Prinsessa Eugenie juhlii tänään ensimmäistä hääpäiväänsä - kuningatar onnitteli ensimmäisten joukossa

iltalehti 18:10 12.10

Prinsessa Eugenie on ollut vuoden naimisissa Jack Brooksbankin kanssa. Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat 12.10.2018. Nyt pariskunta viettää ensimmäistä hääpäiväänsä. Buckinghamin palatsi on onnitellut nuorta paria hääpäivänä Twitterissä.


Kuningatar Elisabet palautti australialaislapsen leluapinan - Harriet palasi kotiin uuden ystävänsä kanssa

iltalehti 01:23 29.09

Leluapina löysi tiensä takaisin kotiin, Savannahin suureksi riemuksi. Australialainen Savannah Hart, 5, hukkasi leluapinansa Harrietin vieraillessaan Buckinghamin palatsissa Lontoossa. Leluapina katsoi kierroksen aikana, eikä sitä löytynyt enää etsinnöistä huolimatta. Päästyään takaisin kotiin Savannah kertoi Harrietin katoamisesta luokalleen. Opettajan avulla hän kirjoitti kirjeen kuningattarelle, jossa hän pyysi palatsin työntekijöitä etsimään apinaa. Yllättäen kuningatar Elisabet vastasi pyyntöön. Kirje saapui perille ja pian Harriet löytyi. Harriet lähetettiin takaisin Australiaan yhdessä Rex -corgipehmolelun kanssa. Palatsi lähetti myös kirjeen Savannahille. Kirjeestä ilmeni, että Harriet sai kuninkaallista kohtelua palatsissa vieraillessaan. Harriet pääsi nauttimaan iltapäiväteestä ja tutustumaan palatsin arkeen.


Tiesitkö? Downton Abbey on kuningatar Elisabetin ja Michelle Obaman lempisarja – monarkilla todella erikoinen harrastus ohjelmaan liittyen

iltasanomat 09:01 14.09

Rakastetulla Downton Abbeylla on faneja jopa Buckinghamin palatsissa ja Valkoisessa talossa.


Kuninkaallisfanin unelmatyö tarjolla brittihovissa – mahdollisuus asua Buckinghamin palatsissa

mtv 15:23 13.09

Omistautuneella kuninkaallisfanilla on nyt mahdollisuus päästä asumaan Britannian kuninkaallisten kanssa.


Herttuatar Meghan poikkeamassa taas hovin polulta – virittelee kulissien takana omaa uraa

iltalehti 02:08 06.09

Meghan on palkannut itselleen asiantuntijoita edistääkseen uraansa. Herttuatar Meghan koettelee taas Buckinghamin palatsin sietokykyä palkkaamalla itselleen Hollywood-agentin, juristin ja liiketoimintaansa pyörittävän asiantuntijan. Asiasta kertoo brittilehti The Sun. Lehti kertoo Meghanin palkanneen itselleen salaisen Hollywood-tiimin edistämään herttuattaren uraa tulevaisuudessa. Asiantuntijaporukka on parhaillaan valmistautumassa hoitamaan muun muassa Meghanin ensimmäiseen lastenkirjaan liittyvää liiketoimintaa Sunin mukaan.


Meghan joutui törkeän huijauksen uhriksi – herttuattaren kuvilla mainostettiin vaarallisiksi luokiteltuja laihdutuspillereitä

iltalehti 21:55 11.08

Sussexin herttuattaren kuvia ja nimeä on käytetty häikäilemättömästi laihdutustuotteiden mainostamiseen. Herttuatar Meghan on joutunut röyhkeän huijauksen kohteeksi. Hänen nimissään mainostetaan laihdutuspillereitä netissä, ja huijaukseen sortunut firma jopa käyttää herttuatteren ennen ja jälkeen -kuvia kampanjassaan. Meghan synnytti Archie-pojan toukokuun alussa, ja laihdutusfirma väittää hänen käyttäneen laihtuspillereitä raskauskilojen karistamisessa. Mirror-lehti kertoo, että Buckinghamin palatsi on valjastanut viranomaiset tutkimaan huijausta.


Kuninkaallisten kesäkodit ovat kuin toisesta maailmasta: viinitila Ranskassa, puuhuvila saaressa, jättilinna palvelusväkineen Skotlannissa...

iltalehti 11:46 25.07

Eri maiden kuninkaallisilla on ollut perinteenä viettää lomaa kesäasunnoilla, jotka sijaitsevat mitä upeimmissa maisemissa. Iso-Britannian kuningatar Elisabet II voi valita useasta lomapaikkavaihtoehdosta sillon, kun haluaa ottaa rennosti. Suurimman osan ajastaan kuningatar viettää Buckinghamin palatsissa ja Windsorin linnassa, mutta auringon alkaessa porottaa hän suuntaa kohti Skotlantia. Ruotsin kuninkaalliset taas lomailevat kesäisin sekä Ruotsissa että Ranskan Rivieralla.


Boris Johnson nimitettiin uudeksi pääministeriksi – joutui mielenosoittajien pysäyttämäksi matkalla Buckinghamin palatsiin

iltasanomat 17:45 24.07

Kuningatar Elisabet II on nimittänyt Boris Johnsonin Britannian uudeksi pääministeriksi.


Pormestarikausista kaaos, Brexit-kampanja vauhtiin valheella, salasuhde aiheutti kohun... Tällainen on teflonpoliitikko Boris Johnson

iltasanomat 14:14 23.07

Britannia saa keskiviikkona uuden pääministerin pian sen jälkeen, kun Alexander Boris de Pfeffel Johnson, 55, on käynyt tapaamassa kuningatarta Buckinghamin palatsissa.


Kömmähdysten kautta voittoon – tällainen on teflonpoliitikko Boris Johnson

iltasanomat 14:14 23.07

Britannia saa keskiviikkona uuden pääministerin pian sen jälkeen, kun Alexander Boris de Pfeffel Johnson, 55, on käynyt tapaamassa kuningatarta Buckinghamin palatsissa.


Unelmien pesti tarjolla – kuningatar Elisabet kaipaa uutta kokkia!

mtv 22:01 18.07

Buckinghamin palatsiin kaivataan kokkia, joka on valmis kehittämään itseään ja kokkaamaan itse kuningattarelle.


Lähtisitkö tällä palkalla? Kuningatar Elisabet etsii Buckinghamin palatsiin uutta kokkia – valtava lista vaatimuksia, mutta tulot ei päätä huimaa

iltasanomat 17:00 17.07

Britannian hoviin etsitään uutta kokkia, jolta vaaditaan paljon. Palkka ei kuitenkaan ole yhtä erityinen kuin itse työ.


Huippupesti tarjolla! Kuningatar Elisabet etsii kokkia

iltalehti 16:56 17.07

Palkkaa tuleva työntekijä saisi 24 000 euroa vuodessa. Buckinghamin palatsiin haetaan avustavaa keittiömestaria. Työnhakuilmoitus on julkaistu kuninkaallisten verkkosivuilla. Työtä olisi tarjolla viitenä päivänä viikossa kokopäiväisesti. Palkaksi palatsi lupaa 24 000 euroa vuodessa, joskin työntekijä saa majoituksen, ruoan sekä muita etuja. Tehtävään etsitään vakituista tekijää.


Kammottava hätätila hovissa – mies murtautui Buckinghamin palatsiin, kuningatar Elisabet nukkui vain metrien päässä

mtv 10:45 11.07

Tuntematon mies pääsi tunkeutumaan Buckinghamin palatsiin ja etenemään lähelle kuningatar Elisabetia. 


Paniikkitilanne Buckinghamin palatsissa: Mies kiipesi aidan yli ja pääsi vain metrien päähän nukkuvasta kuningatar Elisabetista

iltalehti 22:41 10.07

Nuori mies tunkeutui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Buckinghamin palatsiin. 22-vuotias mies tunkeutui Buckinghamin palatsiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, vain metrien päähän nukkuvasta kuningatar Elisabetista. The Sun -lehden mukaan mies oli päässyt kiipeämään palatsia ympäröivän aidan ylitse ja päätyi jyskyttelemään ovia. Lähde kertoo lehdelle, ettei mies päässyt palatsiin sisälle, mutta tilanne aiheutti paniikkitilanteen, sillä kuningatar oli palatsissa nukkumassa, eivätkä poliisit aluksi tienneet, oliko tunkeilija aseistettu. Poliiseilta kesti lopulta noin neljä minuuttia saada mies kiinni.


Hätätila Buckinghamin palatsissa: Tunkeilija pääsi vain metrien päähän nukkuvasta kuningatar Elisabetista

iltasanomat 22:14 10.07

Nuori mies pääsi keskiviikon vastaisena yönä tunkeutumaan Buckinghamin palatsin tiloihin.


Brittihovin kulut kasvoivat vuodessa 41 prosenttia – kuninkaallinen loisto maksaa 75 miljoonaa euroa

yle 10:27 25.06

Rahaa syö varsinkin huonoon kuntoon päässeen Buckinghamin palatsin kunnostaminen.


Kuningatar Elisabet järkyttyi: Buckinghamin palatsissa rottaongelma

iltalehti 23:58 23.06

Britanniassa Buckinghamin palatsi kuhisee rottia. Brittilehti Mirrorin mukaan palatsin keittiön työntekijät ovat jo melko tottuneet käytävillä vipeltäviin ruskeisiin hiiriin ja keittiön läheisyydessä pyöriviin rottiin. Sen sijaan kuningatar Elisabetin kerrotaan olevan ongelmasta kauhuissaan.


Buckinghamin palatsin salaovi paljastui – löydätkö kuvasta?

iltasanomat 09:07 18.06

Valkoinen olohuone on tärkeä paikka Buckinghamin palatsissa. Kuningattaren vuotuinen joulupuhe radioidaan sieltä.


Prinssi Harry ojensi Meghan-vaimoaan julkisesti - tuima ele tallentui videolle

iltalehti 20:20 14.06

Kuninkaallisfanit bongasivat pienoisen kiistatilanteen Sussexin herttuaparin välillä kuningattaren syntymäpäiväjuhlissa. Kuningatar Elisabetin 93-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin Lontoossa viime lauantaina Trooping the Colour -nimellä tunnetun sotilasparaatiin merkeissä. Myös herttuatar Meghan oli mukana juhlahumussa, vaikka hän synnytti esikoispoikansa Archien toukokuun alussa. Meghan on jättänyt edustustehtävät äitiysloman vuoksi, mutta kuningattaren syntymäpäivät olivat tarpeeksi pätevä syy keskeyttää äitiysloma. Juhlallisuuksissa kuninkaallisen perheen jäsenet kokoontuivat Buckinghamin palatsin parvekkeelle seuraamaan sotilasparaatia. Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit huomasivat, että parvekkeella prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin välillä tapahtui jotain outoa kun Britannian kansallislaulu alkoi soida.


Belgia jatkaa voittokulkuaan joukkoja pohjoiseen piti Akaa-Volleyn tiukoilla Teräsvaari Veikko, 90,

Hot topics