Kardashianien ja Caitlyn Jennerin välit tulehtuivat - Jenner uskoo etääntymisen johtuvan kiireestä iltalehti 16:18 26.05

Caitlyn Jenner, aikaisemmin Bruce Jenner, on huonoissa väleissä monien entisten perheenjäsentensä kanssa. Caitlyn Jenner oli vuosia naimisissa Kris Jennerin kanssa. Suhteesta syntyivät tyttäret Kylie ja Kendall. Heidän lisäkseen kotona asuivat vielä tuolloin Kris Jennerin lapset ensimmäisestä avioliitosta Rob Kardashianin kanssa, eli Rob, Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian. Koko perhe esiintyi suositussa E! Rikkaat Kardashianit -ohjelmassa. Caitlyn Jenneristä tuli virallisesti Caitlyn Jenner muutama vuosi sitten. Hän ja Kris Jenner erosivat jo ennen sitä.


Bruce Oreck maksoi 11 miljoonaa konepajastaan, mutta todellinen investointi on vasta edessä – näin diplomaatti tuo Helsinkiin palan amerikkalaista unelmaa MTV 05:45 25.05

Pasilan konepajakaupat solmittiin viimein keskiviikkona ja pitkään alueesta haaveillut ex-suurlähettiläs Bruce Oreck on nyt askeleen lähempänä unelmansa toteuttamista. Jenkkidiplomaatti tahtoo rakentaa alueelleen yhteisöllisen liiketilan, joka tekee siitä luovuuden keskuksen.


Bruce Oreck iloitsee VR:n päätöksestä - kuvailee neuvotteluita ”pitkiksi ja monimutkaisiksi” iltalehti 20:00 23.05

Bruce Oreck sai kuin saikin ostettua haluamansa konepaja-alueen rakennukset. VR Group ilmoitti tänään myyvänsä Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kauppahinta on 11 miljoonaa. Kaupasta väännettiin kuukausia.


Konepajan ostanut Bruce Oreck: Nyt työ vasta alkaa iltasanomat 19:18 23.05

Vallilan konepajan tänään ostanut Bruce Oreck kiittää saamastaan tuesta.


VR myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille - kaupan arvo 11 miljoonaa euroa iltalehti 15:27 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Liikemiehen ja Yhdysvaltojen entisen Suomen-suurlähettilään Bruce Oreckin ja VR Groupin kiinteistökauppa toteutuu sittenkin. VR Group kertoo tiedotteessa, että se myy Oreckille Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden. Kaupan arvo on 11 miljoonaa euroa.


VR myy Bruce Oreckille osan kiistellystä konepaja-alueesta iltasanomat 15:16 23.05

Kauppaan kuuluu maalaamo, kokoonpanohalli ja sähköjunahalli.


VR Group myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


VR Group myy osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


Bruce Willisin tytär asteli yläosattomissa ruokakauppaan – nyt 20 alastonta protestoijaa osoitti mieltään New Yorkissa – "Tässä on kyse tasa-arvosta" MTV 23:29 22.05

Joukko yläosattomia naisia protestoi New Yorkissa sunnuntaina tasa-arvon puolesta ja internet-sensuuria vastaan. Free the nipple -liike nousi otsikoihin taas tässä kuussa, kun näyttelijä Bruce Willisin tytär Scout nähtiin ruokakaupassa yläosattomissa Manhattanilla.


Häävieraat kuuntelivat suu auki yhdysvaltalaisen piispan vauhdikasta saarnaa – häkeltynyt Harry Meghanille: ”Wau” iltasanomat 15:12 19.05

Yhdysvaltalainen piispa Michael Bruce Curry ravisteli jäykkää brittihovia.


20-vuotiaan Dannin käsittämätön rusketusmoka lyö ällikällä – ihonväri muuttui vihreäksi: ”Näytän Shrekiltä” iltasanomat 22:30 04.05

Danni Brucen kuva itseruskettavan sävyttämästä ihostaan on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


Bruce Oreck aikoo haastaa VR:n ja kilpailijansa oikeuteen iltasanomat 17:18 04.05

Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck kertoo Ilta-Sanomille, että hänellä oli aiesopimus VR:n kanssa Konepajan ostamisesta. –?En aio perääntyä tässä asiassa, 40 vuotta kiinteistöbisneksessä työskennellyt Oreck painottaa.


Bruce Oreck haastaa VR:n oikeuteen - haluaa miljoonakorvaukset peruuntuneesta kiinteistökaupasta iltalehti 20:34 27.04

Liikemies ja Yhdysvaltojen entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck kirjoittaa Facebookissa haastavansa valtion rautatieyhtiön oikeuteen. Bruce Oreck on julkaissut Facebookissa tiukan päivityksen liittyen rakennuskauppoihin VR:n kanssa. Hän aikoo haastaa VR:n oikeuteen ja vaatii miljoonan korvaukset. Oreck kertoi viime viikolla Facebook-sivullaan, että VR:n ylin johto vedätti häntä Helsingin Vallilassa sijaitsevan Konepajan kiinteistökaupassa. Hän kertoi tehneensä massiivisen, puoli vuotta kestäneen selvitystyön kiinteistöstä. Hän kertoi, että käytti satojatuhansia euroja alueen tutkimuksiin ja erilaisiin raportteihin.


Konepajajupakassa uusi käänne: Ex-suurlähettiläs Bruce Oreck haastaa VR:n oikeuteen MTV 20:30 27.04

Suomessa asuva Yhdysvaltain entinen Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck aikoo haastaa VR:n oikeuteen Vallilan Konepajan myyntiin liittyvässä jupakassa.


Bruce Oreck kertoo haastavansa VR:n oikeuteen konepajakaupasta iltasanomat 19:52 27.04

Yhdysvaltain entinen suurlähettiläs Bruce Oreck kertoo Facebookissa, että hänen ainoa vaihtoehtonsa on vaatia Vallilan konepajakaupassa menettämiään rahoja takaisin oikeusteitse.


Reijo Ruokasen kolumni: Suurlähettiläs ja hyödylliset hupsut iltasanomat 08:08 26.04

Bruce Oreck on hieno mies. VR:n johto on kiero. Pidetään se nyt mielessä.


Jack Adams -ehdokkaat julki - mukana tulokasjoukkueen huikeaan kauteen luotsannut Gallant jatkoaika.com 06:54 26.04

Vegas Golden Knightsin Gerard Gallant, Boston Bruinsin Bruce Cassidy ja Colorado Avalanchen Jared Bednar ovat ehdokkaana NHL-kauden parhaiksi valmentajiksi.


Mo Salah iskee ystäviensä kimppuun - ”Hän huomaa nopeasti, etteivät ole enää joukkuekavereita” iltalehti 18:05 24.04

Mestarien liigan ensimmäinen välieräpari henkilöityy tiukasti Mo Salahiin. Katso videolta, miten Mo Salah varmisti Liverpoolille välieräpaikan. Mestarien liiga on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Liverpoolilla ja AS Romalla on historiassa yllättävän paljon jaettavaa. Vuoden 1984 yhteinen Euroopan Cupin finaali muistetaan Bruce Grobbelaarin spagettijalkatanssista rankkarikisassa. Bruno Contin johtama hieno Giallorossi-yhdistelmä jäi ilman kirkkainta kruunuaan.


VR: näkökulma kryptiseen ostosoppaan: Oreckin julkista kaupankäyntiä ei voi kommentoida – "Hän tiesi, miten kauppa etenee" MTV 17:40 18.04

Bruce Oreck on ollut tietoinen siitä, miten Vallilan konepajan myyntiprosessi etenee VR:n sisällä, sanoo VR:n viestintäjohtaja Tatu Tuominen. Oreck on kertonut julkisuuteen, että kauppa VR:n kanssa piti olla allekirjoitusta vaille valmis.


300 000 euron boa voisi eivät vaadi hetkistään vapaudessa ”Olen hupilaitteen luona kantelussa ”Sairaalasta kotiutuu Kokkolassa Tuuli levitti maalintekoa Mikä alku Neuer paukamia – puhuu Väyrynen Ruotsin avainpelaaja oli vuotta putkeen

Uutiset