Arttu Ruotsalainen odottaa itseltään tulosta Ilveksessä ? "Pyrin näyttämään esimerkkiä ja tuomaan vaatimustasoa tekemiseen"

jatkoaika.com 19:05 22.09

Arttu Ruotsalainen haki leirityksen kautta paikkaa Buffalo Sabresista, mutta portti NHL:ään ei vielä auennut. Jatkoaika haastetteli hyökkääjää samana päivänä, kun tieto paluusta Tampereelle tuli. 21-vuotias hyökkääjä haluaa auttaa nuorta ryhmää onnistumaan.


NHL-seura pudotti suomalaishyökkääjän joukkueestaan – kyntävä Ilves saa todellisen huippuvahvistuksen

iltalehti 17:01 22.09

Arttu Ruotsalainen on Ilveksen mies. Hyökkääjä Arttu Ruotsalainen palaa Ilvekseen. Ruotsalaisen NHL-oikeudet omistava Buffalo Sabres tiedottaa, että Ruotsalainen palaa tamperelaisseuraan. Jo aiemmin oli selvää, että jos Ruotsalainen ei saa paikkaa Buffalon NHL-joukkueesta, hän palaa Tampereelle. AHL ei ollut sopimuksen mukaan vaihtoehto.


SM-liigan sarjajumbo sai hyviä uutisia – Arttu Ruotsalainen vahvistamaan Ilvestä

yle 16:41 22.09

Ruotsalainen ei onnistunut saamaan pelipaikkaa Buffalon harjoitusleiriltä.


Ilvekselle hurja vahvistus rapakon takaa ? Arttu Ruotsalainen palaa tupsukorviin

jatkoaika.com 16:33 22.09

Buffalo Sabresin testileirillä mukana ollut Arttu Ruotsalainen palaa Liigaan ja Ilvekseen, kun pelipaikkaa NHL-joukkueesta ei irronnut.


Ilvekselle huippu-uutisia synkkyyden keskelle – viime kauden tähtihyökkääjä palaa NHL-leiriltä Suomeen

MTV 16:07 22.09

NHL-joukkue Buffalo Sabres on lähettänyt Arttu Ruotsalaisen Ilveksen riveihin.


Ilvekselle huippu-uutisia synkkyyden keskelle – viime kauden avainhyökkääjä palaa NHL-leiriltä Suomeen

MTV 16:07 22.09

NHL-joukkue Buffalo Sabres on lähettänyt Arttu Ruotsalaisen Ilveksen riveihin.


Rasmus Ristolaisen hurja taklaus puhutti, vastustaja lensi kuin leppäkeihäs – Kasperi Kapanen ryntäsi antamaan vihaisen palautteen

iltalehti 10:33 22.09

Rasmus Ristolainen selvisi ilman jäähyä puhuttaneesta tilanteesta. Buffalo Sabres nujersi Toronto Maple Leafsin 5–3-numeroin NHL:n harjoitusottelussa. Buffalon huippupuolustaja Rasmus Ristolainen jäi ilman tehopisteitä ottelussa, mutta olisi saattanut joutua vastuuseen paljon pahemmastakin asiasta.


Rasmus Ristolainen jyräsi arkkivihollisen uuden tähtihankinnan levyksi – antoi tyhjentävän analyysin tilanteesta

MTV 09:17 22.09

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen nostatti pienen myrskyn NHL:n harjoitusottelussa taklaamalla kovaa Toronto Maple Leafsin uutta puolustajaa. 


Heti helähti! Leijonien kultapuolustaja avasi välittömästi maalihanansa uudessa NHL-joukkueessaan

MTV 06:21 17.09

Buffalo Sabresin riveihin kesällä kaupattu Henri Jokiharju onnistui heti maalinteossa uuden joukkueensa riveissä.


Tiesitkö? NHL-tähti Rasmus Ristolainen painii vapaaottelijoiden kanssa – 30 kiloa kevyempi UFC-ottelija pitää pilkkanaan: ”Eihän hän pääse mihinkään”

iltalehti 21:42 15.09

Rasmus Ristolainen työskentelee kesäisin fysiikkaguru Ville Rintalan opissa. NHL-kiekkoilijat viettävät kesäisin paljon aikaa kuntosalilla. Voima ja räjähtävyys ovat avainasemassa, jotta he pärjäisivät syksyllä käynnistyvällä kaudella aiempaa paremmin. Buffalo Sabresia edustava kiekkoilija Rasmus Ristolainen hakee vastapainoa harjoitteluunsa hieman jopa poikkeuksellisista lajeista: painista ja nyrkkeilystä.


NHL-tähti Rasmus Ristolaiselle napsahti mammuttisakot – hovioikeus hylkäsi valituksen

iltalehti 16:13 13.09

Ristolainen ajoi viime toukokuussa tuntuvaa ylinopeutta Turun keskustassa. Buffalo Sabresia edustava suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen sai menneenä kesänä kovat sakot. Ristolainen ajoi Mercedes-Benz-maastoautollaan 81 kilometrin tuntinopeudella Turun keskustassa viime toukokuussa. Nopeusrajoitus oli kyseisellä alueella 40 kilometriä tunnissa.


Rasmus Ristolainen asteli kaiken sanotun jälkeen NHL-seuransa leirille, avautuu nyt siirtosotkustaan: ”Olen nyt täällä ja taidan olla huomennakin”

MTV 22:46 12.09

Yllätyskäänteen myötä NHL-seurassaan Buffalo Sabresissa edelleen jatkava suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen ei lähde kiistämään, että hän halusi kesällä siirtoa toiseen seuraan.


Hirveä tragedia: NHL-maalivahdin vanhemmat tapettiin 28 vuotta sitten - pelkää murhaajan iskevän vielä uudelleen: ”Jos nimi on Edwards, selässä on maalitaulu”

iltalehti 06:13 02.09

Kymmenen kautta NHL:ssä pelannut maalivahti pelkää yhä turvallisuutensa puolesta. 63-vuotias Don Edwards debytoi NHL:ssä Buffalo Sabresin riveissä kaudella 1976-1977. Kanadalaisvahti pelasi kymmenen kautta taalajäillä ja voitti parhaan maalivahdin Vezina Trophyn keväällä 1980. Hän lopetti uransa vuonna 1988. Elämä muuttui dramaattisesti kolme vuotta myöhemmin.


Sabresiin kaupattu Henri Jokiharju on uuden haasteen edessä ? kolminkertainen kultamitalisti kokee olevansa hyvässä ympäristössä

jatkoaika.com 07:30 20.08

Kolminkertainen maailmanmestari Henri Jokiharju on harjoitellut kesän vahvasti ja on valmis taistelemaan pelipaikasta Buffalo Sabresin NHL-miehistöön. Jokiharju näkee siirron itselleen positiivisena mahdollisuutena nousta takaisin parrasvaloihin.


Pomo huomasi Rasmus Ristolaisen kommentit Suomessa – paljasti suunnitelmansa viimein medialle: ”Haluamme hänet hyvään asemaan”

iltalehti 17:57 19.08

Ristolaisen tyytymättömyydestä uutisoi aiemmin MTV. Buffalo Sabresin puolustajan Rasmus Ristolaisen ympärillä ovat velloneet siirtohuhut läpi kesän. Muun muassa The Hockey News kirjoitti jo heinäkuussa, että suomalaisen aika Buffalossa on ohi. Ristolainen antoikin varsin painavia kommentteja tilanteestaan MTV Urheilulle elokuussa.


Rasmus Ristolaisen puheet MTV Urheilulle kantautuivat seurapomon korviin – viittaa Suomen kiekkohypeen: ”Tarinat ovat tulleet Suomesta”

MTV 07:15 19.08

MTV Urheilun saama tieto NHL-puolustaja Rasmus Ristolaisen seuranvaihtoaikeista kantautui myös Buffalo Sabresin managerin Jason Botterillin korviin. Seurapomo ei yllättynyt kuulemastaan.


NHL jakoi kultaleijonan treenikuvan: ”Älkää yrittäkö kopioida”

iltalehti 09:37 13.08

Buffalo Sabresin Henri Jokiharju valmistautuu täydellä tohinalla tulevaan kauteen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. Jokiharjun kesäharjoittelusta on julkaistu kuva Revolution trainingin Instagram-tilillä. Otoksessa nuori suomalaispuolustaja venyy spagaattiin.


NHL ihasteli suomalaispelaajan treeniliikettä – "Lienee sanomattakin selvää, mutta älkää yrittäkö kopioida"

MTV 07:58 13.08

Kesällä Chicago Blackhawksista Buffalo Sabresiin kaupattu Henri Jokiharju aloittaa syksyllä toisen NHL-kautensa. 20-vuotias pakki valmistautuu jo tiukasti vajaan kahden kuukauden päästä alkavaan sesonkiin.


Rasmus Ristolainen joutui NHL-kolumnistin hampaisiin – ”Ongelma, jota Sabres ei kyennyt ratkaisemaan ajoissa”

iltasanomat 07:25 13.08

NHL-kolumnisti Travis Yostin mukaan Buffalo Sabres on tehnyt virheen luottaessaan Rasmus Ristolaisen kehitykseen.


Rasmus Ristolainen avautui tulevaisuudestaan Leijonissa: "Kommentoijat eivät tiedä mitä pelaajat käyvät läpi"

MTV 06:03 11.08

Buffalo Sabresin NHL-pelaajaa Rasmus Ristolaista ei ole juuri näkynyt Leijonien paidassa viime vuosina. Hänen mukaansa mitään varsinaista estettä pelaamiselle ei kuitenkaan ole. 


"Kyseessä on dominointi jatkuu Huippupesäpalloilijan kovasta tuomiostaan – pelataan tyhjille Ricciardo suivaantui Trumpin yllätys­vierailulle ilmasto­kokouksessa tuleen Venäjällä YKn ilmastohuippukokouksessa hetken – ongelmat

Hot topics