Kimi Räikkönen äityi upean aika-ajon jälkeen harvinaisiin kehuihin C Morella: ”Auto oli aika pirun hyvä”

iltalehti 17:48 31.08

Kimi Räikkönen piiskasi Alfa Romeon C38-auton Belgian GP:n aika-ajoissa hyvään vauhtiin. Jo Belgian GP:n aika-ajojen alussa oli nähtävissä, että Span kuninkaana tunnettu Kimi Räikkönen oli lempiradallaan elementissään. Räikkönen oli avausosiossa huippuvauhdissa, kunnes Williamsin Robert Kubican Mercedes-moottori pamahti, ja Räikkösen hyvin alkanut kierros kuivui kasaan punaisten lippujen takia. Aika-ajotuntiin sisältyi muutenkin varsin runsaasti tapahtumia, mikä teki päivän työsuoritteesta kuljettajille rikkonaisen.


Kimi Räikkösen auto hajosi – parjattu Red Bull -kuljettaja väläytti vauhtiaan Ison-Britannian GP:n ensimmäisissä harjoituksissa

iltalehti 12:57 12.07

Kimi Räikkösen urakka Ison-Britannian GP:ssä ei alkanut järin hyvin. Ison-Britannian GP:n ensimmäinen puolentoista tunnin mittainen harjoitussessio ehti vanheta noin 40 minuuttia, kunnes radan varteen hyytynyt Alfa Romeon C38-auto aiheutti punaiset liput ja session keskeytymisen. Suomalaisittain valitettavaa oli se, että radan seitsemänteen mutkaan hyytyneestä autosta nousi ulos Kimi Räikkönen.


Kimi Räikkösen auto hyytyi radan varteen, harjoitukset keskeytettiin – ”Jotain hajosi”

iltalehti 12:57 12.07

Kimi Räikkösen urakka Ison-Britannian GP:ssä ei alkanut järin hyvin. Ison-Britannian GP:n ensimmäinen, puolentoista tunnin mittainen harjoitussessio ehti vanheta noin 40 minuuttia, kunnes radan varteen hyytynyt Alfa Romeon C38-auto aiheutti punaiset liput ja harjoitussession keskeytymisen. Suomalaisittain valitettavaa oli se, että radan seitsemänteen mutkaan hyytyneestä autosta nousi ulos Kimi Räikkönen.


Yksi kuva osoittaa Kimi Räikkösen työnantajan huiman kehityksen – viime viikot tuskaa täynnä, kova arvio suomalaisen merkityksestä: ”Tulokset olisivat huomattavasti heikompia”

iltalehti 14:26 20.06

Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon hyvin alkanut F1-kausi on ottanut kolmena viime viikonloppuna pientä takapakkia. Nyt suunta pitäisi saada käännettyä. Alfa Romeon C38-auto – erityisesti sen ajettavuus – on tuottanut tallille viime viikkoina useita harmaita hiuksia. Kauden neljän GP:n mittaisella pisteputkella aloittaneen Alfa Romeon pistekertymä näyttää Espanjan, Monacon ja Kanadan osakilpailuista pyöreää nollaa. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto ei ole huolissaan.


Kimi Räikkönen vastaa Alfa Romeon tuloksista yksinään - suomalaiselta yllättävä kommentti asemastaan tallissa

iltalehti 12:34 18.05

Kimi Räikkösen mukaan Alfa Romeolla työskenteleminen ei eroa merkittävästi siitä, mitä se oli Ferrarilla. Viime kauden päätteeksi Ferrarin punaiset haalarit Alfa Romeon punavalkoisiin edustusasuihin vaihtanut Kimi Räikkönen on aloittanut työt uudessa tallissaan vähintäänkin kelvollisesti. Räikkönen ajoi kauden neljässä ensimmäisessä osakilpailussa pisteille, ja viime viikonloppuna ajettu Espanjan GP oli oikeastaan ensimmäinen kerta, kun Alfa Romeolla oli isompia ongelmia C38-autonsa kanssa. Räikkösen mukaan harppaus kärkitallista keskikastin talliin ei ole ollut niin iso kuin sen voisi kuvitella olevan.


lupaa – poliisiylitarkastaja myönsi amatöörimäisen virheen Räikkösen ikävä putki Siilinjärven mystinen sitten äiti sai sovittelua jatketaan ”Emme voineet ”Se oli tyhmästi ”Välillä mietin,

Hot topics