Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 14.8. iltalehti 07:27 14.08

Suursuosikit varmistetaan. Toto64-1: Vermon keskiviikon Toto64-kohteissa on runsaasti varmaehdokkaita, mutta suurimmat suosikit varmistetaan. Avauskohteen selvä suosikki on BWT Burnin Alive. Se juoksi viimeksi keulassa ja avasi 10-kyytiä. Lopussa Gisela Luxi tuli niukasti ohi. Ykköshaastaja on Her Royal Highness, joka viimeksi laukkasi kärkipäästä loppukaarteessa. Toissastartissaan tamma kiirehti päätöskierroksen 12,5-tempossa. Toto64-2: Pankiksi valitaan matalan suomenhevoskohteen Viksu Vilivei. Ruuna on oikein nopea ja pääsee heti takamatkalta hyviin asemiin. Mikkelissä Viksu Vilivei avasi äskettäin avauspuolikkaan 21-kyytiä. Ykköshaastaja on vahva Ukkosen Jumala, mutta sitä epävarmuus haittaa aivan liiaksi.


Audrey Hepburn kuvasi Suomen-vierailullaan ohjelmaa Johannes Virolaisen kanssa ja teki lähtemättömän vaikutuksen faneihin iltasanomat 14:43 11.05

Viime viikon lauantaina tuli kuluneeksi 90 vuotta jumalaisen Audrey Hepburnin syntymästä. Näyttelijä ehti käydä elämänsä loppupuolella myös Suomessa. Hän menehtyi 63 vuoden iässä Sveitsissä 1993.


ex-puolisonsa ja huippunopeutta

Uutiset