Prinsessa Sofian rohkea asu paljasti piilotellun kylkitatuoinnin - repäisi morsiusneitona häissä

iltalehti 10:25 22.09

Ruotsin prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip lapsineen ovat olleet häävieraina Caprin saarella Italiassa. Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin kuopuksen, prinssi Gabrielin, 2, kummitäti meni naimisiin viikonloppuna Caprilla. Morsian Carolina Pihl, 35, asteli avioon norjalaisen sulhasensa Gunnar Eliassenin kanssa. Carolina on Sofian hyvä ystävä ja prinsessa toimikin tilaisuudessa morsiusneitona. Häitä on juhlittu Faro di Punta Carenan majakan maisemissa.


Patrik Laineen sopimussaaga voi käydä Winnipegille todella kalliiksi, Sebastian Ahon Carolina tekemässä ison liikkeen – tässä ovat NHL-syksyn kuumat kysymykset

iltalehti 20:51 21.09

Mitä pidemmälle Patrik Laineen ja Kyle Connorin neuvottelut venyvät, sen kalliimmaksi se käy Winnipegille. Kuten odottaa saattoi, NHL:n palkkakatto nousi myös tälle kaudelle. Maksimi on 81,5 miljoonaa ja minimi 60,2 miljoonaa dollaria. Tuon välin puitteissa joukkueiden pitää saada koottua kokoonpanonsa alle kahden viikon päästä alkavalle kaudelle. Iltalehti koosti viime aikojen mielenkiintoisimmat käänteet ja tutki, mitä voi vielä tapahtua ennen runkosarjan alkua.


Sebastian Ahon entinen joukkuekaveri ei halua takaisin Carolinaan – teki asian harvinaisen selväksi

MTV 20:12 20.09

NHL-seura Carolina Hurricanes kauppasi kesällä Aleksi Saarelan ja Calvin de Haanin Chicago Blackhawksiin treidissä, jossa toiseen suuntaan liikkuivat Anton Forsberg ja Gustav Forsling. Osa Carolinan faneista on jo alkanut haikailla de Haania takaisin.


Kausiennakko: Sebastian Ahon johtama hyökkäys ja entisestään vahvistunut puolustus nostavat Hurricanesin jopa ennakkosuosikiksi

jatkoaika.com 08:00 20.09

Viime kevään konferenssifinalisti Carolina Hurricanes vahvisti kesän aikana sekä puolustusta että hyökkäystä, joten tavoitteet ovat korkealla. Maalivahtipelin epävarmuus ja kapteeni Justin Williamsin puuttuminen tuovat epävarmuutta joukkueen ylle.


Sebastian Ahon yli 10 miljoonan euron jättibonus kiinnostaa – NHL-toimittaja esitti suomalaistähdelle suoran kysymyksen

MTV 07:30 16.09

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho allekirjoitti kesällä viiden vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Montreal teki rajoitettuna vapaana agenttina olleelle hyökkääjälle ison tarjouksen, johon Carolina vastasi.


Republikaanien härski temppu kuohuttaa Pohjois-Carolinassa – 9/11 vuosi­päivänä demo­kraatit ”petettiin” ulos äänestyksestä

iltasanomat 22:12 12.09

Republikaanienemmistö odotti kaksi kuukautta tilaisuutta. Se koitti terrori-iskujen muistopäivän aamuna.


Eeli Tolvanen kelpo maalivireessä NHL-nuorten koitoksissa

iltasanomat 09:29 11.09

NHL-paikkaa tavoittelevan Eeli Tolvasen kaksi maalia avittivat Nashvillen 6–3-voittoon Carolinasta nuorten pelaajien turnauksessa Nashvillessä.


Eeli Tolvanen päätti tulokasleirin loistokkaasti – huippunäyttöjen kera Predatorsin NHL-ryhmän mukaan

MTV 06:18 11.09

Eeli Tolvanan teki kaksi maalia Nashville Predatorsille 6-3-voitossa Carolina Hurricanesista jääkiekon NHL:n nuorten lupausten Prospect Showcase -turnauksessa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. 


Dorian nosti tsunaminkaltaisen myrskytulvan Pohjois-Carolinan saarilla

iltasanomat 06:37 07.09

Seuraavaksi myrskyn tulilinjalle joutuu Kanadan Nova Scotia.


Hurricanesille kova vahvistus puolustukseen – Gardinerille neljän vuoden sopimus

jatkoaika.com 23:32 06.09

Carolina Hurricanes vahvisti jo ennestään kovaa puolustusta nimekkäällä hankinnalla.


Sebastian Ahon Carolinalle kova vahvistus

MTV 20:53 06.09

Jääkiekon NHL-seura Carolina Hurricanes on solminut nelivuotisen sopimuksen nimekkään puolustajan Jake Gardinerin kanssa.


Hirmumyrsky Dorian laantunut kakkoskategorian hurrikaaniksi Yhdysvaltain itärannikolla

iltasanomat 20:56 05.09

Tornado romutti taloja Pohjois-Carolinassa - rannikolla varoituksia myrskyn synnyttämistä tornadoista ja tulvista.


Hurricanesin viime kauden kapteeni pitää taukoa NHL-kiekkoilusta ? "Valmistelemme joukkuetta siltä kantilta, että hän jää pois"

jatkoaika.com 21:16 03.09

Carolina Hurricanesin viime kauden kapteeni Justin Williams on ilmoittanut pitävänsä taukoa NHL-kiekkoilusta alkukauden ajan. Paluuaikataulusta ei ole tietoa.


Carolina Hurricanesin ex-kapteeni ei pelaa alkavalla NHL-kaudella – Ahon ja Teräväisen joukkuekaveri päätti ottaa aikalisän

iltasanomat 19:38 03.09

Carolina Hurricanesin Justin Williams ei pelaa alkavalla NHL-kaudella.


Sebastian Ahon menestyksekäs joukkuetoveri ottaa etäisyyttä jääkiekkoon – "Olen tuntenut oloni epävarmaksi"

MTV 10:30 03.09

Carolina Hurricanesin kapteenina viime kaudella toiminut Justin Williams ottaa etäisyyttä jääkiekkoon.


Dorian saavutti Yhdysvaltain itärannikon, kuolonuhrien määrä noussut Bahamalla jo 20:een – Yle seuraa hurrikaanin etenemistä

yle 07:54 02.09

Yhdysvaltojen itärannikolla kulkeva myrsky voimistui jälleen kategoriaan 3. Etelä- ja Pohjois-Carolinaan ennustetaan rankkoja sateita ja varoitetaan myrskytulvista.


Stanley cup -voittaja teki yhden päivän sopimuksen Carolinaan – halusi päättää huiman uransa Hurricanesissa

iltalehti 17:48 29.08

Maalivahti on pelannut NHL:ssä vuodesta 2005 asti. NHL-maalivahti Cam Ward, 35, teki keskiviikkona yhden päivän mittaisen sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Hän pelasi viime kaudella 43 ottelua Chicago Blackhawksissa, mutta halusi lopettaa uransa juuri Carolinassa. Ward pelasi ennen pätkädiiliään NHL:ssä 14 kautta, joista kolmellatoista hän edusti Hurricanesia. Maalivahti on napannut Hurricanes-pelaajista eniten voittoja, 318 kappaletta.


Suomen MM-finaalissa kaatanut ja Stanley Cupin voittanut NHL:n maalivahtisuuruus lopettaa uransa – viimeinen sopimus poikkeuksellinen

MTV 22:10 28.08

NHL-jääkiekkoliigan Carolina Hurricanesin kaikkien aikojen maalivahtiykkönen Cam Ward, 35, on tehnyt seuran kanssa yhden päivän mittaisen sopimuksen, ja diilin myötä hän lopettaa pitkän NHL-uransa Hurricanes-pelaajana. Seura kertoi asiasta keskiviikkona.


Stanley Cupin ja maailmanmestaruuden voittanut NHL:n maalivahtisuuruus lopettaa uransa – viimeinen sopimus poikkeuksellinen

MTV 17:58 28.08

NHL-jääkiekkoliigan Carolina Hurricanesin kaikkien aikojen maalivahtiykkönen Cam Ward, 35, on tehnyt seuran kanssa yhden päivän mittaisen sopimuksen, ja diilin myötä hän lopettaa pitkän NHL-uransa Hurricanes-pelaajana. Seura kertoi asiasta keskiviikkona.


14-vuotias teinipoika nämä syyt ruokkivat salamyhkäisenä parin päivän tuli yllättäen väläyttävät rauhan mahdollisuutta

Hot topics