Roma kaatoi Cagliarin Kalinicin johdolla – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 20:59 01.03

Serie A:ssa pelattiin kaksi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Atalanta ja Roma. Sarjaa johtaa Lazio, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Neljä Serie A-ottelua peruttiin koronaviruksen takia – kymmeniä kaupunkeja karanteenissa

iltalehti 17:06 23.02

Koronavirus on levinnyt etenkin Pohjois-Italiassa nopeasti. Italian viranomaiset peruivat sunnuntaina neljä jalkapallon Serie A -kamppailua. Inter–Sampdoria, Atalanta–Sassuolo, Torino–Parma ja Verona–Cagliari. Ottelut on tarkoitus siirtää ja pelata myöhemmin. Myös Italian ja Skotlannin välinen naisten rugbymaaottelu on peruttu.


Koronavirus puri jalkapalloonkin – kolme Serie A:n ottelua peruuntui

MTV 10:11 23.02

Italian viranomaiset peruivat kolme sunnuntaista jalkapallon pääsarjaottelua koronaviruksen takia. Serie A:ssa jäävät pelaamatta ottelut Inter–Sampdoria, Atalanta–Sassuolo ja Verona–Cagliari.


Cagliari ja Parma pelasivat tasan, Cornelius tasoitti loppuhetkillä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:41 01.02

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittajia olivat Bologna ja Sassuolo. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kolme pistettä Interiä edellä.


Sieltähän se tuli! Zlatan Ibrahimovic palautti osumallaan Milanin komeasti takaisin voittokantaan

MTV 18:27 11.01

Ruotsalainen jalkapalloikoni Zlatan Ibrahimovic viimeisteli ensimmäisen maalinsa AC Milanille seuraan paluunsa jälkeen, kun milanolaiset hakivat 2–0-vierasvoiton Cagliarista.


Joko maalihanat aukeavat? Zlatan Ibrahimovic pääsee kunnolla irti Italiassa

MTV 15:22 11.01

AC Milanin tähtihankinta Zlatan Ibrahimovic on ensimmäistä kertaa joukkueensa avauskokoonpanossa, kun Milan kohtaa Cagliarin.


Tämä kuva ei jätä mitään epäselväksi – Cristiano Ronaldo on uskomattoman tikissä kunnossa

MTV 08:15 09.01

Juventuksen Cristiano Ronaldon uusi vuosi alkoi vahvasti, kun hän tykitti hattutempun Cagliarin verkkoon Serie A:ssa. Portugalilaistähti ilahdutti keskiviikkoaamuna fanejaan julkaisemalla kuvan treeneistään.


Juventuksen Ronaldo tyrmäsi Cagliarin – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:45 06.01

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua maanantaina. Voittoihin ylsivät Atalanta, Juventus, Udinese ja Inter. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat kuusi pistettä Lazioa edellä.


Udinese voittoon Cagliarista viime hetkillä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:55 21.12

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittajia olivat Udinese, Inter ja SPAL. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat kuusi pistettä Lazioa edellä.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Sassuolo ja Cagliari pistejakoon, Ragatzu tasoitti viime hetkellä

yle 23:43 08.12

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Brescia, Torino, Parma ja AC Milan. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Cagliari päihitti Fiorentinan maalijuhlissa

yle 23:43 10.11

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Cagliari, Lazio, Parma ja Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Cagliari voittoon vajaamiehisestä Atalantasta

yle 23:51 03.11

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Cagliari, Udinese, Hellas Verona ja Lazio. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit – Napoli ja Atalanta jakoivat pisteet, Ilicic tasoitti loppuhetkillä

yle 00:01 31.10

Serie A:ssa pelattiin seitsemän ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Cagliari, Juventus, Lazio, Fiorentina ja Roma. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Inter liian kova pala Sassuololle, Martinez ja Lukaku pysäyttämättömiä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:43 20.10

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Inter, Cagliari, Udinese ja Parma. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Inter jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Lazion – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 00:05 26.09

Serie A:ssa pelattiin seitsemän ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Atalanta, Fiorentina, Inter, Parma, Lecce ja Cagliari. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Väkevästi Serie A:ssa aloittanut Jesse Joronen kohtaa Juventuksen Cristiano Ronaldon: ”Hänellä on uskomaton kiihko tehdä maaleja”

iltalehti 22:27 23.09

Maajoukkuemaalivahti Jesse Jorosen edustama Brescia kohtaa tiistaina Juventuksen kotonaan Stadio Mario Rigamontilla. Nousijaseura Brescia on aloittanut Serie A:n väkevästi saaliinaan 1–0-vierasvoitot Cagliarista ja Udinesesta. Eugenio Corinin valmentana Brescia on hävinnyt Milanille ja Bolognalle.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Dessenan punainen kortti kävi kalliiksi, Bologna voitti vajaamiehisen Brescian

yle 23:46 15.09

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Atalanta, Bologna, Cagliari, SPAL, Roma ja AC Milan.


Juventus hankki pelaajan Pohjois-Koreasta

MTV 17:48 04.09

Italian jalkapallomestaruuden kahdeksan kertaa peräkkäin voittanut Juventus turvaa pohjoiskorealaiseen lajiosaamiseen. Torinolaisseura hankki 21-vuotiaan hyökkääjän Kwang-son Hanin lainalle alle 23-vuotiaiden joukkueeseensa Serie A:n Cagliarista.


Supertähti Romelu Lukaku joutui rasististen huutojen kohteeksi Serie A:ssa - ”Meillä on paljon parannettavaa”

iltalehti 12:23 02.09

Inter Milanin belgialainen tähtihyökkääjä Romelu Lukaku joutui rasististen huutelujen kohteeksi Cagliarissa. Romelu Lukaku teki 2–1-voittomaalin rangaistuspotkusta sunnuntaina vierasottelussa Cagliaria vastaan. Maalin jälkeen Lukaku tuijotti tiukasti kotijoukkueen kannattajakatsomoon. Osa Cagliarin kannattajista äänteli ja elehti rasistisesti ainakin juuri ennen Lukakun laukomaa rangaistuspotkua ja heti sen jälkeen.


Samat kannattajat syyllistyvät toistuvasti rasismiin – Huippuhyökkääjä vastenmielisen hyökkäyksen kohteena: "Italiassa tarvitaan yleisesti enemmän koulutusta"

MTV 12:12 02.09

Manchester Unitedista Internazionaleen siirtynyt belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku joutui sunnuntaina Serie A:n ottelussa italialaisseura Cagliarin kannattajien rasististen huutojen kohteeksi.


Hot topics