USA:ssa kohistaan rajalla vanhemmistaan erotettavista lapsista – Trump vihjaa käytännön olevan neuvotteluase iltasanomat 03:33 17.06

CNN:n mukaan presidentti kaipaa demokraateilta yhteistyötä kongressissa.


Ex-NBA-tähti Dennis Rodman puhkesi itkuun suorassa lähetyksessä puhuessaan Trumpista ja Kimistä – "Sain niin monta tappouhkausta" MTV 07:39 12.06

Entinen NBA-tähti Dennis Rodman puhkesi kyyneliin uutiskanava CNN:n suorassa lähetyksessä puhuessaan Donald Trumpista ja Kim Jong-unista.


CNN: Julkkiskokki Anthony Bourdain kuoli oman käden kautta – ”Hänen lahjakkuutensa ei lakannut hämmästyttämästä” uusisuomi 15:49 08.06

Julkkiskokki Anthony Bourdain löydettiin perjantain kuolleena hotellihuoneestaan Pariisissa. CNN:n mukaan kuolinsyy on itsemurha. Bourdain oli kuollessaan 61-vuotias.


CNN: Tv-kokki Anthony Bourdain, 61, on kuollut iltasanomat 14:26 08.06

Televisiosta tuttu kokki on kuollut CNN:n mukaan 61-vuotiaana.


CNN: Tv-kokki Anthony Bourdain on kuollut iltasanomat 14:26 08.06

Televisiosta tuttu kokki on kuollut CNN:n mukaan 61-vuotiaana.


Harvinainen kurkistus: Tämä lentävä, "seitsemän tähden" unelmahotelli voi olla sinun – jos voit pulittaa 63 000 euroa tunnilta MTV 07:18 04.06

Tätä luksusta ei monikaan meistä pääse kokemaan itse. Nyt CNN:n julkaisemalla videolla voi kuka tahansa kuitenkin kurkistaa, miltä näyttää maailman upeimman yksityiskoneen sisällä.


Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella iltalehti 10:27 27.05

Palestiinalaisviranomaisten mukaan kaksi palestiinalaista on kuollut Israelin tulituksessa. CNN:n videolla Gazan alueen historia kahdessa minuutissa. Levottomuudet Israelin ja Palestiinan välillä jatkuvat. Palestiinalaisviranomaisen mukaan kaksi palestiinalaista on kuollut Israelin tulituksessa Gazan kaistaleella.


Ennennäkemätöntä kuvaa: Pohjois-Korea esitteli ydinkoealuettaan juuri ennen sen tuhoamista MTV 18:21 25.05

Pohjois-Korean Punggye-ri-ydinkoealueen tunnelit tutkittiin ennen niiden tuhoamista. CNN:n videolla on nähtävissä, kuinka pohjoiskorealaiset sotilaat esittelevät tunneleiden suuaukkoja ja sisälle sijoitettuja räjähdepanoksia.


Tässä tuhotaan Pohjois-Korean ydintestauspaikkaa: Katso historiallinen video räjäytyksistä iltalehti 11:27 25.05

Kansainvälinen media pääsi paikalle Punggye-Rin ydinkoealueelle todistamaan tuhoamista. Pohjois-Korea ilmoitti eilen aloittaneensa Punggye-Rin ydinkoealueensa tuhoamisen osana Korean niemimaan ydinaseriisuntaa. Testipaikka pannaan täysin matalaksi, ja maa on luvannut, ettei sitä käytetä enää koskaan. CNN:n toimittaja Will Ripley pääsi mukaan tarkkailemaan ydinkoealueen tuhoamista. Kansainväliset toimittajat eivät ole aiemmin astuneet jalallaan alueelle.


CNN: näyttelijälegenda Morgan Freemania syytetään häirinnästä – useat naiset kertovat kokeneensa epäsopivaa käytöstä elokuvan kuvauksissa iltasanomat 21:24 24.05

Yhtä Hollywoodin suosituimmista ja legendaarisimmista näyttelijöistä syytetään CNN:n mukaan häirinnästä.


10 ihmistä kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 02:31 19.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. 8-10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi ei ole vielä vahistanut kuolleiden ja haavoittuneiden tarkkaa lukumäärää. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


Mediat: Texasin kouluammuskelun epäilty nimetty – 10 kuollut, myös pommeja löytynyt iltasanomat 21:38 18.05

CNN:n saamien poliisitietojen mukaan Texasin perjantaisessa kouluammuskelussa kuoli yhdeksän oppilasta ja yksi opettaja.


10 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Ainakin 10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Poliisi ei ole vahvistanut sitä, onko ampuja koulun oppilas.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n mukaan aseistettu henkilö tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Erään uutiskanava CNN:n haastattelema 14-vuotias oppilas kertoo kuulleensa ampumisen ääniä kesken koulupäivän.


Koulussa ammuttu Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

Ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Texasilaisessa Santa Fe:n koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan asemies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Koulussa ammuttu Texasissa iltalehti 16:44 18.05

Useita on loukkaantunut ammuskelussa. Texaasilaisessa koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan useita on loukkaantunut. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


maista tullut paljon palaa RoPSin parhaaksi maalivahdiksi ”Se Ruokasen kolumni Paha Tutkijat selvittivät– Tyrannosaurus vaaditaan suunnitelmaa villieläintuotteita

Uutiset