksellisena keväänä ei tulla koskaan unohtamaan.


Nämä neljä naista ovat brittihovin kuuluisimmat äidit – näillä tavoilla tämä poikkeuksellinen nelikko eroaa toisistaan

mtv 08:05 10.05

Kuningatar Elisabet, herttuatar Catherine, herttuatar Meghan sekä prinsessa Diana ovat olleet tahoillaan hyvin erilaisia, mutta omalla tavallaan ikimuistoisia äitejä.


William ja Catherine päivittivät profiilikuvansa – tällainen on uusi perhepotretti

iltalehti 15:28 09.05

Kuvassa koko perhe taputtaa. Prinssi William, 37, ja vaimonsa herttuatar Catherine, 38, ovat toimineet viime aikoina aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Nyt he ovat myös päivittäneet sekä Instagramiin että Twitteriin uuden profiilikuvan. Kuvassa poseeraa koko perhe eli mukana ovat myös prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 5, sekä prinssi Louis, 2.


Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliitto on toiminut poikkeuksellisena inspiraationa herttuatar Catherinelle: "Williamilla ja minulla on pitkä matka edessämme"

mtv 11:05 09.05

Herttuatar Catherine pitää kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin avioliittoa inspiraationaan.


Herttuatar Catherinelta hellyttävä paljastus: yksi asia on osoittautunut prinssi Georgelle ylitsepääsemättömäksi kotikoulussa

mtv 22:27 07.05

Herttuatar Catherine paljastaa, että 6-vuotias prinssi George on kiinnostuneempi pikkusiskonsa koulutehtävistä kuin omistaan.


Herttuatar Catherine kehottaa kansalaisia taltioimaan korona-arkeaan – luvassa valokuvanäyttely

iltalehti 16:32 07.05

Catherine innostaa ihan tavallisia brittejä tarttumaan kameraan. Herttuatar Catherine, 38, tunnetaan innokkaana valokuvaajana. Hän on ikuistanut muun muassa perhettään, ja esimerkiksi hiljattain viisi vuotta täyttäneen prinsessa Charlotten viralliset syntymäpäiväpotretit olivat hänen äitinsä ottamia. Nyt Kate kehottaa kaikkia ikuistamaan korona-arkea.


Catherine ja William onnittelivat vuoden ikäistä Archieta – hyväntahtoinen ele sai aikaan odottamattoman somerähinän

iltalehti 07:39 07.05

Brittihovissa on iloittu Sussexin herttuaparin esikoisen juhlapäivästä. Sussexin herttuapari Harryn ja Meghanin poika Archie täytti keskiviikkona 6. toukokuuta vuoden. Syntymäpäivää on juhlittu varsin poikkeuksellisissa olosuhteissa koronapandemian takia. Harry, Meghan ja Archie ovat uudessa kotimaassaan Yhdysvalloissa, ja kuningasperheen jäsenet Britanniassa.


Kuninkaallisasiantuntija paljastaa – herttuatar Catherine olisi halunnut prinssi Georgelle eri nimen

mtv 22:02 04.05

George ei ollut herttuatar Catherinen ensisijainen vaihtoehto esikoisensa nimeksi. 


Herttuatar Catherine soitti yllätyspuhelun vastasynnyttäneelle äidille

iltalehti 00:26 04.05

Cambridgen herttuatar yllätti juuri synnyttäneen brittinaisen. Pandemian keskellä synnyttäminen on varmasti erikoinen kokemus itsessään, mutta brittiläinen Rebecca koki synnytyssairaalassa vielä toisenkin tavanomaisesta poikkeavan tilanteen. Rebecca sai nimittäin synnytyksen jälkeisenä päivänä onnittelut Cambridgen herttuattarelta Catherinelta.


Prinsessa Charlotte 5 vuotta! Pikkukuninkaallinen juhli syntymäpäiväänsä poikkeuksellisella tavalla – touhut tallentuivat Catherinen kameraan

iltasanomat 10:27 02.05

Prinsessa Charlotte juhlii tänään 5-vuotissyntymäpäiväänsä. Merkkipäiväänsä pikkukuninkaallinen juhlisti viemällä ruokakasseja niitä tarvitseville yhdessä vanhempiensa kanssa.


Prinsessa Charlotte täyttää tänään viisi vuotta - tytöstä on varttunut hovin etiketin osaava pieni leidi, tuoreet kuvat

iltalehti 08:32 02.05

Kevään lapsi, Britannian prinsessa Charlotte saa puhaltaa tänään kakusta viisi kynttilää. Prinsessa Charlotte, koko nimeltään Charlotte Elizabeth Diana syntyi Lontoossa 2. toukokuuta vuonna 2015. Hän on kruununperijä prinssi Williamin ja hänen puolisonsa herttuatar Catherinen tytär ja toinen lapsi. Prinsessan syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut uusia kuvia päivänsankarista. Kuvat on ottanut herttuatar Catherine. Kuvissa prinsessa jakaa perheensä kanssa ruoka-apua.


Näin prinssi William ja herttuatar Catherine nousivat brittihovin sankareiksi: nyt heidän harteillaan lepää poikkeuksellisen suuri vastuu

iltasanomat 15:52 29.04

Vielä muutama vuosi sitten prinssi Williamia ja herttuatar Catherinea arvosteltiin yllätyksettömiksi ja tylsiksi kuningasperheen jäseniksi. Nyt heistä on tullut skandaaleissa ryvettyneen brittihovin kruununjalokiviä.


Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät hääpäiväänsä – muistatko vielä satumaiset juhlat, jonka romanttisimman hetken teki unohtumattomaksi nyrpeä morsusneito?

mtv 14:25 29.04

Prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät yhdeksättä hääpäiväänsä. 


Ninjanunna, Pippan takamus, ärtynyt morsiusneito... Prinssi William ja herttuatar Catherinen häitä vietettiin tasan 9 vuotta sitten: katso ikimuistoiset hetket

iltasanomat 13:34 29.04

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherine sanoivat toisilleen tahdon yhdeksän vuotta sitten. Ikimuistoista mediatapahtumaa seurasi koko maailma.


Hot topics