Norwich kärsi karmean tappion kotinurmella – Teemu Pukin maalihana yhä tukossa

iltasanomat 00:15 09.11

Watford haki voiton Carrow Roadilta ja nousi Norwichin edelle sarjataulukossa.


IL seuraa, miten Teemu Pukki johtaa Norwichin takaa-ajoa - Manchester United otti komennon Carrow Roadilla

iltalehti 18:05 27.10

Norwich kohtaa Valioliigan entisen mahtiseuran Manchester Unitedin kotoisella Carrow Roadilla. Norwichin ja Manchester Unitedin kohtaamisessa on yllättäen putoamiskamppailun tuoksu. Kotijoukkue voi nimittäin voitolla nousta paitsi pois viivan alapuolelta myös entisen mahtiseuran rinnalle pisteissä. United keikkuu tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 15. Sen neljän ottelun voitottoman putken ainoa siedettävä tulos on 1-1-tasapeli liigakärki Liverpoolin kanssa viime kierrokselta. Sen jälkeen tosin Ole Gunnar Solskjærin suojatit kävivät Belgradissa hakemassa hikisen 1-0-vierasvoiton paikallisesta Partizanista Eurooppa-liigan pelireissulla.


IL seuraa, miten Teemu Pukki terrorisoi Manchester United -puolustusta - Norwich lähellä avausmaalia

iltalehti 18:05 27.10

Norwich kohtaa Valioliigan entisen mahtiseuran Manchester Unitedin kotoisella Carrow Roadilla. Norwichin ja Manchester Unitedin kohtaamisessa on yllättäen putoamiskamppailun tuoksu. Kotijoukkue voi nimittäin voitolla nousta paitsi pois viivan alapuolelta myös entisen mahtiseuran rinnalle pisteissä. United keikkuu tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 15. Sen neljän ottelun voitottoman putken ainoa siedettävä tulos on 1-1-tasapeli liigakärki Liverpoolin kanssa viime kierrokselta. Sen jälkeen tosin Ole Gunnar Solskjærin suojatit kävivät Belgradissa hakemassa hikisen 1-0-vierasvoiton paikallisesta Partizanista Eurooppa-liigan pelireissulla.


IL seuraa, miten Teemu Pukki terrorisoi Manchester United -puolustusta - joko maaliton putki menee poikki?

iltalehti 18:05 27.10

Norwich kohtaa Valioliigan entisen mahtiseuran Manchester Unitedin kotoisella Carrow Roadilla kello 18.30. Norwichin ja Manchester Unitedin kohtaamisessa on yllättäen putoamiskamppailun tuoksu. Kotijoukkue voi nimittäin voitolla nousta paitsi pois viivan alapuolelta myös entisen mahtiseuran rinnalle pisteissä. United keikkuu tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 15. Sen neljän ottelun voitottoman putken ainoa siedettävä tulos on 1-1-tasapeli liigakärki Liverpoolin kanssa viime kierrokselta. Sen jälkeen tosin Ole Gunnar Solskjærin suojatit kävivät Belgradissa hakemassa hikisen 1-0-vierasvoiton paikallisesta Partizanista Eurooppa-liigan pelireissulla.


Kommentti: Norwichin vaihtopenkki paljasti karun todellisuuden – joukkueen ylivoimaisesti parhaan pelaajan Teemu Pukin harteilla painaa valtava taakka

iltasanomat 20:10 05.10

Harvoin voi kutsua suomalaista valioliigatiimin ylivoimaisesti tärkeimmäksi yksilöksi. Nyt voi, eikä se ole vain positiivinen asia joukkueen kannalta, kirjoittaa kirjeenvaihtaja Lari Seppinen Norwichin Carrow Roadilta.


Video: Prinssi William seurasi Teemu Pukin nöyryytystä - suomalaishyökkääjä säästyi säkällä punaiselta kortilta

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa murskasi Norwichin vieraskentällä peräti 5-1. Katso videolta, miten Teemu Pukki oli lähellä ulosajoa 0-4-tilanteessa. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla sekä Viaplayssa. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähti hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan.


Prinssi William seurasi Teemu Pukin nöyryytystä - suomalaishyökkääjän kotitaika katosi murskatappioon

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa murskasi Norwichin vieraskentällä peräti 5-1. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähti hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista helli erityisesti se, että Teemu Pukki oli osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: turpiin tulee jo 0-4 - saako Teemu Pukki edes lohtumaalia?

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa johtaa Norwichia 4-0. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähti hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: Teemu Pukilla umpisurkea ilta - Norwich kärsimässä murskatappiota

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa johtaa Norwichia jo 3-0 toisen jakson alussa. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähti hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: Norwich matkalla noloon kotitappioon - Teemu Pukki rappasi itselleen keltaisen kortin

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa johtaa Norwichia 2-0 avausjakson jälkeen. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähti hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: Norwich suurissa vaikeuksissa - Teemu Pukki rappasi itselleen keltaisen kortin

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa johtaa Norwichia 2-0, kun 40 minuuttia Valioliiga-kamppailua on takana. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähtee hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: Norwich kaipaa nyt Teemu Pukilta tasoitusta - Aston Villa iski avausmaalin

iltalehti 16:45 05.10

Aston Villa johtaa Norwichia 1-0, kun 25 minuuttia Valioliiga-kamppailua on takana. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähtee hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


IL seuraa: Päteekö Teemu Pukin kotitaika? - Aston Villa yrittää pysäyttää suomalaishyökkääjän

iltalehti 16:45 05.10

Norwich kohtaa kotikentällään todellisessa kuuden pisteen kamppailussa Aston Villan. Kaksi 0-2-vierastappiota putkeen kokenut Norwich lähtee hakemaan täyttä pistepottia Aston Villasta. Kotoiselta Carrow Roadilta on toistaiseksi kairattu kaikki kauden kuusi sarjapistettä, ja vain Chelsea on pystynyt poistumaan sieltä vierasvoitto mukanaan. Suomalaisia tilastonikkareista hellii erityisesti se, että Teemu Pukki on osunut vähintään kerran jokaisessa Norwichin tämän kauden kotipelissä.


Teemu Pukin tähdittämä Norwich on hajalla – avainpelaajalla kiusallinen tyrävaiva, joutuu silti kentälle: ”Meillä ei ole ketään muuta”

iltalehti 16:24 04.10

Päävalmentaja Daniel Farkella riittää huolia. Norwich pyrkii viikonloppuna palaamaan voittojen tielle kotikentällään. Carrow Roadin nurmelle vastaan astelee Aston Villa. Teemu Pukki tähdittää luonnollisesti keltavihreiden hyökkäystä, mutta alakerrassa riittää huolia.


Teemu Pukki sai ison pomonsa kumartamaan – Norwichin omistajat paljastivat, mitä tapahtui sensaatiovoiton jälkeen: ”Vedimme paljon viinaa!”

iltalehti 09:59 17.09

Kun pilli soi, Norwichin pomot käynnistivät bileet. Norwichilla oli syytä juhlaan viime viikonlopun valioliigakierroksella. Teemu Pukki iski voittomaalin, kun hallitseva mestarijoukkue Manchester City kaatui Norwichin kotikentällä Carrow Roadilla 3–2.


Teemu Pukin uskomaton ilta kuvina – onnellinen suomalaistähti lähetti tunteikkaan viestin faneilleen stadionin iltahämärästä

iltasanomat 12:12 15.09

Norwich teki sensaation kaatamalla Manchester Cityn kotikentällään. Tunnelma Carrow Roadilla oli lauantai-iltana katossa.


Huuhkajien ottelun kommentoitiin kuumia rallihuhuja laajakaista neuvonantaja Roger ratkeaa, teloma Tapparan kultakypärä

Hot topics